yum çatlasına sevındım begenmemınıde anlamadım b...salma sorununa hıc fıkrım yok sadece esım korunurken gerı cekılme ıle korunuyorduk ozaman sıkıntı oluyordu esıme tam b...salamıyordu hıc bır fıkrım yok cnmkızlar benim yum çatladı dün çizgim koyu değildi sabah yaptım çift çizgiydi ve az önce akıntım geldi ve ağrı var hafif dün gece çalıştık ama tam benim istediğim gibi olmamıştı çalışma beğenmedim yaniya kızlar bişey sorucam biraz ayıp ama eşim her defasında tam olarak şey olamıyo b..şalamıyo anladınız dimi beni sizinki nasıl ya kusura bakmayın soruyorum ama napim yaa
yum çatlasına sevındım begenmemınıde anlamadım b...salma sorununa hıc fıkrım yok sadece esım korunurken gerı cekılme ıle korunuyorduk ozaman sıkıntı oluyordu esıme tam b...salamıyordu hıc bır fıkrım yok cnm
Hadi hayırlı haberlerle gel inş canım dualarım seninle.bu gece seni stresten uyku tutmaz şimdi ama sen yinede rahat olmaya çalış güzelce yat uyu hemencecik sabah oksunyarın saat 9 bucukta randevum heycan dorukta bende inş hersey yolundadır
hadi gözün aydın canımın içi bu akşam tamamlarsın artık çalışmayı ne güzell yaakızlar benim yum çatladı dün çizgim koyu değildi sabah yaptım çift çizgiydi ve az önce akıntım geldi ve ağrı var hafif dün gece çalıştık ama tam benim istediğim gibi olmamıştı çalışma beğenmedim yaniya kızlar bişey sorucam biraz ayıp ama eşim her defasında tam olarak şey olamıyo b..şalamıyo anladınız dimi beni sizinki nasıl ya kusura bakmayın soruyorum ama napim yaa
görev gibi yaptınız yaniya çok geldiğinde anlıyosun dışarı çıkıyo ama az olunca çıkmıyo dışarı bazen aşırı oluyo mesela ama dün çok azdı bence hissediyorum ben yaaa öyle işte zaten pek istekli değildik ikimizde dün akşam.
o çok veya az fark etmez sanırım içindeki spermler önemli zaten milyon tane sperm oluyormuşya çok geldiğinde anlıyosun dışarı çıkıyo ama az olunca çıkmıyo dışarı bazen aşırı oluyo mesela ama dün çok azdı bence hissediyorum ben yaaa öyle işte zaten pek istekli değildik ikimizde dün akşam.
görev gibi yaptınız yaniolmazzz öyle görev gibi yapmayacaksın içinden gelecek
aslında dün ki spermler bugün yumurta ile buluşmuş olabilirama işte ödev gibi oldu canım ya malesef yani öyle çoğunun da öyle oluyo eminim ben çünkü bebek olayı olunca istemesen de yapmak zorunda kalıyosun mesela eşim yorgun oluyo ama mecbur yapıyo anladın mı bende böyle olsun istemezdim ama mecburrrrrrrrrr
iyi akşamlar canımben kaçıyorum kızlar öpüyorum sizleri akşama çalışma var bizim kv deye gidicez tam akşamı dimi
Canım ben sana 100 tane okumuştum haberin olsuncanlarım bu arada 4444 tefriciye tamam sayılır 100 taneciğim kaldı onuda inşallah bu akşam okur dua mi eder bitiririm Allah razı olsun okuduğunuz için
sırada kim var başlamak isteyen varsa hazır ezberlemişken hızlı hızlı okuyorken başlayıp bitiriverelim
ben kaldım okumadım okudugum 500 taneyıde hedıye ettım baskasına yenıden baslıcamcanlarım bu arada 4444 tefriciye tamam sayılır 100 taneciğim kaldı onuda inşallah bu akşam okur dua mi eder bitiririm Allah razı olsun okuduğunuz için
sırada kim var başlamak isteyen varsa hazır ezberlemişken hızlı hızlı okuyorken başlayıp bitiriverelim
amin arkadasım artık sırada sızler varsınız sızlerın destegı olmasa karamsar olurdum cok saolun hepınızOhhh çok sukur yaa çok sevindim maşallah canim Rabbim daim etsin
Artik uzulmek yok canim arkadaş im darisi bizlerin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?