2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Ahh ahh bitmez bu endişelerrr...benimde yarın var kontrolum saat 9.30 da inş hayırlı haberlerle dönerim..ultrasona bende bakamıyorum öyle bir fobi kaldı bende de.gözüm hep Dr da ne diyecek diye tabi o sırada tansiyon ve nabız tavan yapıyor bende Dr bile şaşırıyor neden bu kadar yüksek diye..diyorum kolaymı burda yatıp beklemek siz bişiy söyleyene kadar o zaman gülüyor.ne zaman herşey yolunda diyor o zaman bakıyorum ekrana..o kadar sorum varki Dr soracağım o pıt pıt sesini duyuyorum ya hepsi gidiyor aklımdan bu sefer not alıcam kağıdaKızlar birde bende yaklaşık bir haftadır göbeğimin az altında sırt üstü yattığımda dalgalanma gibi oluyor ne olaki

Sorma unuttuk iste.. Kocamda grip olmus.. Zaten bu ayki calismar aslinda pek odev gibi degilde istedigimiz icin oldu Sali cuma c.tesi oldu artik sansimiza dikkat ediyoruz da ne oluyor
zaten ödev gibi yapma o zaman görev gibi oluyor biraz isteyerek olunca stresten de uzak kalıyorsun canım...

canım seninde güzel habarlerini bekliyoruz yarın...o dalgalanma gaz olabilir bende de çok oluyodu dr. gaz demişti...

kızlar bayram için alışveriş yapan oldu mu aranızda ben geçenlerde beyaz bir gömlek aldım evde pantolonum vardı üstüne giyerim dedim ama şimdi de diyorum altına etek bakayım yada bir elbise alayım bu ara masrafım çok oldu aslında bir çanta da güzel olur ama şimdilik kalacak sanırım.Aslında akrabalara gidicez canım hiç istemiyor bayram falan çekilmez şimdi ama güzel görüneyim millete diyorum salmış demesinler.

valla canım ben bişey almadım bayram aklımda bile yoktu yanı tamamen unutmuşum

gelsin ya niye gelmiyomuş süslen püslen yok mu akraba falan gezmeye gidersin arada kendimizi sevindirelim.
biz her bayram köye gideriz orda da mutfaktan çıkamam zaten gelen giden yemek çay...hiç iş bitmez bizim köyde...bi annemlere giderim...

biz her bayram köye gideriz orda da mutfaktan çıkamam zaten gelen giden yemek çay...hiç iş bitmez bizim köyde...bi annemlere giderim...

hadi ya anladım canım biz büyükleri ziyaret ediyoruz eşimin akrabaları benimkiler zaten bayram bitiyo belki birgün de biz eşimle gezeriz ilk gün de kurban işi var zaten

hadi ya anladım canım biz büyükleri ziyaret ediyoruz eşimin akrabaları benimkiler zaten bayram bitiyo belki birgün de biz eşimle gezeriz ilk gün de kurban işi var zaten
ha bide ananem babanemler var işte bu kadar...

Valla gecen bayramdan ben bişiy anlamadım gebeliği ilk öğrendiğim zamanlardı çok ağrım vardı evdeydim.aslında hiçde fena olmadı zor geliyor bana Bayram ziyaretleri git gel normalde severim ama bayramda neden se zor geliyor..alışveriş de yapacak hiç Halim yok genelde de netten yapıyorum..hem daha kolay oluyor ayağına kadar geliyor..şimdiye kadar da hiç pişman olmadım..

evet canım her zaman güzel ve bakımlı olmak senin yararına olur tabi ki..
ya söylemesi ayıptır ben çok severim alışverişi aslında artık gardolapa sığmıyorlar yaa elimde değil güzel bir şey gördüm mü alasım geliyor sevmiyorum bu huyumu ama napiim işte
artık biraz daha tutmam lazım kendimi zaten mecbur tutacağım artık işten çıkınca o kadar rahat harcayamam kendi para mı güzel harcıyordum çalışıyorum diye ama eşimin parasını harcarken vicdan yaparım :) bir şey kısıtlamaz bana ama yinede tutumlu olmak lazım

yaa canım o kadar hırpalama kendini valla olan hep bize oluyor yaşlanıyoruz hizmet etmekten

bende severim internetten alış veriş yapmayı.. sen şimdi güzel güzel hamiş kıyafetleri alırsın ayyy ne güzell çıktımı karnın

bugün de bir yoğun bir yoğun kaçırdım sohbetlerinizi 55 tane fatura düzenlemişim vay bee

al benden de o kadar çok param olsa sanırım bayağı bi alışveriş yapardım sürekli bişey çıkıyo şunu da alayım bunu da alayım bu lazım yok düğündü yok bayramdı zaten alışverişe çıksam mutlaka bişey alıyorum az öncede netten hırka aldım iyi mi bi de etek alırım o kadar çok harcadım bu ay ya ben fenalardayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…