kızlar bır arkadasım dr gıttı bugun kocası dr sıkayet etmıs ovu. testı kullanıyor kk giriyor dıye doktor sen takmıyo olabılırsın kafana ama bılınc altın takıyor demekkı hıc bır sorun cıkmamıs bebek olmamamsı ıcın ovu.nasıl kullanıyorsun dıye sormus dr oda cıft cızgıyı gorubce çalısma yapıyoruz demıs.dr yanlıs yapıyorsun çift cızgıyı gorunce 3 4 gun devam demıs calısmaya sabah kız cıft cızgıyı gormus dr agıtmıs yumurtaları daha catlamamış ...bendeki belirtiler büyürken ağrı yapıyo hatta batma da yapıyo hissediyorum ben neyse çatlayınca sulu akıntım oluyo benim bi de karnıma yayılıyo ağrısı çalışmaya yumdan önce başlamak daha iyi bence içerde sperm olmalı çünkü spermin yumurtaya ulaşması da zaman alıyo çatladığı gün yaparsan ulaşımda aksamalar olabilir ve bu arada da yum ölebilir zaten bence yum en fazla 9 saat yaşıyo ben hep yumdan önceki çalışmalardan verim aldım bu güne kadar.başka sorusu olantabi bu söylediklerim bir varsayım herkesin bünye farklı çalışıyor canım herkes kendini tanıyor biliyor buna göre davranmalı..
bendeki belirtiler büyürken ağrı yapıyo hatta batma da yapıyo hissediyorum ben neyse çatlayınca sulu akıntım oluyo benim bi de karnıma yayılıyo ağrısı çalışmaya yumdan önce başlamak daha iyi bence içerde sperm olmalı çünkü spermin yumurtaya ulaşması da zaman alıyo çatladığı gün yaparsan ulaşımda aksamalar olabilir ve bu arada da yum ölebilir zaten bence yum en fazla 9 saat yaşıyo ben hep yumdan önceki çalışmalardan verim aldım bu güne kadar.başka sorusu olantabi bu söylediklerim bir varsayım herkesin bünye farklı çalışıyor canım herkes kendini tanıyor biliyor buna göre davranmalı..
kızlar bır arkadasım dr gıttı bugun kocası dr sıkayet etmıs ovu. testı kullanıyor kk giriyor dıye doktor sen takmıyo olabılırsın kafana ama bılınc altın takıyor demekkı hıc bır sorun cıkmamıs bebek olmamamsı ıcın ovu.nasıl kullanıyorsun dıye sormus dr oda cıft cızgıyı gorubce çalısma yapıyoruz demıs.dr yanlıs yapıyorsun çift cızgıyı gorunce 3 4 gun devam demıs calısmaya sabah kız cıft cızgıyı gormus dr agıtmıs yumurtaları daha catlamamış ...
arkadasım cıft cızgıyı görüyor calısma yapıp bırakıyormussilik çizgiyi görene kadar çalışacak zaten kural o
nasıl yani kocası kk giriyo diye dr.mı şikayet etmiş pes..kızlar bır arkadasım dr gıttı bugun kocası dr sıkayet etmıs ovu. testı kullanıyor kk giriyor dıye doktor sen takmıyo olabılırsın kafana ama bılınc altın takıyor demekkı hıc bır sorun cıkmamıs bebek olmamamsı ıcın ovu.nasıl kullanıyorsun dıye sormus dr oda cıft cızgıyı gorubce çalısma yapıyoruz demıs.dr yanlıs yapıyorsun çift cızgıyı gorunce 3 4 gun devam demıs calısmaya sabah kız cıft cızgıyı gormus dr agıtmıs yumurtaları daha catlamamış ...
Ay kizlar gulduruyorsunuz beni ya isimde cikiyor habire patron gelip duruyor sizi takip etmeden de duramiyorum
Luck sikinti diline vurdu herhalde
Ben bu aksam yada yarin sabah testi tekrarlayacagim sonra c.tesi yaparimerenpaşaaayaparaaaa sen ne durumdasın kuzum.
Ben bu aksam yada yarin sabah testi tekrarlayacagim sonra c.tesi yaparim
evet ikiside aynı zatenBelirtiler hem hamileymisim hissi veriyor hem de regl olacagim gibi zaten ikisininde belirtileri ayni ya
EE tabi bu arada regl olmazsam yapacagim testi
çok geçmiş olsun canım bebek kaç kilo doğdu kuvezde ne kadar kalcak...arkadaşım doğumu yapmış kızlar şu an narkozda ama bebişin fotosunu gördüm minnacık ya zayıf bişey hehe ama uzun boylu olacak galiba gerçi baba kısa ama neyse Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah darısı bizlere olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
çok geçmiş olsun canım bebek kaç kilo doğdu kuvezde ne kadar kalcak...
sağlıkla büyütsün bebeğini inşallah darısı bizlerin başına canımmmarkadaşım doğumu yapmış kızlar şu an narkozda ama bebişin fotosunu gördüm minnacık ya zayıf bişey hehe ama uzun boylu olacak galiba gerçi baba kısa ama neyse Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah darısı bizlere olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yıkamışlar mı bariikızlar çok sinirlendim bu gün ya 15 gün önce 1 tane halımı yıkamaya verdim 5 günde gelir dediler 1 haftadır arıyorum bu gün zar zor getirttim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?