- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
bizim evde benim dedıgım olur ben ne ızlersem esım onu ızler tabı bende kurtulamadım şu kurtlar vadısınden işte eşim onu izlerken ben sinir oluyorumm
yok yaaa kanal d gecmıs bende bıttı sandımo hala bitmedi mi yaaaaa
Onunda gecmedigi kanal kalmadi..hic izlemedimgeçmediği ost: 36764683 .!.:yok yaaa kanal d gecmıs bende bıttı sandım
ben mecburen izliyorum eşim izlediği içinOnunda gecmedigi kanal kalmadi..hic izlemedim
ben mecburen izliyorum eşim izlediği için
iyi aksamlar yarın görüşürüziyi akşamlar kızlar ... öpüldünüz...
gunaydın cnm ıyıyız sımdılık gun sayıyorum ben yarın sabah gidiyorum inş hersey yolundadırgünaydın kızlaarrr...nasılsınız...hamişler bebişler nasil bakim...
inşallah iyi haberler verirsin bize bende sabırsızlıkla bekliyorum yarını...gunaydın cnm ıyıyız sımdılık gun sayıyorum ben yarın sabah gidiyorum inş hersey yolundadır
cok heycanlıyım saat 9 da randevum var inş iyidir bebişinşallah iyi haberler verirsin bize bende sabırsızlıkla bekliyorum yarını...
iyiki dogdun cnm nice mutlu yıllar sana ıyıkı varsın ıyıkı burdasın yeni yaşın kutlu olsun ( ayrıca benım hödük kocamda böyle incelıkler pek yoktur en son kürtaj oldugumda almıstı cıcek )Gunaydin canlarim.. Bugün yogunlugum var giremiyorum..
Güzel bir gün olsun inşallah
Benim için güzel bir gun oldu yarin doğum günüm Esim bugünden çiçek göndermiş vazoda kirmizi güller. Boyle günleri unutmaz hic . .
Gunaydin canlarim.. Bugün yogunlugum var giremiyorum..
Güzel bir gün olsun inşallah
Benim için güzel bir gun oldu yarin doğum günüm Esim bugünden çiçek göndermiş vazoda kirmizi güller. Boyle günleri unutmaz hic . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?