2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

iyiki dogdun cnm nice mutlu yıllar sana ıyıkı varsın ıyıkı burdasın yeni yaşın kutlu olsun ( ayrıca benım hödük kocamda böyle incelıkler pek yoktur en son kürtaj oldugumda almıstı cıcek )

yarın alır inşallah ve yemeğe götürür seni dışarda başbaşa romantik bi akşam geçirirsiniz güzel haberi kutlarsınız inşallah..

yarın alır inşallah ve yemeğe götürür seni dışarda başbaşa romantik bi akşam geçirirsiniz güzel haberi kutlarsınız inşallah..
malesef cnm kutlama var ama kına var pazarda düğün yok zorla kendımı bısey aldıracam ne kötüyüm ben

luckystar yarın dr alttanmı bakar acaba gecen gıttıgımde alttan baktı off cok stresliyim zaten bıde alttan muayyne geriyor benı belkı senın bılgın vardır o malum bölgemi ben hep epilasyon aletıyle alırım zararı varmıdır acaba

iyiki dogdun cnm nice mutlu yıllar sana ıyıkı varsın ıyıkı burdasın yeni yaşın kutlu olsun ( ayrıca benım hödük kocamda böyle incelıkler pek yoktur en son kürtaj oldugumda almıstı cıcek )
Aslında erkeklerin geneli odun da ben biraz şekile soktum diyelim

ma cnm kutlama var ama kına var pazarda düğün yok zorla kendımı bısey aldıracam ne kötüyüm ben
Alsin tabi.. Yapsin... Canin ne istiyorsa aldirt..inşallah bebisten de güzel haberler alirsaniz güzel olur.....

Alsin tabi.. Yapsin... Canin ne istiyorsa aldirt..inşallah bebisten de güzel haberler alirsaniz güzel olur.....
inş güzel haberler alırız okadar zaman gectı kalp atısşlarını duymayı planlıyorum hesaplarıma gore ayın 27 de kan testınde ogrenmıstık yarın ayın 7 si inş duyarız bir mücize olurda dua edın benım için inş bi aksılık yoktu r

sen nolur ne olmaz epilasyonunu yap canım normalde bakmaması lazım ama bazen üstten göremeyince alttan bakalım diyolar temkinli olmakta fayda var epilasyon zarar vermez korkma böyle şeylerden.

sen nolur ne olmaz epilasyonunu yap canım normalde bakmaması lazım ama bazen üstten göremeyince alttan bakalım diyolar temkinli olmakta fayda var epilasyon zarar vermez korkma böyle şeylerden.
yok gecen gıttıgımde yapmıstım temız ama zararlı dıye duymuştum bı sorayım dedım cnm cok saol gecen hamılelıgımde yapamamıstım jılet kullandım mahvettı kıl koklerım ıntıhap oldu sıstı kanadı bır daha kullanmak ıstemıyorum jılet dr gıttım onun ıcın krem verdı ama işe yaramamıstı nezaman tekrar epılatöre gectım bır daha olmadı

[QUOTEinşallah post: 36776429, member: 169811"]inş güzel haberler alırız okadar zaman gectı kalp atısşlarını duymayı planlıyorum hesaplarıma gore ayın 27 de kan testınde ogrenmıstık yarın ayın 7 si inş duyarız bir mücize olurda dua edın benım için inş bi aksılık yoktu r[/QUOTE]
Canim insallah her şey o kadar iyi ve güzel yolundadırki sen bile sasir iinşallah.

Canim insallah her şey o kadar iyi ve güzel yolundadırki sen bile sasir iinşallah.[/QUOTE]
aminnnnnnnn

haydi canım bu günüde bitirdin... yarın sabah inşallah güzel haberlerle gel
evt ya aksam olsun eve gıdeyım uyucam hemen sabah olsun dıye kına var ama fazla kalmam banyo yaparım sabahtan ohh miss heycandan ölürüm ben yarın ne olur dua edın bana bebegıme bısey olmasın busefer sonu güzel olsun

canım etmezmiyim inşallah ediyorum Allah kabul ederse Rabbim kucağına almayı nasip etsin.. hiç sorun yoktur ve herşey mükemmeldir inşallah....Rabbim hepimize hayırlısıyla tek tek nasip etsin inşallah..

canım etmezmiyim inşallah ediyorum Allah kabul ederse Rabbim kucağına almayı nasip etsin.. hiç sorun yoktur ve herşey mükemmeldir inşallah....Rabbim hepimize hayırlısıyla tek tek nasip etsin inşallah..
amin arkadasım cok saol gene heycan bastı bıde su gibi akıntım oluyo arada

akıntı normaldir canım onlara kafanı takma..
bu heyecanı yaşamakta çok güzel ama yaa
erenpasa sevınemıyorum ben sadece korku var içimde allahım bana yardım etsın yarın dr ıyı seyler soylerse ıcım rahatlar

Allah yardimcin olsun canim...
Bekliyorum bende sabirsizlikla....
kızlar egldım bıraz üzgünüm açıkcası gıttım dr dedıkı dr bakalım dedı kalp atıslarına muayyne oldum kese var dedı yolk sac ta var dedı bebgın dedı oraganları olusmaya baslamıs dedı kalp atısı için cuma gunune randevu verdı bılmıyorum sımdıye kadar kalp atısı olması lazım deılmıydı kafam allak bullak oldu

[QUOTEdasi_m, post: 36791044, member: 169811"]kızlar egldım bıraz üzgünüm açıkcası gıttım dr dedıkı dr bakalım dedı kalp atıslarına muayyne oldum kese var dedı yolk sac ta var dedı bebgın dedı oraganları olusmaya baslamıs dedı kalp atısı için cuma gunune randevu verdı bılmıyorum sımdıye kadar kalp atısı olması lazım deılmıydı kafam allak bullak oldu[/QUOTE]
Canim dr. Ne dedi bu duruma..ne yorum yapti bence herşey yolundadır merak etme kaç oldu haftasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…