hepsi bizim için bir sınav ve inşallah bu sınavımızı başarıyla tamamlarız Allahın izniyle canım benimdün dedim ki annemler vardı ya hakikaten herşey kısmet aklımda ev almak yoktu ev aldım köyde kayınpederler ev yapıyolar şu an ve sırf ben olsa iyi olurdu dedim diye Allah razı olsun onlardan böyle birşey hiç hesapta bile yoktu o da oluyo dedim babamda dedi ki evet istediklerin de olmadı dedi yani kızlar evdeki hesap çarşıya uymadı herşey farklı gelişti derler ya insanlar plan yaparmış kader gülermiş diye..neyse içlenmek yoktu dimi herşey güzel olacak umut bizi hiç bırakmasın.
yaa çok dua ediyorum ve çook istiyorum inşallah bu ay beraber hayalimiz gerçek olur inşalllahhhcanımsın ya ben bunları düşünemiyorum bile tek düşündüğüm şu an yumurtlamak ve çalışmak tutar mı tutmaz mı bunları bile düşünmüyorum bana hayal gibi gelmeye başladı da inşallah hayalim birgün gerçekleşir..gitme bencede canım nasıl rahat edeceksen öyle yap
yaa bak sen ne kadar stres yaşıyorsun aslında gitmeseydin dr.a daha umutlu olurdun belkide..evt cok haklısın en guzelı beklemek gecen gün eşimle konuşuyoruz eskiden usg yoktu ebe vardı adet gecıkınce giderlermiş elle muayyne olup doguma kadar gıtmezlermıs eşimde bana dıyor seni dr görürmicem dıye
evt ya sımdı bır forum var okuyordum nekadar cok varmıs kalp atısı olmadıgı için kürtaj olan var gene psikolojım bozulduyaa bak sen ne kadar stres yaşıyorsun aslında gitmeseydin dr.a daha umutlu olurdun belkide..
ya 8 haftaya kadar anca şekilleniyor aslında bir şikayet kanama ağrı v.s. olmaz ise beklemek en iyisi..
kalp atışıda bebişte gayet neet gözükür ki zaten bir arıza oluşacak ise dr.gerçekten hiçbirşey yapamıyor maalesef erken erken ve sık sık dr.a gitmek hiçbirşeyi değiştirmiyor..
Aynen cnm katılıyorum sana en güzeli beklemek bende beklemiştim ilk gittiğimde kalp atışını duyarım demiştim stres yapmamak için.ama boşa bekledimyaa bak sen ne kadar stres yaşıyorsun aslında gitmeseydin dr.a daha umutlu olurdun belkide..
ya 8 haftaya kadar anca şekilleniyor aslında bir şikayet kanama ağrı v.s. olmaz ise beklemek en iyisi..
kalp atışıda bebişte gayet neet gözükür ki zaten bir arıza oluşacak ise dr.gerçekten hiçbirşey yapamıyor maalesef erken erken ve sık sık dr.a gitmek hiçbirşeyi değiştirmiyor..
O sivilce derdi bende de var yanaklarım da ufak ufak isilik şeklinde sivilceler var hormonlardan sanırım.regl dönemi dahada belirginleşip çoğalıyorkızlar gayet iyiyim bugun rahatım yanı kafaya takmamayı düşünüyorum ohh havada serin oturuyorum ofiste bu arada suratımı ince ince sivilce bastı resmen
günaydın hanımlar nasılsınız yatıyorum kalkıyorum bebegımı düşümüyorum acaba kalp atısı olustumu dıye ne yapıcam ben cok korkuyorum tekrar küratj olmaktan
saol cnm guzel dıleklerın için tabıkı allahtan baska sıgınacak kapımız yok allahtan gelen herseye razıyız elimde degıl beyımı kemırıyor düşünceler kürtaj olmakatan deıl o surecı yasamaktan cok korkuyorumgünaydın herkeslere asimcim biraz sakin olmaya çalış kürtaj çok zor biliyorum ama şöyle düşün Allahtan gelene hiçbişey yapamıyoruz canım benim rabbim bilir ne olacağını için sıkıldı biliyorum Allah yardımcın olsun.
saol cnm guzel dıleklerın için tabıkı allahtan baska sıgınacak kapımız yok allahtan gelen herseye razıyız elimde degıl beyımı kemırıyor düşünceler kürtaj olmakatan deıl o surecı yasamaktan cok korkuyorum
saol cnm bende beklıcem artık cumayıSizlere de gunaydin yoldaslarim..
Asim çok takilma rahatsiz edici konulari okuma rahat ol baska seyler dusunmeye calis canim benim germe kendini bu kadar bak zorla stres yapiyorsun canim sakin ol kaderi değiştirmek ne bizim nede Dr.larin elinde bence Dr.a da gitme zamanini bekle
evt rahatladım yasin fetıh vakıa okudum sabah kotu olmustum şimdi iyiyim bakalım cumayı sabırsızlıkla beklıyorum nasıl olucakHergun Dr kapisinda dursan ne fayda hic birşey değişmez olacagi varsa.... Allah korusun diyelim dua edelim ve sabirla bekleyelim
Kizlar ben dün ders calismayi unuttum yaz aksam yorgundum neyse artikin gecti
Hayirli olsun takvimin cooook yakismisevt rahatladım yasin fetıh vakıa okudum sabah kotu olmustum şimdi iyiyim bakalım cumayı sabırsızlıkla beklıyorum nasıl olucak
çok teşekkür ederim allahım 40.haftaları yazmakta nasip olur inşHayirli olsun takvimin cooook yakismis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?