2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Canim bence hic üzülme ve sabirla bekle inan herşey bu şekilde güzel düşünürsen daha iyi olur. Hic canini sikma dua et takdiri Allaha birak

hiç bir yorum yapmadı cnm kese var dedı oraganlar olusmaya baslamıs dedı okadar cuma gel dedı dr kalp atısnı duymayı beklıyordu

Korkma bence herşey yolundadır rahat ol bak oluşmaya basliyor minigin ultrason da kaç haftalik cikti kese kaç yaziyor SATA gore kacsin

Korkma bence herşey yolundadır rahat ol bak oluşmaya basliyor minigin ultrason da kaç haftalik cikti kese kaç yaziyor SATA gore kacsin
cnm sen son adet tarıhım 24 temmuz usgde 6+2 yazıyor kese boyu 9.6mm off ya

Bence gayet uyumlu panik yok
kalp taısı nıye yok yaa gecen hamıleıgımde hemen duymustuk off cok moralım bozuldu cnm ya kotu gıtseydı dr testler ıstedı kan ıdrar tsh teslerı elım ayagım buz kestı dr yanında dilim tutuldu konusamadım acaba hafta içi baska dr gıtsem duyulurmu acba

O testleri istiyorlar zaten mutlaka sonuclarin ve herşeyin güzel olur insallH merak etme.. Bence cumayi bekle.. Başka Dr.a gidersen de durum değişmeyecek. Alttan bakmak istemedi mi..

O testleri istiyorlar zaten mutlaka sonuclarin ve herşeyin güzel olur insallH merak etme.. Bence cumayi bekle.. Başka Dr.a gidersen de durum değişmeyecek. Alttan bakmak istemedi mi..
cnm alttan baktı zaten kese oluşmuş dedi gebelık kartımdad yolk sac var yzaıyor dedı tek kelıme bebegın organları olusmaya baslamıs dedı bende ondan korkuyorum alltan bakyıgı halde görülmrdi

cnm alttan baktı zaten kese oluşmuş dedi gebelık kartımdad yolk sac var yzaıyor dedı tek kelıme bebegın organları olusmaya baslamıs dedı bende ondan korkuyorum alltan bakyıgı halde görülmrdi

canım cuma gününe kadar sabret inşallah kalp atışları duyulur ben 6+5 te duymuştum bılgın olsun canını sıkm desemde elinde degıl biliyorum ama Allah buyuk rabbim onu sana bağışlasın hayırlısıyla inşallah bende dua edıcem erenpaşa bu arada sana 300 tane tefrıcıye okudum canım

inş cuma gnü duyarız kürtaj olmaktan cok korkuyorum acısından fela deıl kurtaj cok yorucu ıslem rahım için o zyuzden

hiç bir yorum yapmadı cnm kese var dedı oraganlar olusmaya baslamıs dedı okadar cuma gel dedı dr kalp atısnı duymayı beklıyordu
canım gayet normal görünüyo stres yapma her gebelik farklıdır.

neyse kızlar bıraz daha ıyıyım sızın destegınız sayesınde moralımı duzeltmem lazım bıraz dısarı cıkıcaz esımle aksam malum yarın dugun var bıraz olsun rahatlarım herhalde bu zor haftayıda atlatıcaz inş bol bol dua ve umutla inş rabbım bırdaha acılar yasatmasın hepınızı sewvıyorum

Cnm nice mutlu yıllara inş..yeni taşında sağlıklı bir hamilelik en büyük hediyen olsun inş

Üzülme cnm herşey yolundadır merak etme bende kese göründükten yaklaşık 20 gün sonra duydum kalp atışını en nihayetinde tam ne zaman döllenme olduğunu bilmiyoruz.hayırlısıyla cuma duyarsın inş cnm

Luckystar eklem sizler nasılsınız bakalım daha yeni zaman bulabildim nete girmeye

erenpaşacığım doğum günün kutlu olsun...yeni yasın sağlıklı hamilelik getirsin sana inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…