çok korkuyorum tekrardan kürtaj olmaktanCanim bence hic üzülme ve sabirla bekle inan herşey bu şekilde güzel düşünürsen daha iyi olur. Hic canini sikma dua et takdiri Allaha birak
cnm sen son adet tarıhım 24 temmuz usgde 6+2 yazıyor kese boyu 9.6mm off yaKorkma bence herşey yolundadır rahat ol bak oluşmaya basliyor minigin ultrason da kaç haftalik cikti kese kaç yaziyor SATA gore kacsin
Bence gayet uyumlu panik yokcnm sen son adet tarıhım 24 temmuz usgde 6+2 yazıyor kese boyu 9.6mm off ya
kalp taısı nıye yok yaa gecen hamıleıgımde hemen duymustuk off cok moralım bozuldu cnm ya kotu gıtseydı dr testler ıstedı kan ıdrar tsh teslerı elım ayagım buz kestı dr yanında dilim tutuldu konusamadım acaba hafta içi baska dr gıtsem duyulurmu acbaBence gayet uyumlu panik yok
cnm alttan baktı zaten kese oluşmuş dedi gebelık kartımdad yolk sac var yzaıyor dedı tek kelıme bebegın organları olusmaya baslamıs dedı bende ondan korkuyorum alltan bakyıgı halde görülmrdiO testleri istiyorlar zaten mutlaka sonuclarin ve herşeyin güzel olur insallH merak etme.. Bence cumayi bekle.. Başka Dr.a gidersen de durum değişmeyecek. Alttan bakmak istemedi mi..
cnm alttan baktı zaten kese oluşmuş dedi gebelık kartımdad yolk sac var yzaıyor dedı tek kelıme bebegın organları olusmaya baslamıs dedı bende ondan korkuyorum alltan bakyıgı halde görülmrdi
canım gayet normal görünüyo stres yapma her gebelik farklıdır.hiç bir yorum yapmadı cnm kese var dedı oraganlar olusmaya baslamıs dedı okadar cuma gel dedı dr kalp atısnı duymayı beklıyordu
Cnm nice mutlu yıllara inş..yeni taşında sağlıklı bir hamilelik en büyük hediyen olsun inşGunaydin canlarim.. Bugün yogunlugum var giremiyorum..
Güzel bir gün olsun inşallah
Benim için güzel bir gun oldu yarin doğum günüm Esim bugünden çiçek göndermiş vazoda kirmizi güller. Boyle günleri unutmaz hic . .
Üzülme cnm herşey yolundadır merak etme bende kese göründükten yaklaşık 20 gün sonra duydum kalp atışını en nihayetinde tam ne zaman döllenme olduğunu bilmiyoruz.hayırlısıyla cuma duyarsın inş cnmkızlar egldım bıraz üzgünüm açıkcası gıttım dr dedıkı dr bakalım dedı kalp atıslarına muayyne oldum kese var dedı yolk sac ta var dedı bebgın dedı oraganları olusmaya baslamıs dedı kalp atısı için cuma gunune randevu verdı bılmıyorum sımdıye kadar kalp atısı olması lazım deılmıydı kafam allak bullak oldu
canım ben iyiyim bende seni merak etmeye başlamıstım nerelerdesin hersey yolundadır inşallah...Luckystar eklem sizler nasılsınız bakalım daha yeni zaman bulabildim nete girmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?