Yum pesinde acan oldunluckystar_34, post: 36813402, member: 575368"]canım ben alıştım yapmadan duramam zaten yumurta en fazla 24 saat yaşıyo onu da kaçırırsak hepten şansımız sıfırlanır eşimde alıştı soruyo bana dün ne oldu test yaptın mı diye dedim sen karışma ona sorma da bana sakın sen çalışmaya bak gerisini bana bırak dedim
günaydın hanımlar nasılsınız erenpasa ve luck gazanız mübarek olsun bol bol çalısmalar var bu ay adamlar hapı yuttu
Benim ki halinden cok memnun aslında hapi yutan benim de caktirmiyorumasi_m .!.:günaydın hanımlar nasılsınız erenpasa ve luck gazanız mübarek olsun bol bol çalısmalar var bu ay adamlar hapı yuttu
P.tesi sendromumu acaba...._34, post: 36816584, member: 575368"]bugün hiç iş yapasım yokkkkk uyumak istiyorum
canım sen işten çıkmıyormuydun.P.tesi sendromumu acaba....
P.tesi sendromumu acaba....
Ohh canim uyu ohhhh daha cok uyursun senbende valla uyuya kalmısın 15 dk ofiste halsızlık var üstümde
şimdi yemek yedim daha cok bastırdı uykuOhh canim uyu ohhhh daha cok uyursun sen
Patronun keyfini bekliyorum.. Ya iki ay olacak soyleyeli hic umursamamis bugün tekrar hatirlattim ya güya birini bulacakti yerime daha hic birşey yapmamis..ben son tarih olarak okullar acilinca demiştim ama belki vazgecerim diye beklemiş mağdur etmek istemiyorum muhasebe de iki kişiyiz tek kişi kalinca zor oluyor anlayacagin biraz daha uzadi kurbana kaldi inşallah hayellerimeklem .!.:canım sen işten çıkmıyormuydun.
havada uyku yapıyo offffffff ne sıkıldım ya ben gözlerim ağrıyo bugün iyi değilim Allah Allahşimdi yemek yedim daha cok bastırdı uyku
Kizlar düşündüm de şayet gebe kalabilirsem şikayetim de olmazsa 6 haftam bitmeden Dr.a gitmeyeyim diyorum stresli beklemektense hicgitmeyip beklemek daha iyi ddeğil mi
Aslinda ilk ultrason 8 haftayken yapilmasi iyi imiş
evt cok haklısın en guzelı beklemek gecen gün eşimle konuşuyoruz eskiden usg yoktu ebe vardı adet gecıkınce giderlermiş elle muayyne olup doguma kadar gıtmezlermıs eşimde bana dıyor seni dr görürmicem dıyeKizlar düşündüm de şayet gebe kalabilirsem şikayetim de olmazsa 6 haftam bitmeden Dr.a gitmeyeyim diyorum stresli beklemektense hicgitmeyip beklemek daha iyi ddeğil mi
Aslinda ilk ultrason 8 haftayken yapilmasi iyi imiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?