2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

gunaydın hanımlar nasılsınız benım bugun belim cok agrıyor bıde sabah sabah kan sulandırıcı iğne yapma çabam olumlu sonuc verdı ay cok kötü yakıuo iğne öldüm resmen

gunaydın hanımlar nasılsınız benım bugun belim cok agrıyor bıde sabah sabah kan sulandırıcı iğne yapma çabam olumlu sonuc verdı ay cok kötü yakıuo iğne öldüm resmen

EVET BİLİYORUM BENDE YAPTIM 2 TANE GEÇENKİ HAMİLELİĞİMDE KİMYASALDA YANİ.

Yâaaaa bu beklemek ve belirsizlik çok Zor bir durum Rabbim kimseyi beklettmesin Rabbim bekleyen herkesin kucaklarini doldursun

Gunaydin kizlar
Asim alis bu ignelere tatlim şifa olsun
gnydn sabh ben kacıyom eşim kovalıyo o yapıcakmıs bana ben ılk basta cesaret edemedım sonra ben yapım dıyınce tamam dedım ben yaparım luck dun hemsırenın yaptıgı yer kırmızı göz gıbı oldu benım yaptıgım oyle olmadı neı acaba

Kizlar dun gece mübarek gece olduğundan birde yağmur yagiyordu bol bol dua ettim hepinize tek tek isimlerinizi söyleyerek.. Yağmurda dua kabul olur derler..
Birbirimize dua edelim inşallah Rabbim kabul eder...

kırmızı göz olur canım ya belki senin elin daha yumuşaktır canım benim kendi kendime yaptığımda daha az açıkmıştı canımı ve ben bunu bütün hamileliğim boyunca kullanıcam sağlıklı olsunda ben bir yıl da kullanırım valla.

merhabalar...uzun bir aradan sonra girebildim siteye....belki hatırlarsınız eşim askerdeydi, geldi çok şükür, tatil felan derken hiç giremedim siteye....çok vaktim olmadığından okuyamadım geçmişi, umarım hepiniz iyisinizdir.....ağustos ayında eşimi sadece bir gün görmüştüm (16 ağustos) yumurtlama dönemim de değildi aslında (adetim perşembe bitti, cumartesi gördüm eşimi) ama o tek ilişki ile hamile kalmışım.....ben ihtimal vermediğimden adetim geciktikçe hiç oralı olmadım.....adet gecikmemin 4. günü 7,8 basmak merdivenden yuvarlandım......dr a da gitmedim.....birkaç gün sonra dahiliyeye gitmem gerekti, dr bana röntgen çekilmesi gerek dedi.....dedim ama benim gecikmem var, tamam dedi test yapalım, meğer hamileymişim....ama işte düştükten sonra karın ve kasık ağrım çok artmıştı......iki gün sonra kan testi yenilenecekti ama gideceğim gün kanamam başladı düşük yaptım......ya üzüldüm ama sonuçta düştüğüm için hep acaba bişey olmuş mudur dicektim...vardır bunda da bir hayır.....kanamam daha evvelsi gün bitti, hemen gerçek çalışmalara başladık :) hiçbir hesaplama yapmıcam, sadece 2 güne bir ilişkiye girmeye çalışacam, bakalım hayırlısı :)

evt cnm benım elım cok hafıfmıs bunu anladım kız bıle korka korkayamıstı dedıgın gıbı saglıklı olsunlarda hıc sorun deıl iğne olmak 1 sene bıle olunur iğne karsı komsum 40kı çıkanakadar vurmus iğne kendine oglu şlimdi 2 yasında

Kizlar dun gece mübarek gece olduğundan birde yağmur yagiyordu bol bol dua ettim hepinize tek tek isimlerinizi söyleyerek.. Yağmurda dua kabul olur derler..
Allah dularını kabul etsin cnm..saolasınnnn

Canım hoşgeldin..okurken önce sevindirdin sonra üzdün..hakkında hayırlısı olsun cnm umarım hayırlı haberlerini en kısa zamanda tekrardan alırız

kızlar dün gece rüyamda bağırdım resmen karabasan geldi böyle kilitlendim kaldım biz eşimle uyuyomuşuz ben gözlerimi açıyorum ahizeye bakıyorum ahize sallanıyo aha diyorum deprem oluyo eşimde uyuyo ben bağırmaya çalışıyorum uyan diye falan sonra o uyanıyo ama ben sadece konuşabiliyorum hareket edemiyorum ve eşime diyorum ki beni uyandır ben uyanamıyorum diyorum.neyse sonra eşim bana sarıldı ve ben uyandım sonra sarılarak uyuduk ne oldu dedi ben zar zor hala deprem diyebildim sadece sonra uyumuşum.

amin cnm allah kabul etsin inş

cok gecmıs olsun cnm hosgeldin yenıden aramıza esın askerden gelmıs gözün aydın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…