2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Ohh ohh çaylar icilmis yemekler yenmiş afiyet olsun kuzulara bende yedim iiçtim gerci yakinda tosun olacagim yemeden daha iyiydi ya neyse

kızlar haftasonu yine misafirim var sanırım annemler ve kayınvalideleri yemeğe çağırıcam pazar akşamı aklımda çorba var etli kurufasülye ve pilav var bi yemek daha yapmam lazım ama kararsızım ne olabilir aklıma gelen karnıyarık ya da anneme sarmamı yaptırsam bilemedim ya bi de çayın yanına hazır yufkadan börek yaparım diyorum.

tabiki usg nın zararı vardır...sonuçta radyasyon yayıyor...

canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...bizde tekrar görecekmiyiz o günleri acaba...

Tam karniyarik diyecektim yazmissin ya da köfte patates

[Göreceğiz lem, post: 36850823, member: 517692"]canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...bizde tekrar görecekmiyiz o günleri acaba...[/QUOTE]

Gorecegiz insallahhhh canim
Nasil gidiyor okul yolu alistiniz mi

kızlar bısey sorucam benım bazen otururken karnımda pıt dıye bısey atıyor bu aralar fazla olmaya basladı neden acepppp

[Göreceğiz lem, post: 36850823, member: 517692"]canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...bizde tekrar görecekmiyiz o günleri acaba...

Gorecegiz insallahhhh canim
Nasil gidiyor okul yolu alistiniz mi[/QUOTE]
inşallah...canım yaa okulu hiç sorma valla ilk gün gittik bizim öğretmen raporluymuş pazartesi gelecekmiş okula gitmiyoruz alışmada sorun yok çok şükür...malesef geçen senede anaokulu öğretmenin raporundan çok çektik düğün izni çeyiz izni yok bilmem ne izni of off...

günaydııın canlar nerdesiniz dün erken kaybolmuşsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…