2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

ozaman dırek urolojıye gıdın kromozom testı yaptırmak ıstıyorum soyle benımkı yapıldı eşim yanımda deıldı onlar ister testı

kızlar alttan muayyne zararlı mı benım dr alltan bakıyo

dr.lar da pek bi meraklı oluyorlar alttan bakmaya anlamıyorum...dr. lara göre zararı yokmuş ama ben bu sebepten düşük yapanı çok duydum ve okudum...

değil diye biliyorum ama bana alttan bi kere baktı dr um o da reglim bir gün geçmişti zaten bişey göremedi bakma dedim kızdı niye bakmıyomuşmuş ondan daha mı iyi biliyomuşum diye polikliniğe gitmiştim işte sonra şimdiki dr uma başladım onda alttan gerek olmadı dr a bakmayalım desen de kızar sana zaten eminim.

Asim bu konuda herkesin bir fikri var kimisi zararli diyor kimisi yok diyor bence ultrason tamamen masum değil her türlüsü ama bilindik bir zarari olsa bu kadar yaygin olmaz di mecbur bakilacak alttan da fark etmez en azindan daha net görür

gecen hamılelıgımde bakma dedım kızdı bana buseferde baktı bende bişey demedim

dr.lar da pek bi meraklı oluyorlar alttan bakmaya anlamıyorum...dr. lara göre zararı yokmuş ama ben bu sebepten düşük yapanı çok duydum ve okudum...

ay bi de regl birgün geçince ne görücen ki bakma dedim ben zorla baktı ya kim diyomuş zararlı diye dr lar mı dedi yok dedim de ben korkuyorum niye dedi korkuyosun daha önce baktık ya dedi öyle de dedim o yumurta içindi olsun bakıcam uzan dedi bişey olmaz dedi hayır bişey göremiceksin ne bakıyon ki rahim kalınlaşmış dedi zaten şu dönemde göremeyiz dedi bana hayret bişey ya

Korkma canim ya dünyaya gelecek ise hic bir şey mani olamaz

sonuna kadar katılıyorummmmmmmmm herşey bahane başka birşey değil ne kanamalar geçirip doğum yapanlar var ya ben neler duydum ki şimdi hiç şaşırmıyorum çocuğun doğacağı tarih belli ve bunu hiçbirşey değiştiremez.

benım dr da zararlı deıl dedı mantık olarak zararlı olsa bukadar yaygın olmaz dıye dusunuyorum riske atmaz herhalde okadar gebeliği

Valla tip öyle bir şey ki bilgiler yenilendikcre bir önce ki bilgi tamamen değişiyor Dr.lar da farklı farklı düşüncelere sahip ama mecbur olmadikca bakmamak en iyisi ahh bekleye bilsek

evt cok haklısınız katılıyorum annem düşük yapınca dedıkı dr degıstır nıe dedım alttan muayne edıyorya ondan dedım bende dedımkı zararlı olsa yapmazlar dıye dusunuyorum hıc zararlı olacanı düşünmedım ben

asim bence duyacaksın canım korkma bişey olsaydı zaten lekelenmen olurdu diye düşünüyorum

Sen yarin güzelce muayeni ol Dr ne derse onu yap sonra telaş olma ustten bakinca net gözükmüyor zaten minnacik bir şey milimetrik yaa

Valla tip öyle bir şey ki bilgiler yenilendikcre bir önce ki bilgi tamamen değişiyor Dr.lar da farklı farklı düşüncelere sahip ama mecbur olmadikca bakmamak en iyisi ahh bekleye bilsek
ilk gittigımde dedıkı simdi küçük görünmez ama bı bakalım dedı alttan bende yapma neolur dedım kızım dedı bı zararı yok neyse baktı dedıkı bak endo kalınlasmıs yanı bebek kesesı olusmaya başlamış cumartesı gıttıgımde hadı dedı tekrar bakalım kap atısı varmı dıye kese olusmus yolk sac var bebege aıt olrganlar olusmaya baslamıs dedı ben anlamıyorum yarında bakarsa ıtıraz edıcen yaa cok utanıyorum ben artık

ama canım benim üstten kalbi duyduktan sonra alttan bakmaz ki zaten gerek yok çünkü eğer ilerleyen haftalarda da alttan bakıyorsa tabi ki değiştir olmaz ki öyle bence ben olsam gitmem kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…