2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

İnş cnm ya dua etmekten başka çarem yok inş duyarım kalp atısını içimden bi ses üzülme duyucaksın diyo inş yanılmıyorumdur

canım ben iyiyim bende seni merak etmeye başlamıstım nerelerdesin hersey yolundadır inşallah...
Saol cnm bende iyim umarım bebişde iyidir.çarşamba randevum var sabırsızlanıyorum Pazartesi falan olsun dedim ama benim Dr çok yoğun yer yok..hayırlısıyla hayırlı haberlerle gelirim inş..bu arada eşimin eniştesi vefat etmişti oraya gittik geldik duası falan ondan giremedim..

anladım canım tekrar basınız sağolsun

Saolun kizlar inşallah hep beraber aliriz güzel haberleri. 30 yasim uğurlu olsun

basınız saolsun cnm mekanı cennet olsun

Hepimize hayirli haftalar olsun arkidislerim....
Güzel günler güzel umutlar yeni baslangiclar mutlu haberler bizim olsun..
Eklem hayirli olsun Rabbim zihin acikligi versin çok guzel bir heyecan
Bu hafta çarşamba peri sen cuma asim den güzel haberler umut ediyoruz duamiz sizlerle..

inş cnm ya nasıl beklıcem cumayı inş duyarım kalp atıslarını cok korkuyorum kalp atısları olusmucak dıye

kızlar günaydın ve hayırlı bir hafta olsun inşallah dün çok yoğundum eşimin iş arkadaşları geldi kahve içmeye evi sil süpür temizle falan neyse annemler köyden gelmişlerdi akşamda onlara gittik erenpaşa sana 100 tane daha okuyabildim canım bu arada sabah yağmurla uyandım ohhhhh mis gibi..

Canim olumsuz dusunmenin zararlarini biliyorsun değil mi seni ve bebeği basil etkilediğini de biliyorum çok zor ama boyle düşünmeyi birakmalisin seni ve korkularini çok iyi anlıyoruz hepimiz yasadik ama inan kendine ve bebeğine kötülük yapiyorsun
Sakin ol mutlu ve huzurlu olmaya calis bos kaldikca uzat ayaklarini kapat gözünü iyi şeyler düşün

erenpaşa kaçıncı günündesin canım ovü oldu mu çalışmalar ne alemde biz de ilk çalışmayı yaptık ama yum henüz olmadı tabiki bugün 9.günüm hayırlısı bakalım artık

Gunaydin luck saolasin canim benim.. Yağmur cok güzel bende gece kalktim yağmurla biraz izledim çok muhteşem
Hafta ssonuda yağmur altinda islandik güzel bir gündü daricada sahilde kahvalti yaptik sonra körfez kirazliyalida idik oradan ev kiraliyoruz iki uc aile ortaklasa yazlik denize sifir sakin bir yer haftasonlari kacabilecegimiz bir yer olsun istedik

erenpaşa kaçıncı günündesin canım ovü oldu mu çalışmalar ne alemde biz de ilk çalışmayı yaptık ama yum henüz olmadı tabiki bugün 9.günüm hayırlısı bakalım artık
Bismillah dedin basladin hayirli olsun
Bende 16. Gunumdeyim cuma c.tesi calismalar
oldu bugunde olabilir ondan sonra dinleniriz artikin

Aslinda en iyisini yapıyorsun ya yum gününü bilmek daha iyi

Aslinda en iyisini yapıyorsun ya yum gününü bilmek daha iyi

canım ben alıştım yapmadan duramam zaten yumurta en fazla 24 saat yaşıyo onu da kaçırırsak hepten şansımız sıfırlanır eşimde alıştı soruyo bana dün ne oldu test yaptın mı diye dedim sen karışma ona sorma da bana sakın sen çalışmaya bak gerisini bana bırak dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…