2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

ha bide ananem babanemler var işte bu kadar...
bu sene bayramda köyde olacaktık ama kısmet olmadı eşimin izin olayı onaylanmadığı için kaldık k.v.ler ve daha bir çok akraba köyde olacak bir kaç kişi var burada ziyaret edecek onları hallettik mi tamamdır artık kendimize vakit ayırırız inşallah zaten az insan az soru demek

yaa bizim işimiz daha zor biliyorsunıuz tesettürlüyüm yaa tesettür kıyafetleri ateş pahası marka almaya kalkarsan anasını ağlatıyorlar yazık günah işte bazen dayanamıyorum marka alıyorum ama bir eşarp en kötü 50 tl

biraz kokoşluk ta var bende allıyı pulluyu severim renk renk desen desen ohhh

bir önceki paylaşımı mı çürüten bir yazı arkadaşlar

Kardeşlerim, bir takipçim şunları yazmış. İbrati aleme duyururum.
"Hamile bir kuzenim var ajanda yapmis iki hafta da bir kadin doğuma gider ultrason çeker eşinin isteği üzerine yok anneyemi benziyor babayi mi benziyor hatta sırf cinsiyeti öğrenmek için 20 dk yakin ultrason da çocuğun ayakkalarini acmadi i beklemişler ve her gittiklerinde de resmini cekip fofograf albümü yapmislar yazinizı o okudu...ktan sonra onunlada paylastim en son çektiği ultrasonda bebeğin başinin normalden büyük olduğunu söylemişler umarim bi sıkınti cikmaz da ama bilinen bi gerçek var ki ne hamile kadinlarimiz eskisi gibi saglikli nede cocuklarimiz.teknoloji geliştikçe ona paralel olarak hastalıklar imiz da arrtti.bu anlamda güzel bi farkindalik yarattiginizi dusunuyorum. Kuzeninin esi ilk defa baba olanin heyacani ile bunu çok sık yapardi.biraz takintili biriydi tabi Dr bu konuda zararli olup olmadigini biliyirmu o konuda bisey diyemem.sırf çocuğun renkli ultrasonda görmek icin bile bir gün içinde 3 hastaneye gitmişti.tabi her gittiğinde 20 dk kalmamisti ama bir keresinde sirf cinsiyetini görmek için. Beklediğini söylmisti" Ü.S.

Kardeşlerim, inanın nasıl öfkelendim anlatamam. her 15 günde bir, 3 veya 4 cm lik bir fetüs, 20 dakika boyunca bebeğin fotoğrafı çekilecek diye, kızmı erkek mi diye, kulağı kepçemi diye tıbbi olmayan gerekçelerle. ultrasona bakılıyormuş. Kardeşlerim sadece 5 dakikanın az üzerinde ultrasona bakmak fetüsün bazı kemik hücrelerinde 5 derece ısı artışına neden oluyormuş. Lütfen siz karar verin, her 15 günde bir 20 dakika fetüse ultrasona bakılınca bu bebeğin sağlam doğma riski ne olur?.OTİSTİK doğma riski nedir? Ne olur siz karar verin.

Kardeşlerim ağlamak geliyor içimden, çaresizliğimden. Diyecek söz bile bulamıyorum.

Ey ultrasonun hiç zararı yok diyen ve üç yıl öncede çok zararı var diyen doktor, DOKTOR BEY, bu yazı sana gelsin, canım. Türk halkına bile bile ultrasonun zararlarını, şimdi yok diyerek, nice türk çocuğunun otistik doğmalarına neden olacaksın. Seni ben affetsem de, YÜCE RABBİM seni affeder mi acaba. O affetse de, benden özür dilemezsen, seni hiç affetmeyeceğim. Bunu bilesin ey DOKTOR. Beni her gün okuduğunu çok iyi biliyorum. Seni zaten mahkemeye vereceğim.

