2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Çok Saol cnm benim allahımmmm tez zamanda sesinizi duysun ve sağlıklı hamilelikler nasip etsin inş

Kızlar hazır kafam rahatken ben bi duş alayım güzelce sonrada bizim eniştenin yedisi vardı duaya gidicem artık akşama görüşürüz..öpüldünüzzz

evt ya inş bu ay sırayla hamiş olurlar namaza başlaman cok güzel allah herkese nasıp etsin ben iş yerindeyım kılamıyorum

cok sevindim canım ya maşallah..

Kizlar daha önce bahsetmismistim bir Komşu benim gibi kalbi durduğu için kürtaj olmuştu ve iki sene oldu hemen hemen gebe kalamiyordu duydum ki hamile imiş koyde suanda çok istiyordu az önce konuştum ben onu tebrik ettim oda bana geçmiş olsun dedi ikinci kaybim için..
Dun akşamda üst Komşum bizdelerdi çaya geldiler karni burnunda 30 haftalık olmus obur komsumda bayramdan sonra doğuracak etrafim gebe doldu...

evet kızlar benden sonra hamile kalan bir bayanın doğum izin raporu geldi elime şu an da çok kötü oldum noterdeki arkadaşımda izne çıkmış doğum iznine az önce noterdeydim nasıl birşeydir bu Allahım sen yardım et.

ay al benden de o kadar

[QUOTEuckystar_34, post: 36847421, member: 575368"]evet kızlar benden sonra hamile kalan bir bayanın doğum izin raporu geldi elime şu an da çok kötü oldum noterdeki arkadaşımda izne çıkmış doğum iznine az önce noterdeydim nasıl birşeydir bu Allahım sen yardım et.[/QUOTE]
Sorma yaa düşündükçe batiyor birşeyler zorrr zoorr

Sorma yaa düşündükçe batiyor birşeyler zorrr zoorr[/QUOTE]

hani diyolar ya stres yapma düşünme falan ya hadi düşünme de nasıl yumurtladım hadi çalışma var' hadi düşünme' regl gelir oldum mu olucam mı 'hadi düşünme' sonra birileri hamile kalır haberi gelir birileri doğurur resim paylaşır sonra birileri doğum iznine çıkar yok birileri sorar ne oldu bebek işi diye 'hadi gel de düşünme '

Olacak inşallah yaa insallah her şey çok güzel olacak az daha sabir ve dua

çay içiyorum bende kızlar ohhhhh sabahtan beri yoğundum biraz rahatım şimdi bu akşamda dizim var değmeyin keyfime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…