2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

kızlar bır arkadasım dr gıttı bugun kocası dr sıkayet etmıs ovu. testı kullanıyor kk giriyor dıye doktor sen takmıyo olabılırsın kafana ama bılınc altın takıyor demekkı hıc bır sorun cıkmamıs bebek olmamamsı ıcın ovu.nasıl kullanıyorsun dıye sormus dr oda cıft cızgıyı gorubce çalısma yapıyoruz demıs.dr yanlıs yapıyorsun çift cızgıyı gorunce 3 4 gun devam demıs calısmaya sabah kız cıft cızgıyı gormus dr agıtmıs yumurtaları daha catlamamış ...

canım sen kendini baya dinlemişsin eminim senin dediğin gibi çalısıyodu...ben gendimi pek dinlemiyom akıntı olunca anlıyorum işte..

silik çizgiyi görene kadar çalışacak zaten kural o

nasıl yani kocası kk giriyo diye dr.mı şikayet etmiş pes..

[QUOTEtakim boylkystar_34, post: 36966016, mesabit 575368"]tamam tamam sustum ben.[/QUOTE]
Susma takil boyle daha iyi kafaya takacagina dagit daha iyi

Belirtiler hem hamileymisim hissi veriyor hem de regl olacagim gibi zaten ikisininde belirtileri ayni ya

kızlar çok sinirlendim bu gün ya 15 gün önce 1 tane halımı yıkamaya verdim 5 günde gelir dediler 1 haftadır arıyorum bu gün zar zor getirttim

arkadaşım doğumu yapmış kızlar şu an narkozda ama bebişin fotosunu gördüm minnacık ya zayıf bişey hehe ama uzun boylu olacak galiba gerçi baba kısa ama neyse Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah darısı bizlere olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

çok geçmiş olsun canım bebek kaç kilo doğdu kuvezde ne kadar kalcak...

sağlıkla büyütsün bebeğini inşallah darısı bizlerin başına canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…