- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Çok Saol cnm benim allahımmmm tez zamanda sesinizi duysun ve sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşGunaydin canlarim
Çok sevindim Kismetcigim maşallah suphanallah hep boyle gidersin inşallah iyi haberler duymayi o kadar ozlemisim ki ya ne kadar mutlu oldum canim
Fatoscum senden de güzel haberler duyarsak Allahin izniyle çok güzel olacak sonra inşallah sirayla da bizlerin haberi gelir ben-oznur ve melike siradayiz Allahin izniyle
evt ya inş bu ay sırayla hamiş olurlar namaza başlaman cok güzel allah herkese nasıp etsin ben iş yerindeyım kılamıyorumEdiyorum cnm inan..bu bebeğim vesile oldu namaza başladım inan hernamazda hepimiz için dua ediyorum..sende inş hayırlı haberle döneceksin..bundan sonra hamilelikleri konuşucaz hayırlısıyla bide diğer kızlardan güzel haberler alsak daha iyi olcak herşey sayfamız neşelenip renklenecek
Ben geldimmm..günaydın kızlarr...iyi haberlerle döndüm hayırlısıyla .11+2 olmuşuz iki gün daha öne geçmiş.boyu42 mm yani 4 cm olmuş poposu nü dönmüştü bu sefer Dr herşeyin yolunda olduğunu söyledi şikayetlerimi de sordum normal olduğunu söyledi.bir hafta daha folbiol içip bırakmamı onun yerine Demir ve mineral verdi..önümüzdeki haftada hayırlısıyla ikiliye gidicem..asimm cnm sıra sende inş sende hayırlı haberlerle dönersin cuma günü..
günaydın cnm nasılsındışardaydım yeni geldim kızlar herkese günaydınlarrrrrrrrrrr
günaydın cnm nasılsın
Kizlar daha önce bahsetmismistim bir Komşu benim gibi kalbi durduğu için kürtaj olmuştu ve iki sene oldu hemen hemen gebe kalamiyordu duydum ki hamile imiş koyde suanda çok istiyordu az önce konuştum ben onu tebrik ettim oda bana geçmiş olsun dedi ikinci kaybim için..
Dun akşamda üst Komşum bizdelerdi çaya geldiler karni burnunda 30 haftalık olmus obur komsumda bayramdan sonra doğuracak etrafim gebe doldu...
Sorma yaa düşündükçe batiyor birşeyler zorrr zoorr[/QUOTE][QUOTEuckystar_34, post: 36847421, member: 575368"]evet kızlar benden sonra hamile kalan bir bayanın doğum izin raporu geldi elime şu an da çok kötü oldum noterdeki arkadaşımda izne çıkmış doğum iznine az önce noterdeydim nasıl birşeydir bu Allahım sen yardım et.
evt biraz daha rahatım bugun dua edıyorum sürekliiyiyim sağol sen nasılsın biraz daha rahat mısın?
kızlar içimde bir his var hersey yolunda diyor inş yanılmam hersey güzel olucak bu sefer allahın izni ile sızlerde hamiş olucaksınız hep beraber gun sayıcazbende inanıyorum inşallah olacak rabbim büyük o bilir herşeyin en güzelini
BENDE SİZİ ÇOK SEVİYORUMMMMMMAsim cim hislerine güven seviyoruz seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?