2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Sorma unuttuk iste.. Kocamda grip olmus.. Zaten bu ayki calismar aslinda pek odev gibi degilde istedigimiz icin oldu Sali cuma c.tesi oldu artik sansimiza dikkat ediyoruz da ne oluyor

hayırlısı canım artık sen yine de bugünde çalış kısmet belki hala daha yumurtan çatlamamış olabilir

evet inşallah yaaaaaa az kaldı bence bizlerde hamiş olucaz sağlıkla ama inşallah olalım bu sefer

hamile kalmakta ayrı dert ya insan lavaboya gitmeye bile tedirgin oluyo valla paranoyak olduk nolucak bu halimiz bilmiyorum hamile kalırsam 9 ay nasıl gececek düşünsenize kalp atışı dinlemeye bile korkuyorum ben dr a gitsem bakamam ekrana dr un yüzüne bile bakamam ben

[QUOTE post: 36832236, member: 575368"]asim spiral taktırıyomuşuz ama hamileriomuşuz istemiyoruz ya[/QUOTE]

Ayyy evet benim oglum 1.5 yaslarinda iken spralim vardi kaymisti da gebelik riskim olmustu o geldi aklima ey gidi gunler eyy

[QUOTE post: 36832236, member: 575368"]asim spiral taktırıyomuşuz ama hamileriomuşuz istemiyoruz ya

Ayyy evet benim oglum 1.5 yaslarinda iken spralim vardi kaymisti da gebelik riskim olmustu o geldi aklima ey gidi gunler eyy[/QUOTE]

zaten biliyosun bişeyi istemezsen olur istemiyomuş gibimi yapsak acaba yumoşlarımı kandırsak

kızlar eşimin arkadaşı vardı 5 yıldan çok oldu evleneli ilk yıl hamile kalmıştı kız anlatmıştı bize ama aşırı kanamalı düşük yapmış galiba neyse işte aradan dört yıl geçti benden 3 ay önce hamile kaldı tekrardan doğum yaptı da dün kızını paylaşmış Allahım bir güzel maşallah bir güzel rabbim mükafatını verdi işte çok beklediler onlarda dedim eşime ya bu anadan babadan daha güzel hiç benzemiyo onlara bi de güzel gözleri kocaman falan maşallah yaaaaaa

allahım senınde erenpasanında benımde allah gönlümüze göre versin cnm simdi yemek yedım cok acıkıyorum soylemesı ayıp(corba , nohut,pılav ,cacık ohh yarasın miniğime ofiste oldugum için pek et felan yemek istemiyorum dışardan şansıma ya dukkanda bi abla var ev yemekleri yapıyor sanslıyım

afiyet olsun yarasın miniğine canım ohhhhhhh

Maşallah suphanallah....

Kizz evlatlik olmasin....

yok canım doğum yaptı hamile fotolarını da gördük bende dün tüp olmasın dedim eşime de yok normal dedi sen nerden biliyon be sana mı söyleyecek dedim de çok emin normal dedi ama kendi bebişleri canım evlatlık değil Allah işte güzel bir kız vermiş adı da elif.Kaderi güzel olsun inşallah..

amin cnm kaderi ömrü güzel olsun haftaya amcamın kızıda dogum yapıcak gecende ben hamıle olmadan once hast. karsılastık aynı dr gıdıyomusuz meger

amin cnm kaderi ömrü güzel olsun haftaya amcamın kızıda dogum yapıcak gecende ben hamıle olmadan once hast. karsılastık aynı dr gıdıyomusuz meger

sıra bize de gelir inşallah benim çevremde de çok var neyse boşver sağlık olsun yaşadık bitti inşallah kötü günler bak sen hamilesin kucağına aldığın günleri de görelim sonrada sırayla hepimize olsun doğum yapmak.

inş kulaga okadar güzel geliyorki bir bebegim olması dogması kucagıma almak düşüncesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…