2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Evet haklisin calusinca zir canim.bende kiyamadim baskasina birakmaya bizde ev kredisi oduyoruz ama esimde pek birakmami istemedi...annem çok ta yakin değil kv de de öyle zaten benim gibi olmuyor...saglik olsun...
allah yardım etsın kredı ödeyenlere ben ev almadan once esım araba aldı bızde onu oduyoruz evımız kıra daha benım önümde kocaman daha ev kredı sı var hıc bozulmamıs bu devır de ev almak ödemek cok zor şimdi ise bıde şirket açtık allah yardımetsın bıze

Hayırlısı yaa canım inşallah biter krediniz.. ben bitirdim Allahın izniyle rahatladım :)
Amin canim daha 5 yil var hayirlisiyla...
allah dizinde yardimciniz olsun canim kolay değil işlerinizi yoluna koyun sizde alirsiniz inşallah...

Amin canim daha 5 yil var hayirlisiyla...
allah dizinde yardimciniz olsun canim kolay değil işlerinizi yoluna koyun sizde alirsiniz inşallah...
inş alırız eşim hep araba istiyordu bende tabı ev bızım ıcın ikinci planda kalmıstı şimdi şirketi kurdu ve işler iyi giderse alırız allahın izni ile

inş alırız eşim hep araba istiyordu bende tabı ev bızım ıcın ikinci planda kalmıstı şimdi şirketi kurdu ve işler iyi giderse alırız allahın izni ile
Allahın izniyle hepsi olur bebiş bir gelsinde sağcıkla bereketi ile gelir evinize inşallah..

ben pek fazla dizi izlemeyi sevmiyorum eğer dizilere kaptrırsam kendimi işlerim kalıyor akşamları bişi yapamıyorum
ama boş kaldığımda bu ara kocamın ailesi ve kiraz mevsimi onlara bakıyordum.. bazen güllerinin savaşınada bakıyorum ama genelde tekrarlarını izliyorum

ee bizim maç sezonu açıldı eşim ve oğlum maç hastası bol bol maç izleriz

ben kara para aşk ı kaçırmam o diziyi izlerken herşeyi unutuyorum dünya duruyo yani maç olsada iki tv var bizde kaçmaz yani aman zaten tek akşamım var ona da kimseler dokunmasın

bizim evde benim dedıgım olur ben ne ızlersem esım onu ızler tabı bende kurtulamadım şu kurtlar vadısınden işte eşim onu izlerken ben sinir oluyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…