Evet yikamislaryıkamışlar mı barii
gunaydın hanımlar nasılsınız benım bugun belim cok agrıyor bıde sabah sabah kan sulandırıcı iğne yapma çabam olumlu sonuc verdı ay cok kötü yakıuo iğne öldüm resmen
gnydn sabh ben kacıyom eşim kovalıyo o yapıcakmıs bana ben ılk basta cesaret edemedım sonra ben yapım dıyınce tamam dedım ben yaparım luck dun hemsırenın yaptıgı yer kırmızı göz gıbı oldu benım yaptıgım oyle olmadı neı acabaGunaydin kizlar
Asim alis bu ignelere tatlim şifa olsun
Gunaydin canim....Belirsizligim bi belli olsa daha iyi olacagim inşallahGünaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız bakalımm
gnydn sabh ben kacıyom eşim kovalıyo o yapıcakmıs bana ben ılk basta cesaret edemedım sonra ben yapım dıyınce tamam dedım ben yaparım luck dun hemsırenın yaptıgı yer kırmızı göz gıbı oldu benım yaptıgım oyle olmadı neı acaba
Kizlar dun gece mübarek gece olduğundan birde yağmur yagiyordu bol bol dua ettim hepinize tek tek isimlerinizi söyleyerek.. Yağmurda dua kabul olur derler..
Birbirimize dua edelim inşallah Rabbim kabul eder...
evt cnm benım elım cok hafıfmıs bunu anladım kız bıle korka korkayamıstı dedıgın gıbı saglıklı olsunlarda hıc sorun deıl iğne olmak 1 sene bıle olunur iğne karsı komsum 40kı çıkanakadar vurmus iğne kendine oglu şlimdi 2 yasındakırmızı göz olur canım ya belki senin elin daha yumuşaktır canım benim kendi kendime yaptığımda daha az açıkmıştı canımı ve ben bunu bütün hamileliğim boyunca kullanıcam sağlıklı olsunda ben bir yıl da kullanırım valla.
Allah dularını kabul etsin cnm..saolasınnnnKizlar dun gece mübarek gece olduğundan birde yağmur yagiyordu bol bol dua ettim hepinize tek tek isimlerinizi söyleyerek.. Yağmurda dua kabul olur derler..
Yarın son gün değilmi cnm inş hayırlı haberler olurGunaydin canim....Belirsizligim bi belli olsa daha iyi olacagim inşallah
Canım hoşgeldin..okurken önce sevindirdin sonra üzdün..hakkında hayırlısı olsun cnm umarım hayırlı haberlerini en kısa zamanda tekrardan alırızmerhabalar...uzun bir aradan sonra girebildim siteye....belki hatırlarsınız eşim askerdeydi, geldi çok şükür, tatil felan derken hiç giremedim siteye....çok vaktim olmadığından okuyamadım geçmişi, umarım hepiniz iyisinizdir.....ağustos ayında eşimi sadece bir gün görmüştüm (16 ağustos) yumurtlama dönemim de değildi aslında (adetim perşembe bitti, cumartesi gördüm eşimi) ama o tek ilişki ile hamile kalmışım.....ben ihtimal vermediğimden adetim geciktikçe hiç oralı olmadım.....adet gecikmemin 4. günü 7,8 basmak merdivenden yuvarlandım......dr a da gitmedim.....birkaç gün sonra dahiliyeye gitmem gerekti, dr bana röntgen çekilmesi gerek dedi.....dedim ama benim gecikmem var, tamam dedi test yapalım, meğer hamileymişim....ama işte düştükten sonra karın ve kasık ağrım çok artmıştı......iki gün sonra kan testi yenilenecekti ama gideceğim gün kanamam başladı düşük yaptım......ya üzüldüm ama sonuçta düştüğüm için hep acaba bişey olmuş mudur dicektim...vardır bunda da bir hayır.....kanamam daha evvelsi gün bitti, hemen gerçek çalışmalara başladık :) hiçbir hesaplama yapmıcam, sadece 2 güne bir ilişkiye girmeye çalışacam, bakalım hayırlısı :)
amin cnm allah kabul etsin inşKizlar dun gece mübarek gece olduğundan birde yağmur yagiyordu bol bol dua ettim hepinize tek tek isimlerinizi söyleyerek.. Yağmurda dua kabul olur derler..
cok gecmıs olsun cnm hosgeldin yenıden aramıza esın askerden gelmıs gözün aydın cnmmerhabalar...uzun bir aradan sonra girebildim siteye....belki hatırlarsınız eşim askerdeydi, geldi çok şükür, tatil felan derken hiç giremedim siteye....çok vaktim olmadığından okuyamadım geçmişi, umarım hepiniz iyisinizdir.....ağustos ayında eşimi sadece bir gün görmüştüm (16 ağustos) yumurtlama dönemim de değildi aslında (adetim perşembe bitti, cumartesi gördüm eşimi) ama o tek ilişki ile hamile kalmışım.....ben ihtimal vermediğimden adetim geciktikçe hiç oralı olmadım.....adet gecikmemin 4. günü 7,8 basmak merdivenden yuvarlandım......dr a da gitmedim.....birkaç gün sonra dahiliyeye gitmem gerekti, dr bana röntgen çekilmesi gerek dedi.....dedim ama benim gecikmem var, tamam dedi test yapalım, meğer hamileymişim....ama işte düştükten sonra karın ve kasık ağrım çok artmıştı......iki gün sonra kan testi yenilenecekti ama gideceğim gün kanamam başladı düşük yaptım......ya üzüldüm ama sonuçta düştüğüm için hep acaba bişey olmuş mudur dicektim...vardır bunda da bir hayır.....kanamam daha evvelsi gün bitti, hemen gerçek çalışmalara başladık :) hiçbir hesaplama yapmıcam, sadece 2 güne bir ilişkiye girmeye çalışacam, bakalım hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?