- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
canım belki ilk yumurta tutmuş olabilir.. belki yumurtlamayacaksın bir daha şuan ki duruma göre kaç gün kaldı batınaevet ilk zamanlar bende takmadım ta ki kimyasala kadar ondan beridir kafaya takıyorum malesef ama kim olsa takardı
cok saol cnm rahatladım bıraz fark kapanır dıye dusunuyorum ıgne cok yakıyor resmen karnımı hıssetmedım bugun allah yardım cım olsun yarın sabah denıcem bakalım yapmayı yapamassam klınıkte yaptırıcamCnm çok sevindim hayırlı haberlerle dönmene..iğne olayı bizimde hiç aklımıza gelmedi o konuda seni uyarmak..konusu hiç olmadı ondan sanırım neyseki bir problem yokmuş bundan sonra ihmal etme zaten sana bıraktıracaktı gerek olmayabilir demişti çünkü..ayrıca bi hafta açığı takma kafaya benimde 10 gün falan geridendi şimdi sadece 5 gün geri sorun olmuyor yani büyüdükçe farkı kapatıyor..
suan tek ıstedıgım annem arkadaslarım sıcak sohbet ve kahvaltı keyfı cok ıstıyorumBu arada ben anacuğuma geldim kızlar kahvaltıya gidim bi kahvaltımı yaptım geliyorum..sizede buyrun dicem amagelemezsinizki
İnş kullanmana gerek kalmaz cnm çünkü genelde 9 ay kullanıyorsun hergün ama bence sanada bıraktıracak..gerçi önemli olan sağlıklı olmasıcok saol cnm rahatladım bıraz fark kapanır dıye dusunuyorum ıgne cok yakıyor resmen karnımı hıssetmedım bugun allah yardım cım olsun yarın sabah denıcem bakalım yapmayı yapamassam klınıkte yaptırıcam
bizim elimizde mi canım benim yaa bu meseke çok karışık gerçekten bak iki kere kürtaj oldum hiç aklıma gelmezdi böyle olacağı.. birincisi oldu zaten büyük bir şok yaşadım hiç ummazdım ama Allaha şükür inaçlarım sayesinde atlattım ikincide böyle olunca yine dünyam başıma yıkıldı sanki ama yine atlattım hamd olsun diyorum beterin beteri var diyorum sağlıklıyım ya diyorum bu bana yeter hep bir teselli kaynağı buluyoruz kendimizeyok canım ya daha henüz ikinci yum olmadı da canım ayda 3 yumurtan da olsa fark etmiyo ki önemli olan döllenmesi biz onu beceremiyoruz
Keşke öyle bir fırsatımız olsaydı ne güzel olurdu hep beraber.ama hepimiz ayrı yerlerdesuan tek ıstedıgım annem arkadaslarım sıcak sohbet ve kahvaltı keyfı cok ıstıyorum
EVT YA NE GUZEL OLURDU OTURUP KONUSSAK UZUN UZUNKeşke öyle bir fırsatımız olsaydı ne güzel olurdu hep beraber.ama hepimiz ayrı yerlerde
şu an ki duruma göre 26 sı gibi görünüyor canım ağzından bal damlıyor 3 gün veriyorum kendisine çatlamak için.canım belki ilk yumurta tutmuş olabilir.. belki yumurtlamayacaksın bir daha şuan ki duruma göre kaç gün kaldı batına[/QUOT
şu an ki duruma göre 26 sı gibi görünüyor canım ağzından bal damlıyor 3 gün veriyorum kendisine çatlamak için.
EVT YA NE GUZEL OLURDU OTURUP KONUSSAK UZUN UZUN
hep beraber hem aglarız hem oynarız hem kocışleri çekiştiriiz hem yumları ohhh ya gelın bana ne olur ben kacarım işyerındenevet konuşsak ben bi ağlasam zırlasam şöyle boşaltsam içimi dışımı size
annesı aksam ıyuıleştirir oglunu bende dıyorum söyle balamut alıp kızartayım ama pazara yetişemiyorum burdakılerde ıyı deılakşam kv dedeyiz hamsi partisi var galiba eşimde hasta dün çok halsizdi şimdi daha iyiyim diyo zaten bünyesi çok zayıf benim kocanın
annesı aksam ıyuıleştirir oglunu bende dıyorum söyle balamut alıp kızartayım ama pazara yetişemiyorum burdakılerde ıyı deıl
evet canım cok güzel oldu valla bende çiçek koymayı düşünüyorum kafamda tasarımlar var en kısa zamanda hayata geçirecem inşallahBalkonum ayni oda gibi oldu kapatinca.. Çiçekler koydum dişina renk renk sardunyalar kküçük bir de masa koydum cay içerken super oluyor e tabi tozu pisligide azaldi sürekli balkon yikamaktan kurtuldum camasir içinde çok iyi
altın yumurtlamak da güzel miş...az kaldı senin ne güzel ya benim daha durumum bile belli değil sağda bişeyler var bende bebek olmadığı kesinaltın galiba
altın yumurtlamak da güzel miş...acaba ben ne yumurtluyorum hiç takip etmiyorum...
soyledım bakalım aksam a bulabılırsem alırım dedı olmadı dedı salı pazarı var bızım evın altında anneme soyler bıze alır dedıkocana söyle alsın bi zahmet haftasonu kızartırsın olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?