OHHH MİSSS BENDE İŞLERİMİ BİTİRDIM YEMEGIMI YEDIM OTURUYORUM BOŞ BOŞ HANGI DİZİ VAR AKSAMçay içiyorum bende kızlar ohhhhh sabahtan beri yoğundum biraz rahatım şimdibu akşamda dizim var değmeyin keyfime
OHHH MİSSS BENDE İŞLERİMİ BİTİRDIM YEMEGIMI YEDIM OTURUYORUM BOŞ BOŞ HANGI DİZİ VAR AKSAM
EVT YENİ BÖLÜM BAŞLADIMI Kİkara para aşk eşinde izliyomuş ya o var
EVT YENİ BÖLÜM BAŞLADIMI Kİ
iyi evde pek oturmuyorum ya dızıleı felan ofiste izliyorum kacırdıklarımı dur bakayım eskı bolumune canım sıkılıyo zaten izlicek bişey arıyodum bende saol cnmgeçen hafta başladı canım :)
tabiki usg nın zararı vardır...sonuçta radyasyon yayıyor...bir önceki paylaşımı mı çürüten bir yazı arkadaşlar
Kardeşlerim, bir takipçim şunları yazmış. İbrati aleme duyururum.
"Hamile bir kuzenim var ajanda yapmis iki hafta da bir kadin doğuma gider ultrason çeker eşinin isteği üzerine yok anneyemi benziyor babayi mi benziyor hatta sırf cinsiyeti öğrenmek için 20 dk yakin ultrason da çocuğun ayakkalarini acmadi i beklemişler ve her gittiklerinde de resmini cekip fofograf albümü yapmislar yazinizı o okudu...ktan sonra onunlada paylastim en son çektiği ultrasonda bebeğin başinin normalden büyük olduğunu söylemişler umarim bi sıkınti cikmaz da ama bilinen bi gerçek var ki ne hamile kadinlarimiz eskisi gibi saglikli nede cocuklarimiz.teknoloji geliştikçe ona paralel olarak hastalıklar imiz da arrtti.bu anlamda güzel bi farkindalik yarattiginizi dusunuyorum. Kuzeninin esi ilk defa baba olanin heyacani ile bunu çok sık yapardi.biraz takintili biriydi tabi Dr bu konuda zararli olup olmadigini biliyirmu o konuda bisey diyemem.sırf çocuğun renkli ultrasonda görmek icin bile bir gün içinde 3 hastaneye gitmişti.tabi her gittiğinde 20 dk kalmamisti ama bir keresinde sirf cinsiyetini görmek için. Beklediğini söylmisti" Ü.S.
Kardeşlerim, inanın nasıl öfkelendim anlatamam. her 15 günde bir, 3 veya 4 cm lik bir fetüs, 20 dakika boyunca bebeğin fotoğrafı çekilecek diye, kızmı erkek mi diye, kulağı kepçemi diye tıbbi olmayan gerekçelerle. ultrasona bakılıyormuş. Kardeşlerim sadece 5 dakikanın az üzerinde ultrasona bakmak fetüsün bazı kemik hücrelerinde 5 derece ısı artışına neden oluyormuş. Lütfen siz karar verin, her 15 günde bir 20 dakika fetüse ultrasona bakılınca bu bebeğin sağlam doğma riski ne olur?.OTİSTİK doğma riski nedir? Ne olur siz karar verin.
Kardeşlerim ağlamak geliyor içimden, çaresizliğimden. Diyecek söz bile bulamıyorum.
Ey ultrasonun hiç zararı yok diyen ve üç yıl öncede çok zararı var diyen doktor, DOKTOR BEY, bu yazı sana gelsin, canım. Türk halkına bile bile ultrasonun zararlarını, şimdi yok diyerek, nice türk çocuğunun otistik doğmalarına neden olacaksın. Seni ben affetsem de, YÜCE RABBİM seni affeder mi acaba. O affetse de, benden özür dilemezsen, seni hiç affetmeyeceğim. Bunu bilesin ey DOKTOR. Beni her gün okuduğunu çok iyi biliyorum. Seni zaten mahkemeye vereceğim.
En derin sevgilerimle. Prof.Dr. İbrahim USLU
canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...bizde tekrar görecekmiyiz o günleri acaba...Ben geldimmm..günaydın kızlarr...iyi haberlerle döndüm hayırlısıyla .11+2 olmuşuz iki gün daha öne geçmiş.boyu42 mm yani 4 cm olmuş poposu nü dönmüştü bu sefer Dr herşeyin yolunda olduğunu söyledi şikayetlerimi de sordum normal olduğunu söyledi.bir hafta daha folbiol içip bırakmamı onun yerine Demir ve mineral verdi..önümüzdeki haftada hayırlısıyla ikiliye gidicem..asimm cnm sıra sende inş sende hayırlı haberlerle dönersin cuma günü..
luckystadiyecektir : 36850706 .!.:kızlar haftasonu yine misafirim var sanırım annemler ve kayınvalideleri yemeğe çağırıcam pazar akşamı aklımda çorba var etli kurufasülye ve pilav var bi yemek daha yapmam lazım ama kararsızım ne olabilir aklıma gelen karnıyarık ya da anneme sarmamı yaptırsam bilemedim ya bi de çayın yanına hazır yufkadan börek yaparım diyorum.
Tam karniyarik diyecektim yazmissin ya da köfte patates
kızlar bısey sorucam benım bazen otururken karnımda pıt dıye bısey atıyor bu aralar fazla olmaya basladı neden acepppp
inş cnm bırbıyorum boyle damar atıyo pt dıye gecıyo arada oluyor herzaman deılcanım kese büyüyordur ondandır heralde
kızlar bısey sorucam benım bazen otururken karnımda pıt dıye bısey atıyor bu aralar fazla olmaya basladı neden acepppp
Afiyet olsun canimköfte patates daha geçen yaptım ya kardeşim geldiğinde fırında tavuk yapıcaktım poşette ama kv yemiyo tavuk büyük ihtimal karnıyarık yaparım o zaman.sağol.
[Göreceğiz lem, post: 36850823, member: 517692"]canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...bizde tekrar görecekmiyiz o günleri acaba...
günaydın cnm ben saat 7 kadar takıldım burda senı goremedım nasılsın bakalımgünaydııın canlarnerdesiniz dün erken kaybolmuşsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?