En derin sevgilerimle. Prof.Dr. İbrahim USLU

evet ultrasona sürekli girmek iyi değil diyorlar ben dr a bunu sormadım yazıya bakarsak hiç iyi bişey değil demek ki neyse ben kaçıyorum kızlar herkese iyi akşamlar.

bende severim internetten alış veriş yapmayı.. sen şimdi güzel güzel hamiş kıyafetleri alırsın ayyy ne güzell çıktımı karnın
Aslında bu sefer hiç kilo almadım ama evet karnım belirgin cnm özelliklede akşamları gazda eklenince daha belirgin oluyor şuan hiç bir kıyafetimi giyemiyorum ama hamile kıyafetide almadım bundan önce erken davranıp bir iki parça almıştım şimdi bekliyorum.en çokda ona alışveriş yapmaya sabırslızlanıyorum cinsiyeti bekliyorum onun içinde

cnm ne guzel allah tamamına erdırsın 2 gundur hıc akıntım yok vajınamda agrıda yok bıseyler ters gidiyo herhalde cumaya kadar nasılsabredıcem ben bılmıyrom

cnm ne guzel allah tamamına erdırsın 2 gundur hıc akıntım yok vajınamda agrıda yok bıseyler ters gidiyo herhalde cumaya kadar nasılsabredıcem ben bılmıyrom
Benimde ilk gebelikte çok akıntım vardı bunda yok denilecek kadar oluyor bence onlara takılma cnm inş hayırlısıyla herşey yolunda gidecek bol bol dua et başka çaremiz yok malesef..9 ay boyunca bu endişeler hep olacak taki kucağımıza alana kadar sen üzerine düşenleri yap gerisi Allah'ın takdiri

evt cnm cok haklısın oyle yapıcamö artık

evt cnm cok haklısın oyle yapıcamö artık
Diyoruzda dediğimizi de bi uygulasak daha iyi olacak Sana akıl veriyorum gel bide bana sor sabah olmak bilmiyor sanki..çikolata bile alıp çantama koydum giderken yemek için hareketli olsunda hareketlerini göreyim diye hayırlısıyla artık

sen yarınmı gıdıceksın dr cnm

gunaydın kızlar nasılsınız peridrol senden güzel haberler beklıyorum

Ben geldimmm..günaydın kızlarr...iyi haberlerle döndüm hayırlısıyla .11+2 olmuşuz iki gün daha öne geçmiş.boyu42 mm yani 4 cm olmuş poposu nü dönmüştü bu sefer Dr herşeyin yolunda olduğunu söyledi şikayetlerimi de sordum normal olduğunu söyledi.bir hafta daha folbiol içip bırakmamı onun yerine Demir ve mineral verdi..önümüzdeki haftada hayırlısıyla ikiliye gidicem..asimm cnm sıra sende inş sende hayırlı haberlerle dönersin cuma günü..

cnm cok aama cok sevındım hayırlısıyla bende bı kalp atısnı duysaydım inş duyarım cnm ayyyy cok mutlu oldum ya darısı benım basıma artık dua et benım için

Gunaydin canlarim
Çok sevindim Kismetcigim maşallah suphanallah hep boyle gidersin inşallah iyi haberler duymayi o kadar ozlemisim ki ya ne kadar mutlu oldum canim
Fatoscum senden de güzel haberler duyarsak Allahin izniyle çok güzel olacak sonra inşallah sirayla da bizlerin haberi gelir ben-oznur ve melike siradayiz Allahin izniyle

inş öznurcum cok istıyorum bende allahım inş kabul eder dualrımızı 2 gun kaldı ay heycandan ölücem

cnm cok aama cok sevındım hayırlısıyla bende bı kalp atısnı duysaydım inş duyarım cnm ayyyy cok mutlu oldum ya darısı benım basıma artık dua et benım için
Ediyorum cnm inan..bu bebeğim vesile oldu namaza başladım inan hernamazda hepimiz için dua ediyorum..sende inş hayırlı haberle döneceksin..bundan sonra hamilelikleri konuşucaz hayırlısıyla bide diğer kızlardan güzel haberler alsak daha iyi olcak herşey sayfamız neşelenip renklenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…