ben yaparım kışlık hazırlık menemen koyduk tarhana yaptık karısık kızartma koyduk (biber) fasulye ,bezelye , barbunya .acı biber sosu koyduk tabı anne destegı ile yapıyorum ayrıca mantı ve içli köfte börek yapıp difrize atıyorumEee kızlar kışlık hazırlık yapanınız var mı..
Oohh ohh maşallah..ben yaparım kışlık hazırlık menemen koyduk tarhana yaptık karısık kızartma koyduk (biber) fasulye ,bezelye , barbunya .acı biber sosu koyduk tabı anne destegı ile yapıyorum ayrıca mantı ve içli köfte börek yapıp difrize atıyorum
Oh maassllah bu kuş sizdeyiz o zaman canimben yaparım kışlık hazırlık menemen koyduk tarhana yaptık karısık kızartma koyduk (biber) fasulye ,bezelye , barbunya .acı biber sosu koyduk tabı anne destegı ile yapıyorum ayrıca mantı ve içli köfte börek yapıp difrize atıyorum
gelin cnm buyrun hep beraber yiyelimOh maassllah bu kuş sizdeyiz o zaman canim
Oohh ohh maşallah..
ahh bu anneler :)
benimde anam yapmış tarhanamızı.. mantı falan yapar börek yapar koyarız buzluklarımıza..
ama ben artık hepsini yavaş yavaş kendim öğreneyim ve yapayım istiyorum :) ee yaş gidiyor öğrenmek lazım
Senin isin zor canim o zaman..allah kolaylik versin..bizde yenmeyen bisey yok maşallah oğlum da bizim gibi oldu...Bende de tarhana var bezelye barbunya bal kabagi mantar gibi şeyler iste..domates ve melemenlik yapamadim henüz gelmekten inşallah onlari da haftaya yaparim diyorum.
evt ya cok yemek sexen eş zor allah kolaylık versin cnm sana benım esım cok az yemek seceriçli köfte yaptırıcam bende tarhana da yapıyo annem ama eşim sevmiyo diye onu da istemiyorum annemden benim eş sorunlu kızlar
benim ki de öyle tamm bir gıcık bu konuda.. tarhana sevmez.. mantı sevmez.. patlıcan yemekleriyle bile pek arası bezelye yemez yok aynı şeyleri yapıp duruyorum o yüzdeniçli köfte yaptırıcam bende tarhana da yapıyo annem ama eşim sevmiyo diye onu da istemiyorum annemden benim eş sorunlu kızlar
oh ne güzel ya maşallah.. benim oğlumda tıpkı babası gibi oldu maalesef :) yemek konusunda hep problem yaşadıkSenin isin zor canim o zaman..allah kolaylik versin..bizde yenmeyen bisey yok maşallah oğlum da bizim gibi oldu...
Ya evet erkek çocuklar babaları ornek aliyirlar..hatta benim Esim yemekler hakkında eleştiri yapar oglumda ayni oldu tam bir komedi yani..ben bide eve kim gelse yemeği sevmese bile oğlumun yaninda konusmasina izin veriyorum...yoksa hemen etkileniyo sonra o da yemycem diyo..oh ne güzel ya maşallah.. benim oğlumda tıpkı babası gibi oldu maalesef :) yemek konusunda hep problem yaşadık
Doğru gerçekten yaa..aynen öyle oluyor..Ya evet erkek çocuklar babaları ornek aliyirlar..hatta benim Esim yemekler hakkında eleştiri yapar oglumda ayni oldu tam bir komedi yani..ben bide eve kim gelse yemeği sevmese bile oğlumun yaninda konusmasina izin veriyorum...yoksa hemen etkileniyo sonra o da yemycem diyo..
Evet haklisin calusinca zir canim.bende kiyamadim baskasina birakmaya bizde ev kredisi oduyoruz ama esimde pek birakmami istemedi...annem çok ta yakin değil kv de de öyle zaten benim gibi olmuyor...saglik olsun...Doğru gerçekten yaa..aynen öyle oluyor..
birde benimkini ben büyütemediğim için yemek konusunda çok ta yararlı olamadım ona işte akşamdan akşama ne kadar olursa zar zor ıspanağa alıştırdım
Hayırlısı yaa canım inşallah biter krediniz.. ben bitirdim Allahın izniyle rahatladım :)Evet haklisin calusinca zir canim.bende kiyamadim baskasina birakmaya bizde ev kredisi oduyoruz ama esimde pek birakmami istemedi...annem çok ta yakin değil kv de de öyle zaten benim gibi olmuyor...saglik olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?