İnşallah göz acip kapatana kadar gelir.. Bize de naip olur inşallahçok teşekkür ederim allahım 40.haftaları yazmakta nasip olur inş
Sorma unuttuk iste.. Kocamda grip olmus.. Zaten bu ayki calismar aslinda pek odev gibi degilde istedigimiz icin olduSali cuma c.tesi oldu artik sansimiza dikkat ediyoruz da ne oluyor
inş cnm hepiniz 3çer 4 der doğun inşşşşşşşşşşşşşş aminnnnnnnnnevet inşallah yaaaaaa az kaldı bence bizlerde hamiş olucaz sağlıkla ama inşallah olalım bu sefer
inş cnm hepiniz 3çer 4 der doğun inşşşşşşşşşşşşşş aminnnnnnnnn
hahahaaha direk bağlatırız artık napalım3 er 4 erkızlar aradan yıllar geçiyomuş biz bu seferde korunma yöntemlerini konuşuyomuşuz
hahahaaha direk bağlatırız artık napalım
olur mu olur valla bızde bu sans varken istemmıyen gebelıklerı konusuruz artık evdekı cocukların yaramazlıklatrını alt ıslatmalarını evi dagıtmalararınıasim spiral taktırıyomuşuz ama hamile kalıyomuşuz istemiyoruz ya
[QUOTE post: 36832236, member: 575368"]asim spiral taktırıyomuşuz ama hamileriomuşuz istemiyoruz ya
olur mu olur valla bızde bu sans varken istemmıyen gebelıklerı konusuruz artık evdekı cocukların yaramazlıklatrını alt ıslatmalarını evi dagıtmalararını
allahım senınde erenpasanında benımde allah gönlümüze göre versin cnm simdi yemek yedım cok acıkıyorum soylemesı ayıp(corba , nohut,pılav ,cacıkkızlar eşimin arkadaşı vardı 5 yıldan çok oldu evleneli ilk yıl hamile kalmıştı kız anlatmıştı bize ama aşırı kanamalı düşük yapmış galiba neyse işte aradan dört yıl geçti benden 3 ay önce hamile kaldı tekrardan doğum yaptı da dün kızını paylaşmış Allahım bir güzel maşallah bir güzel rabbim mükafatını verdi işte çok beklediler onlardadedim eşime ya bu anadan babadan daha güzel hiç benzemiyo onlara bi de güzel gözleri kocaman falan maşallah yaaaaaa
allahım senınde erenpasanında benımde allah gönlümüze göre versin cnm simdi yemek yedım cok acıkıyorum soylemesı ayıp(corba , nohut,pılav ,cacıkohh yarasın miniğime ofiste oldugum için pek et felan yemek istemiyorum dışardan şansıma ya dukkanda bi abla var ev yemekleri yapıyor sanslıyım
Maşallah suphanallah....
Kizz evlatlik olmasin....
amin cnm kaderi ömrü güzel olsun haftaya amcamın kızıda dogum yapıcak gecende ben hamıle olmadan once hast. karsılastık aynı dr gıdıyomusuz megeryok canım doğum yaptı hamile fotolarını da gördük bende dün tüp olmasın dedim eşime de yok normal dedi sen nerden biliyon be sana mı söyleyecek dedim de çok emin normal dedi ama kendi bebişleri canım evlatlık değil Allah işte güzel bir kız vermiş adı da elif.Kaderi güzel olsun inşallah..
amin cnm kaderi ömrü güzel olsun haftaya amcamın kızıda dogum yapıcak gecende ben hamıle olmadan once hast. karsılastık aynı dr gıdıyomusuz meger
inş kulaga okadar güzel geliyorki bir bebegim olması dogması kucagıma almak düşüncesisıra bize de gelir inşallahbenim çevremde de çok var neyse boşver sağlık olsun yaşadık bitti inşallah kötü günler bak sen hamilesin kucağına aldığın günleri de görelim sonrada sırayla hepimize olsun doğum yapmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?