hatırladım canım tabii yaa çok büyük geçmiş olsun büyük bir mucize ve talihsizliği bir arada yaşamışsın ya Rabbim beterinden korusun yine de sağlıklısın ya ona şükretmek lazım kolun bacağın kırılmadı Allahtan..merhabalar...uzun bir aradan sonra girebildim siteye....belki hatırlarsınız eşim askerdeydi, geldi çok şükür, tatil felan derken hiç giremedim siteye....çok vaktim olmadığından okuyamadım geçmişi, umarım hepiniz iyisinizdir.....ağustos ayında eşimi sadece bir gün görmüştüm (16 ağustos) yumurtlama dönemim de değildi aslında (adetim perşembe bitti, cumartesi gördüm eşimi) ama o tek ilişki ile hamile kalmışım.....ben ihtimal vermediğimden adetim geciktikçe hiç oralı olmadım.....adet gecikmemin 4. günü 7,8 basmak merdivenden yuvarlandım......dr a da gitmedim.....birkaç gün sonra dahiliyeye gitmem gerekti, dr bana röntgen çekilmesi gerek dedi.....dedim ama benim gecikmem var, tamam dedi test yapalım, meğer hamileymişim....ama işte düştükten sonra karın ve kasık ağrım çok artmıştı......iki gün sonra kan testi yenilenecekti ama gideceğim gün kanamam başladı düşük yaptım......ya üzüldüm ama sonuçta düştüğüm için hep acaba bişey olmuş mudur dicektim...vardır bunda da bir hayır.....kanamam daha evvelsi gün bitti, hemen gerçek çalışmalara başladık :) hiçbir hesaplama yapmıcam, sadece 2 güne bir ilişkiye girmeye çalışacam, bakalım hayırlısı :)
yaaa canım sana da geçmiş olsun kızzz çok zayıf bir anındaydın demekki ruhen. böyle şeyler ruhen zayıfken olurmuş yaa akşamları bol bol oku öyle yat.. felak nas ayetal kürsi ben bunları okuyup yattığımda daha rahat oluyorum ama okumadığımda rüyalarım bile karma karışık oluyorkızlar dün gece rüyamda bağırdım resmen karabasan geldi böyle kilitlendim kaldım biz eşimle uyuyomuşuz ben gözlerimi açıyorum ahizeye bakıyorum ahize sallanıyo aha diyorum deprem oluyo eşimde uyuyo ben bağırmaya çalışıyorum uyan diye falan sonra o uyanıyo ama ben sadece konuşabiliyorum hareket edemiyorum ve eşime diyorum ki beni uyandır ben uyanamıyorum diyorum.neyse sonra eşim bana sarıldı ve ben uyandım sonra sarılarak uyuduk ne oldu dedi ben zar zor hala deprem diyebildim sadece sonra uyumuşum.
evet canım batım yarın ama hayırlısı olsun artık hakkımda hepimiz için de öyle tabi..Yarın son gün değilmi cnm inş hayırlı haberler olur
teşekkür ederim canım hepimiz için güzellikler olsun....gerçekten öyle hele hamilelik mucize gibiydi benim için :) evet gerçekten çok daha iyi hissediyorum...çok şükür eşim yanımda, kafam rahat......keyfince başladım çalışmalara :) bu arada eşim çok garip bir şekilde her hamileliğimde hamile olduğumu bildi :) nerden anladığını söylemiyor ama bu ay da regl olmam gereken gün geldi, bana direk ilk gördüğü an sen hamilesin dedi :) ciddiye almamıştım, fizyolojik gerçekler var diye şimdi acaba diyorum o dediğinde hemen kan versemiydimhatırladım canım tabii yaa çok büyük geçmiş olsun büyük bir mucize ve talihsizliği bir arada yaşamışsın ya Rabbim beterinden korusun yine de sağlıklısın ya ona şükretmek lazım kolun bacağın kırılmadı Allahtan..
eşinde gelmiş gözün aydın artık rahat rahat istediğin gibi hazırlan gebeliğe inşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder yeniden
teşekkür ederim canım hepimiz için güzellikler olsun....gerçekten öyle hele hamilelik mucize gibiydi benim için :) evet gerçekten çok daha iyi hissediyorum...çok şükür eşim yanımda, kafam rahat......keyfince başladım çalışmalara :) bu arada eşim çok garip bir şekilde her hamileliğimde hamile olduğumu bildi :) nerden anladığını söylemiyor ama bu ay da regl olmam gereken gün geldi, bana direk ilk gördüğü an sen hamilesin dedi :) ciddiye almamıştım, fizyolojik gerçekler var diye şimdi acaba diyorum o dediğinde hemen kan versemiydimama iyiki vermemişim hayal kırıklığım çok daha fazla olacaktı şimdi düşük yaptığımın farkında bile değilim, hamile moduna girmediğimden, sanki sadece reglim geç geldi gibi hissediyorum :)
Luck senin alrinlar ne alemde....cikacak mi yakinnda.... Civciv cikacak kus cikaca
canım ya acele etme bazen geç çıkıyo testler bence pazartesi yi bekle...Kizlar gelen giden yok bende şuan için öğleden sonra bi test yaptim dayanamadim sonuç negatif tabi bilmiyorum yarin sabah gelmez ise yapsam mi yoksa beklesem de pazar gunumu yapsam
BENCEDE CNM BIRAZ DAHA BEKLE PAZARTESI YAPARSINKizlar gelen giden yok bende şuan için öğleden sonra bi test yaptim dayanamadim sonuç negatif tabi bilmiyorum yarin sabah gelmez ise yapsam mi yoksa beklesem de pazar gunumu yapsam
eee tabi olmaz isem beklerimcanım ya acele etme bazen geç çıkıyo testler bence pazartesi yi bekle...
inşallahhh yaparımmm pazartesiBENCEDE CNM BIRAZ DAHA BEKLE PAZARTESI YAPARSIN
gıızz seninde az kalmış heee bu saatten sonra yumurtlamazsın herhaldeyok canım çıkmadı yanıldım galiba bu sefer bilemedim bu arada bat a 7 gün kaldı benimde
bende yarın işteyim maalesef öğlene kadar.... ee kdv günü geldi mükelleflere mi gideceksin canım.. sen smmm mi yoksam ymmm miydiçok yoğun bugünnnn yarında işteyim bu arada pazartesi yokum ben dışardayım giremicem nete kızlar.erenpaşa ne zaman tekrar edecek testi yarın mı?
bende yarın işteyim maalesef öğlene kadar.... ee kdv günü geldi mükelleflere mi gideceksin canım.. sen smmm mi yoksam ymmm miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?