2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

siz hissetmiyosunuz da dimi ağzı sancı sızlama batma akıntı gibi bilimum bulgularda mı yok benimki bana resmen göz kırpıyo konuşucaz yakında
ya ben zaten cok zor adepte oldum bırlıktelık yasamnaya bılıyorsunuz hıc belırtı vermıyo benımkı sadece 1 kere gördüm akıntı okadar o ayda zaten korunuyordum

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim bosuna stres yaşamışsın.

iyi olmanıza çok sevindim canım...çok şükürki iyisiniz..

Bende hic anlamadan yumurtluyorum yani hic belirtisini Çözemedim luck sen bi alemsin zaten Birak belki takipten hoslanmiyor senin yumurta.

luck cim benim yumurtalarda sinyal veriyo anlıyorum ama çok takip etmiyorum mesela kasık ağrısı şeffaf akıntı oldumu tama mdiyorum doğrumu diyorum acaba tabi sen bu konuda daha profesyonelsin eline su dökemem...erenpaşa benim yum yarın sanırım hesaplayıcıya göre yarın çalışmalar başlıyor..

yarın yum günü ve sen daha yeni mi başlıyosun çalışmalara daha sık tutun çalışmalarınızı ya sizdeki rahatlık bana batıyo

canım sen bi uzman olarak yum belirtilerini tam olarak açıklayabilirmisin ve öncesinde mi çalışmak gerekiyor

bendeki belirtiler büyürken ağrı yapıyo hatta batma da yapıyo hissediyorum ben neyse çatlayınca sulu akıntım oluyo benim bi de karnıma yayılıyo ağrısı çalışmaya yumdan önce başlamak daha iyi bence içerde sperm olmalı çünkü spermin yumurtaya ulaşması da zaman alıyo çatladığı gün yaparsan ulaşımda aksamalar olabilir ve bu arada da yum ölebilir zaten bence yum en fazla 9 saat yaşıyo ben hep yumdan önceki çalışmalardan verim aldım bu güne kadar.başka sorusu olan tabi bu söylediklerim bir varsayım herkesin bünye farklı çalışıyor canım herkes kendini tanıyor biliyor buna göre davranmalı..

Ay kizlar gulduruyorsunuz beni ya isimde cikiyor habire patron gelip duruyor sizi takip etmeden de duramiyorum
Luck sikinti diline vurdu herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…