2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

yum çatlasına sevındım begenmemınıde anlamadım b...salma sorununa hıc fıkrım yok sadece esım korunurken gerı cekılme ıle korunuyorduk ozaman sıkıntı oluyordu esıme tam b...salamıyordu hıc bır fıkrım yok cnm

ya çok geldiğinde anlıyosun dışarı çıkıyo ama az olunca çıkmıyo dışarı bazen aşırı oluyo mesela ama dün çok azdı bence hissediyorum ben yaaa öyle işte zaten pek istekli değildik ikimizde dün akşam.

yarın saat 9 bucukta randevum heycan dorukta bende inş hersey yolundadır
Hadi hayırlı haberlerle gel inş canım dualarım seninle.bu gece seni stresten uyku tutmaz şimdi ama sen yinede rahat olmaya çalış güzelce yat uyu hemencecik sabah oksun

hadi gözün aydın canımın içi bu akşam tamamlarsın artık çalışmayı ne güzell yaa
zaten konuşamadığımız şeyleri konuşmak için burada değil miyiz canım ne ayıpı
meni az mı geliyor tam anlayamadım
bizim ki korunurken zorlanıyordu hani geri çekilme yöntemi ile zor oluyordu bazen ama şimdi korunmayınca tam olarak oluyor yani sıkıntı yok

görev gibi yaptınız yani olmazzz öyle görev gibi yapmayacaksın içinden gelecek

o çok veya az fark etmez sanırım içindeki spermler önemli zaten milyon tane sperm oluyormuş

görev gibi yaptınız yani olmazzz öyle görev gibi yapmayacaksın içinden gelecek

ama işte ödev gibi oldu canım ya malesef yani öyle çoğunun da öyle oluyo eminim ben çünkü bebek olayı olunca istemesen de yapmak zorunda kalıyosun mesela eşim yorgun oluyo ama mecbur yapıyo anladın mı bende böyle olsun istemezdim ama mecburrrrrrrrrr

canlarım bu arada 4444 tefriciye tamam sayılır 100 taneciğim kaldı onuda inşallah bu akşam okur dua mi eder bitiririm Allah razı olsun okuduğunuz için
sırada kim var başlamak isteyen varsa hazır ezberlemişken hızlı hızlı okuyorken başlayıp bitiriverelim

ben kaçıyorum kızlar öpüyorum sizleri akşama çalışma var bizim kv deye gidicez tam akşamı dimi

aslında dün ki spermler bugün yumurta ile buluşmuş olabilir

Canım ben sana 100 tane okumuştum haberin olsun

Gunaydin arkadaşlarm
Asim inşallah mutlu donersin
Pericim saol onu başka arkadasa devir ederiz tamamlamistim ben canim Allah razi olsun
Bende bugün evdeyim malum grip tavan yapti evde dinleneyim dedim
Mübarek cuma günü hurmetine Rabbim dilediklerimize kavustursun bizleri hayirli cumalar....

ben kaldım okumadım okudugum 500 taneyıde hedıye ettım baskasına yenıden baslıcam

[QUOTEasi_m, post: 36879627, member: 169811"]ben kaldım okumadım okudugum 500 taneyıde hedıye ettım baskasına yenıden baslıcam[/QUOTE]
Kiz once haberleri versene

kılzar ben geldım mutluyum umutluyum kalp atışlarını gördüm dr simdilik bir sorun yok dedi yanlız kan sulandırıcı iğne verdi ilkini oldum belkı 10 gun sonra tekrardan olucam 7+1 gunlugum dr yanında kendımı tutamadım kadın bana sarıldı aglma dedı hersey allahtan bırsey dıkkatımı cektı gene alttan baktı tabı usg sokmadan besmele çekti cok hosuma gıttı yanı kızlar ıyıyım

Ohhh çok sukur yaa çok sevindim maşallah canim Rabbim daim etsin
Artik uzulmek yok canim arkadaş im darisi bizlerin basina

Ohhh çok sukur yaa çok sevindim maşallah canim Rabbim daim etsin
Artik uzulmek yok canim arkadaş im darisi bizlerin basina
amin arkadasım artık sırada sızler varsınız sızlerın destegı olmasa karamsar olurdum cok saolun hepınız

İnşallah hep sorunsuz devam eder.. İyi ve olumlu düşünmenin önemi çok ve Allaha güvenmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…