iyiyim allaha şükürler olsun heycan dorukta bende yarın dr randevumlariyiyim canım bende 5 gibi çıktım...sen nasılsın...
evet tahmin edebiliyorum inşallah mutlu dönersin...rndv kaçtaydı...iyiyim allaha şükürler olsun heycan dorukta bende yarın dr randevumlar
inş mutlu dönerim 9.30 da sabahevet tahmin edebiliyorum inşallah mutlu dönersin...rndv kaçtaydı...
İnsallah caniminş mutlu dönerim 9.30 da sabah
gecmiş olsun cnm mevsim geçişleri insanı hasta ediyor dikkat etmek gerekiyorGunaydin kizlar
Bende dun erken ciktim bir arkadasima gittim bugün de boyle bir tuhafim hasta oluyorum sanirsam bogazim aciyor zar actim gozumu busabah grip geliyor kacari yok
günaydınlar cnm musmutlu gün olsun inşgünaydın kızlar
günaydın canım...geçmiş olsun...bol bol c vitamini al...Gunaydin kizlar
Bende dun erken ciktim bir arkadasima gittim bugün de boyle bir tuhafim hasta oluyorum sanirsam bogazim aciyor zar actim gozumu busabah grip geliyor kacari yok
hiç sorma yaa napcaz bilmiyorum...Öğretmen gelmeyince çocuklar ipe unu seriveriyor dikkatleri dagiliyor neyse çok izin almaz insallah
günaydın tatlım...günaydın kızlar
yok cnm kadın doguma deıl eşin için üroloji bölümüne gidiyorsun hagi hast. yaptırıcaksın pekiBir sey sorucam simdi ben kendim için kromozom analizi verdim ya Esim içinde yaptirayim diyorum da nereye hangi bölüme gideceğiz kafin doğuma gidemeyiz herhalde
sen nereye verdin canım....kromozom analizini genetik yazar...biz de genetikte verdik...Bir sey sorucam simdi ben kendim için kromozom analizi verdim ya Esim içinde yaptirayim diyorum da nereye hangi bölüme gideceğiz kafin doğuma gidemeyiz herhalde
canım o zaman labaratuara bi sor onlar yönlendirir...Ben zeynep kamilin genetiğinde verdim esimide istedi aslında gelsin kan versi n dedi Dr ama Esim suanda gidip vermesi mümkün değil izni yok ama ctesi özel hastanede gidip yaptiralim diyorum kendisinin saglik sigortasi var ücret ödemeden yaptırabilir yapalm ciksin aradan diyorum. Hisar hastanesine gidiyoruz normalde onun ve çocuk icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?