allah yardım etsın kredı ödeyenlere ben ev almadan once esım araba aldı bızde onu oduyoruz evımız kıra daha benım önümde kocaman daha ev kredı sı var hıc bozulmamıs bu devır de ev almak ödemek cok zor şimdi ise bıde şirket açtık allah yardımetsın bızeEvet haklisin calusinca zir canim.bende kiyamadim baskasina birakmaya bizde ev kredisi oduyoruz ama esimde pek birakmami istemedi...annem çok ta yakin değil kv de de öyle zaten benim gibi olmuyor...saglik olsun...
Amin canim daha 5 yil var hayirlisiyla...Hayırlısı yaa canım inşallah biter krediniz.. ben bitirdim Allahın izniyle rahatladım :)
allah dizinde yardimciniz olsun canim kolay değil işlerinizi yoluna koyun sizde alirsiniz inşallah...allah yardım etsın kredı ödeyenlere ben ev almadan once esım araba aldı bızde onu oduyoruz evımız kıra daha benım önümde kocaman daha ev kredı sı var hıc bozulmamıs bu devır de ev almak ödemek cok zor şimdi ise bıde şirket açtık allah yardımetsın bıze
allahın izni ile sen buay hamiş olucaksın çünkü hemen ve kolay hamısş kalıyosun cnm sen inş çalışmalar tam gaz devammmmmmmmkızlar ben bişey dicem bebiş istiyorummmmmmmmmmmmçok ilginç dimi
inş alırız eşim hep araba istiyordu bende tabı ev bızım ıcın ikinci planda kalmıstı şimdi şirketi kurdu ve işler iyi giderse alırız allahın izni ileAmin canim daha 5 yil var hayirlisiyla...
allah dizinde yardimciniz olsun canim kolay değil işlerinizi yoluna koyun sizde alirsiniz inşallah...
allahın izni ile sen buay hamiş olucaksın çünkü hemen ve kolay hamısş kalıyosun cnm sen inş çalışmalar tam gaz devammmmmmmm
evt cnm daha sen gecenlerde hamıs kalmamısmıydın erenpasada oyle tabıhemen ve kolay mı erenpaşayla karıştırdın sanırım
medcezir güllerin savası izliyorumkızlar izlediğiniz dizi var mı benim tek bir tane var
medcezir güllerin savası izliyorum
evt o dızıde esim izliyormedceziri arada takip ediyorum bende eşim izliyo çünkü ama benim tek ve favori dizim kara para aşk bayılıyorum o ikiliye fenalar
Konu dağılınca unuttuk o meseleyi canımkızlar ben bişey dicem bebiş istiyorummmmmmmmmmmmçok ilginç dimi
Allahın izniyle hepsi olur bebiş bir gelsinde sağcıkla bereketi ile gelir evinize inşallah..inş alırız eşim hep araba istiyordu bende tabı ev bızım ıcın ikinci planda kalmıstı şimdi şirketi kurdu ve işler iyi giderse alırız allahın izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?