2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

iyiyim canım bende 5 gibi çıktım...sen nasılsın...

Gunaydin kizlar
Bende dun erken ciktim bir arkadasima gittim bugün de boyle bir tuhafim hasta oluyorum sanirsam bogazim aciyor zar actim gozumu busabah grip geliyor kacari yok

Öğretmen gelmeyince çocuklar ipe unu seriveriyor dikkatleri dagiliyor neyse çok izin almaz insallah

Gunaydin kizlar
Bende dun erken ciktim bir arkadasima gittim bugün de boyle bir tuhafim hasta oluyorum sanirsam bogazim aciyor zar actim gozumu busabah grip geliyor kacari yok
gecmiş olsun cnm mevsim geçişleri insanı hasta ediyor dikkat etmek gerekiyor

Kizlar internetimde sorun var tel.sen giriyorum alinti yapamiyorum sorun cikartiyor direk cevap olarak yaziyorum anlayin siz onu

Ya ben çok grip olmam adlinda Esim olunca benide ucundan yakalamis demek zsmani geldi geçen kis hic olmamistim

Bir sey sorucam simdi ben kendim için kromozom analizi verdim ya Esim içinde yaptirayim diyorum da nereye hangi bölüme gideceğiz kafin doğuma gidemeyiz herhalde

Gunaydin kizlar
günaydın canım...geçmiş olsun...bol bol c vitamini al...

Bir sey sorucam simdi ben kendim için kromozom analizi verdim ya Esim içinde yaptirayim diyorum da nereye hangi bölüme gideceğiz kafin doğuma gidemeyiz herhalde
yok cnm kadın doguma deıl eşin için üroloji bölümüne gidiyorsun hagi hast. yaptırıcaksın peki

sen nereye verdin canım....kromozom analizini genetik yazar...biz de genetikte verdik...

Ben zeynep kamilin genetiğinde verdim esimide istedi aslında gelsin kan versi n dedi Dr ama Esim suanda gidip vermesi mümkün değil izni yok ama ctesi özel hastanede gidip yaptiralim diyorum kendisinin saglik sigortasi var ücret ödemeden yaptırabilir yapalm ciksin aradan diyorum. Hisar hastanesine gidiyoruz normalde onun ve çocuk icin

canım o zaman labaratuara bi sor onlar yönlendirir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…