2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Yum pesinde acan oldun

günaydın hanımlar nasılsınız erenpasa ve luck gazanız mübarek olsun bol bol çalısmalar var bu ay adamlar hapı yuttu

kızlar gayet iyiyim bugun rahatım yanı kafaya takmamayı düşünüyorum ohh havada serin oturuyorum ofiste bu arada suratımı ince ince sivilce bastı resmen

asi_m .!.:
günaydın hanımlar nasılsınız erenpasa ve luck gazanız mübarek olsun bol bol çalısmalar var bu ay adamlar hapı yuttu
Benim ki halinden cok memnun aslında hapi yutan benim de caktirmiyorum
Herşey vatan için

bugün bi keyifsizlik halsizlik var bende eve gidip yatasım var havadan mıdır yorgunluktan mı anlamadım sersem gibiyim

bende valla uyuya kalmısın 15 dk ofiste halsızlık var üstümde

eklem .!.:
canım sen işten çıkmıyormuydun.
Patronun keyfini bekliyorum.. Ya iki ay olacak soyleyeli hic umursamamis bugün tekrar hatirlattim ya güya birini bulacakti yerime daha hic birşey yapmamis..ben son tarih olarak okullar acilinca demiştim ama belki vazgecerim diye beklemiş mağdur etmek istemiyorum muhasebe de iki kişiyiz tek kişi kalinca zor oluyor anlayacagin biraz daha uzadi kurbana kaldi inşallah hayellerim

Kizlar düşündüm de şayet gebe kalabilirsem şikayetim de olmazsa 6 haftam bitmeden Dr.a gitmeyeyim diyorum stresli beklemektense hicgitmeyip beklemek daha iyi ddeğil mi
Aslinda ilk ultrason 8 haftayken yapilmasi iyi imiş

Kizlar düşündüm de şayet gebe kalabilirsem şikayetim de olmazsa 6 haftam bitmeden Dr.a gitmeyeyim diyorum stresli beklemektense hicgitmeyip beklemek daha iyi ddeğil mi

canımsın ya ben bunları düşünemiyorum bile tek düşündüğüm şu an yumurtlamak ve çalışmak tutar mı tutmaz mı bunları bile düşünmüyorum bana hayal gibi gelmeye başladı da inşallah hayalim birgün gerçekleşir.. gitme bencede canım nasıl rahat edeceksen öyle yap

evt cok haklısın en guzelı beklemek gecen gün eşimle konuşuyoruz eskiden usg yoktu ebe vardı adet gecıkınce giderlermiş elle muayyne olup doguma kadar gıtmezlermıs eşimde bana dıyor seni dr görürmicem dıye

dün dedim ki annemler vardı ya hakikaten herşey kısmet aklımda ev almak yoktu ev aldım köyde kayınpederler ev yapıyolar şu an ve sırf ben olsa iyi olurdu dedim diye Allah razı olsun onlardan böyle birşey hiç hesapta bile yoktu o da oluyo dedim babamda dedi ki evet istediklerin de olmadı dedi yani kızlar evdeki hesap çarşıya uymadı herşey farklı gelişti derler ya insanlar plan yaparmış kader gülermiş diye..neyse içlenmek yoktu dimi herşey güzel olacak umut bizi hiç bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…