2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

hepsi bizim için bir sınav ve inşallah bu sınavımızı başarıyla tamamlarız Allahın izniyle canım benim

yaa çok dua ediyorum ve çook istiyorum inşallah bu ay beraber hayalimiz gerçek olur inşalllahhh

yaa bak sen ne kadar stres yaşıyorsun aslında gitmeseydin dr.a daha umutlu olurdun belkide..
ya 8 haftaya kadar anca şekilleniyor aslında bir şikayet kanama ağrı v.s. olmaz ise beklemek en iyisi..
kalp atışıda bebişte gayet neet gözükür ki zaten bir arıza oluşacak ise dr.gerçekten hiçbirşey yapamıyor maalesef erken erken ve sık sık dr.a gitmek hiçbirşeyi değiştirmiyor..

evt ya sımdı bır forum var okuyordum nekadar cok varmıs kalp atısı olmadıgı için kürtaj olan var gene psikolojım bozuldu

Aynen cnm katılıyorum sana en güzeli beklemek bende beklemiştim ilk gittiğimde kalp atışını duyarım demiştim stres yapmamak için.ama boşa bekledimGeç yum olduğundan kalbi bir hafta sonra duymuştum

kızlar gayet iyiyim bugun rahatım yanı kafaya takmamayı düşünüyorum ohh havada serin oturuyorum ofiste bu arada suratımı ince ince sivilce bastı resmen
O sivilce derdi bende de var yanaklarım da ufak ufak isilik şeklinde sivilceler var hormonlardan sanırım.regl dönemi dahada belirginleşip çoğalıyor

günaydın hanımlar nasılsınız yatıyorum kalkıyorum bebegımı düşümüyorum acaba kalp atısı olustumu dıye ne yapıcam ben cok korkuyorum tekrar küratj olmaktan

günaydın hanımlar nasılsınız yatıyorum kalkıyorum bebegımı düşümüyorum acaba kalp atısı olustumu dıye ne yapıcam ben cok korkuyorum tekrar küratj olmaktan

canım benim bu kadar düşünme Allah bilir biraz tevekkül etmeye çalış bak sen böyle yaptıkça kötü olur stres hiç iyi değil ayrıca yaşayacaksa zaten yaşar anladın mı şu an kalbini duydun diyelim ileriki zamanlarda ya bişey olursa Allah korusun sürekli böyle stresle hamileliğini geçiremezsin az biraz sabret dua et rabbim büyük hayırlısıyla onu sana bağışlar inşallah canım bişey olacaksa da yapacak bişey yok ki ne yaparsan yap bence çok sıkıyosun kendini inşallah herşey güzel olacak..

günaydın herkeslere asimcim biraz sakin olmaya çalış kürtaj çok zor biliyorum ama şöyle düşün Allahtan gelene hiçbişey yapamıyoruz canım benim rabbim bilir ne olacağını için sıkıldı biliyorum Allah yardımcın olsun.

saol cnm guzel dıleklerın için tabıkı allahtan baska sıgınacak kapımız yok allahtan gelen herseye razıyız elimde degıl beyımı kemırıyor düşünceler kürtaj olmakatan deıl o surecı yasamaktan cok korkuyorum

için rahatlayacaksa başka dr a bi görün canım ya rahatlarsın kendi dr una da gidersin dersin ben girdim ultrasona sakıncası yoksa tekrar bakar varsa da bakmaz artık.dayanamadım dersin anlar seni bence.

Sizlere de gunaydin yoldaslarim..
Asim çok takilma rahatsiz edici konulari okuma rahat ol baska seyler dusunmeye calis canim benim germe kendini bu kadar bak zorla stres yapiyorsun canim sakin ol kaderi değiştirmek ne bizim nede Dr.larin elinde bence Dr.a da gitme zamanini bekle

Kizlar ben dün ders calismayi unuttum yaz aksam yorgundum neyse artikin gecti

saol cnm bende beklıcem artık cumayı

Hergun Dr kapisinda dursan ne fayda hic birşey değişmez olacagi varsa.... Allah korusun diyelim dua edelim ve sabirla bekleyelim

Sorma unuttuk iste.. Kocamda grip olmus.. Zaten bu ayki calismar aslinda pek odev gibi degilde istedigimiz icin oldu Sali cuma c.tesi oldu artik sansimiza dikkat ediyoruz da ne oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…