İnş cnm ya dua etmekten başka çarem yok inş duyarım kalp atısını içimden bi ses üzülme duyucaksın diyo inş yanılmıyorumdurÜzülme cnm herşey yolundadır merak etme bende kese göründükten yaklaşık 20 gün sonra duydum kalp atışını en nihayetinde tam ne zaman döllenme olduğunu bilmiyoruz.hayırlısıyla cuma duyarsın inş cnm
Saol cnm bende iyim umarım bebişde iyidir.çarşamba randevum var sabırsızlanıyorum Pazartesi falan olsun dedim ama benim Dr çok yoğun yer yok..hayırlısıyla hayırlı haberlerle gelirim inş..bu arada eşimin eniştesi vefat etmişti oraya gittik geldik duası falan ondan giremedim..canım ben iyiyim bende seni merak etmeye başlamıstım nerelerdesin hersey yolundadır inşallah...
anladım canım tekrar basınız sağolsunSaol cnm bende iyim umarım bebişde iyidir.çarşamba randevum var sabırsızlanıyorum Pazartesi falan olsun dedim ama benim Dr çok yoğun yer yok..hayırlısıyla hayırlı haberlerle gelirim inş..bu arada eşimin eniştesi vefat etmişti oraya gittik geldik duası falan ondan giremedim..
Âmin cnm Saolanladım canım tekrar basınız sağolsun
gınaydın cnm hadı hayırlı olsun cnm allah bıze bu gunlerı gösteriri inşgünaydın canlarımmm...nasılsınız...ben çok heyecanlıyım oğluşum bu gün 1. sınıfa başlayacak...
basınız saolsun cnm mekanı cennet olsunSaol cnm bende iyim umarım bebişde iyidir.çarşamba randevum var sabırsızlanıyorum Pazartesi falan olsun dedim ama benim Dr çok yoğun yer yok..hayırlısıyla hayırlı haberlerle gelirim inş..bu arada eşimin eniştesi vefat etmişti oraya gittik geldik duası falan ondan giremedim..
inş cnm ya nasıl beklıcem cumayı inş duyarım kalp atıslarını cok korkuyorum kalp atısları olusmucak dıyeHepimize hayirli haftalar olsun arkidislerim....
Güzel günler güzel umutlar yeni baslangiclar mutlu haberler bizim olsun..
Eklem hayirli olsun Rabbim zihin acikligi versin çok guzel bir heyecan
Bu hafta çarşamba peri sen cuma asim den güzel haberler umut ediyoruz duamiz sizlerle..
Bismillah dedin basladin hayirli olsunerenpaşa kaçıncı günündesin canım ovü oldu mu çalışmalar ne alemdebiz de ilk çalışmayı yaptık ama yum henüz olmadı tabiki bugün 9.günüm hayırlısı bakalım artık
Bismillah dedin basladin hayirli olsun
Bende 16. Gunumdeyim cuma c.tesi calismalar
oldubugunde olabilir ondan sonra dinleniriz artikin
Luck yum icin test yapiyor musun
Aslinda en iyisini yapıyorsun ya yum gününü bilmek daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?