benı korkutan gecen hamılelıgımde hıc lekenle olmamıstı onun için çok tedirgın oluyorum kasıklarım agrıdıgında dua edıyorum ohh dıyorum agrıyor sık sık wc gıdıyorum demekkı yolunda gıdıyo artık kendı kendıme telkın edyorum kendımıasim bence duyacaksın canım korkma bişey olsaydı zaten lekelenmen olurdu diye düşünüyorum
dogru cnm alttan kalp atısnı duydugu zaman artık ustten bakıyor benım dr daama canım benim üstten kalbi duyduktan sonra alttan bakmaz ki zaten gerek yok çünkü eğer ilerleyen haftalarda da alttan bakıyorsa tabi ki değiştir olmaz ki öyle bence ben olsam gitmem kesinlikle.
benım dr cok ınatcı ılk bakarken benım seyım daha once jılet mahvetmıstı kıl intihaplanması olmustı pek ince deyat olarak temızleyemıstım cunku kanıyordu koca koca iltıhaplı şişlikler olusmustu bunu bahane olarak soylemıtım olsun dedı onlarada bakayım ılaç verdı bakım bıle allahtan üstümü örtüyorlarda bır nebze rahat olyorumkızlar ya dr. sansınız yok sanırım...ben hangi dr.a gittiysem önce alttan bakıyım mı izin verirsen diyo bende korkuyorum diyorum neden diyo bende düşük tehlikesinden diyorum bi zararı yok diyo bnde olabilir ama kendimi iyi hissetmicem diyorum onlarda bakmıyorlar...
evt cnm bazıları pek ilgili deiller malesef olumlu düşünmekten başka bişey gelmiyor elimden yarın tek gidicem dr a bakalım dua edıyorum bol bol allah bızı korusun sabah wc ye kaltım saat 4 gıbı kalkarkenbıle dua edıyorum allahım bebgımı koru dıyeAsim Aferin öğrendin olumlu dusunmeyi hep boyle devam et
Ya bence biz Dr.lari çok abartiyoruz bazen isi tamamen oluruna bırakmak lazim
Gecen ben Dr.a sordum protein c s bakiliyormus homosisteine bakiliyormus dedim bilmiyorum dedi kadim dogumcu bilmiyor ben biliyorum dedim kendi kendime enteresan.....
ahh canım o rüyalar bitmezzzz ben her gece hamileler babekler saçma sapan şeyler görüp duruyorum bilinçaltı hep bence kabus işte.. Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah herşey hep yolunda gitsin hepimiz güzel günler mutlu zamanlar yaşayalım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımıza kavuşalım inşallahhkızlar gece ruya gördüm hamıleymısım ped koymusum ve adet olmusum dıyorumkı tamam bebgım dustu bırtane erkek bebek görüyorum kımın oldugunu bılmıyorum dıyorum tamam buseferde olmadı bilinç altım benle oyun oynuyo hayırlara cıksın inş benım bildiğim kan ruyayı bozar
kızlar bakın ruyada adet olmak neymıs baktım sımdı nettem
Bir kadının rüyasında adet olduğunu görmesi hayırlıdır. Şifa bulmaya ve evlat sahibi olmaya delalet eder.
kolay gelsin cnmneyse kızçelerim işlerim biriktı azıcıktı çalışayım akşam işim bitince girerim yine
hepinize kolay gelsin
Asim Aferin öğrendin olumlu dusunmeyi hep boyle devam et
Ya bence biz Dr.lari çok abartiyoruz bazen isi tamamen oluruna bırakmak lazim
Gecen ben Dr.a sordum protein c s bakiliyormus homosisteine bakiliyormus dedim bilmiyorum dedi kadim dogumcu bilmiyor ben biliyorum dedim kendi kendime enteresan.....
enteresan ben oyle hıc görmem adet oldugumu felan buda cok korktugum için düşük yaptıgımı görüyorumben rüyamda regl olduğumu gördüğüm ay hamile kalamıyorum her defasında aynı şeyi yaşadım bakalım bu ay da görecek miyim? psikolojik mi erdim mi bilmiyorum artık
Bende bu hamileliğimde iki kez rüyamda kan görüyorum ve düşük yapıyorum diye korkup Dr gidiyorum ama bi sorun olmadığını öğrenip geri dönüyorum sonra..Allah hayırlara çıkarsın inş.bu arada yarın saat kaçda cnm randevunkızlar gece ruya gördüm hamıleymısım ped koymusum ve adet olmusum dıyorumkı tamam bebgım dustu bırtane erkek bebek görüyorum kımın oldugunu bılmıyorum dıyorum tamam buseferde olmadı bilinç altım benle oyun oynuyo hayırlara cıksın inş benım bildiğim kan ruyayı bozar
yarın saat 9 bucukta randevum heycan dorukta bende inş hersey yolundadırBende bu hamileliğimde iki kez rüyamda kan görüyorum ve düşük yapıyorum diye korkup Dr gidiyorum ama bi sorun olmadığını öğrenip geri dönüyorum sonra..Allah hayırlara çıkarsın inş.bu arada yarın saat kaçda cnm randevun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?