- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
ya ben zaten cok zor adepte oldum bırlıktelık yasamnaya bılıyorsunuz hıc belırtı vermıyo benımkı sadece 1 kere gördüm akıntı okadar o ayda zaten korunuyordumsiz hissetmiyosunuz da dimi ağzı sancı sızlama batma akıntı gibi bilimum bulgularda mı yok benimki bana resmen göz kırpıyo konuşucaz yakında
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim bosuna stres yaşamışsın.Selamm..Dr geldik kızlar biraz geç oldu ama dışarda takıldım biraz..Dr herşeyine baktı gayet sağlıklı olduğunu söyledi ense ölçümü için bizi biraz oyaladı kıçını dönemedi bir türlü sürekli hareket halinde..neyse sonunda onuda yaptı herşey yolunda görünüyor kan sonucu salı günü çıkacak..son dakikada bacaklarını açtı ve Dr eşime gösterdi bacak arasına bakalım dedi ve yorumu sana bırakıyorum dedi eşime..çünkü önceden tembihlenmişti Dr cinsiyetin bana söylenmemesi konusunda..bana süpriz yapacakmış cinsiyet pastasıyla..erkekle pastanın içini mavi kızsa pembe oluyormuş ve onu kestiğin zaman anlıyorsun..bende bekliyorum bakalım biraz daha netleşsin heralde o zaman söyler diye
iyi olmanıza çok sevindim canım...çok şükürki iyisiniz..kızlar ben geldım ben buyuk bır hata yapmısım dr gecen bana kan sulandırıcı iğne vermıstı ben anladımkı 10 gunde bır yapıcam megersem 10 gun boyunca hergun yapıocakmısım bu hatayı ben nasıl yaptım aklım almıyor neyse dr dedı bugunden ıtıbaren yaptır dedı .sonra karından baktı kese ıyıdedı kalp atısalarını tekrardan gosterdı esımde benımleydı oda gordu dr boyle gıderse ıyı dedı bır sorun gorunmuyor dedı kan sulandırıcı ıgneyı hergun vurulucam hala aklım almıyo nasıl olurda yanlıs anlarım 7 haftalıgız ama usg 8 hafta 1 hafta aramız var ,nş hayırlı olur dıyelım
siz hissetmiyosunuz da dimi ağzı sancı sızlama batma akıntı gibi bilimum bulgularda mı yok benimki bana resmen göz kırpıyo konuşucaz yakında
gülmekten gözümden yaş geldi yeminle kız
Eklemcim senin yumurta ne alemde
luck cim benim yumurtalarda sinyal veriyo anlıyorum ama çok takip etmiyorum mesela kasık ağrısı şeffaf akıntı oldumu tama mdiyorum doğrumu diyorum acaba tabi sen bu konuda daha profesyonelsin eline su dökemem...erenpaşa benim yum yarın sanırım hesaplayıcıya göre yarın çalışmalar başlıyor..
tabi yakında okula da göndericem napim çocuk yoksa yum var
yarın yum günü ve sen daha yeni mi başlıyosun çalışmalara daha sık tutun çalışmalarınızı ya sizdeki rahatlık bana batıyo
Bende hic anlamadan yumurtluyorum yani hic belirtisini Çözemedim luck sen bi alemsin zaten Birak belki takipten hoslanmiyor senin yumurta.
canım sen bi uzman olarak yum belirtilerini tam olarak açıklayabilirmisin ve öncesinde mi çalışmak gerekiyorevet hoşlanmıyor bence de fazla ilgiden.
canım sen bi uzman olarak yum belirtilerini tam olarak açıklayabilirmisin ve öncesinde mi çalışmak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?