2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

geçmiş olsun canım...hayırlısı böyleymiş demek ki...Allah bir daha yaşatmasın...ben hematolojiye gittim bana tedavi önermedi ama önlem amaçlı aspirin içiyorum...

Saol canim.. Geçti bitti inşallah bu son olur...ya tedavi önermedi ama sende kaç kere yasadin... Hep ilacsiz denedin.. Ne bileyim korkuyorum iste iğne kullan bence..tedbir al.. bir daha kimse yasamasin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadasım cok gecmıs olsun ıns bu son olur diyecek kelıme bulamıyorum genetık testler felan yapılmısmıydı senın

amin cnm inşallah fakat anladığım şu en barizi kan pıhtılaşması olduğundan biz bunun üzerinde duruyoruz. aslında % 70 oranda bebekte oluşacak anomali yüzünden düşüyor. 2 düşük çok büyük ihtimalle tesadüfi düşük olarak değerlendiriliyor. o nedenle araştırma mantığına gereksiz bakıyorlar. dr dr gezdim tonla soru sordum artı okuyarak araştırdım. 3 ve fazlası problem teşkil ediyor ve araştırılıyor. 3 kadından biri düşük yaşıyor. yoksa bu kadar sağlıklı insan göremezdik etrafıızda emin olun. bunula birlikte ben öğretmenim ve okulumda tamamen otistik çocuklar var ve en ağır çocuklar bize geliyor. tek tek velilerimle konuştum o kadar güzel geçmişki hamilelikleri 2 li 3 lü testler herşey normal çünki anne karnında anlaşılamıyor. var bir hayır demek gerekiyoru çok net anladık zaten. fakat şu kan pıhtılaşması sebeyle olan düşükler inanın hatrı sayılır bir oranda değil ! en barizi dememin nedeni ulaşılabilinen bilimsel fakat oranı en az düşük sebebi.. çok uzattım.. hepimiz inşallah güzel duygularımızı buradan paylaşmamız dileklerimle.. inanıyorum ve de hissediyorum çünki yüreği güzel ve de güçlü kalmayı bilen sizler gib ifedakar kadınları yaradan elbet duyar bilir görür..

arkadasım cok gecmıs olsun ıns bu son olur diyecek kelıme bulamıyorum genetık testler felan yapılmısmıydı senın

Saol canim inşallah yasamayiz bir daha hic birimiz. Genetik yapilmadi sadece kan pihtilasma yapilmisti bana onda da mthfr 1298c heterozigot. O nu da dr.lar önemsemiyor bilemedim iste neden olduğunu..

Onları düşündükçe zaten daha kotu oluyorum.. Allah onlarinda yardimcisi olsun.farklı bir çocuk yetiştirmek te çok zor... Benim anlayamadigim su ki bebek kendisi düşmüyor kalbi atmaya basliyor bir müddet gelişiyor ve duruyor. Neden illaki bir problem var ama bebekte mi bende mi.. Bilmiyorum. Bagisiklik sistemiyle alakali da olabiliyormus.. Vücut kabul etmiyor... Hayirlisi,..inşallah Rabbimin uygun gördüğü zamanda olur yeniden.... Sevgiler...

Canım yaa..tek bir nedeni var malesef yaşayacak ömrü yokmuş...Allah'ın takdiri işte..insanın içinden çok şey söylemek geliyorda söyleyemiyorum işte verende alanda Allah vardır bir bildiği..dünyaya gelecek olan ne badireler atlatırsa atlatsın geleceği varsa geliyor..genetikte kanda o da Buda şuda hepsi bir bahane işte..öyle bi zamandayızki artık önemli olan hamile kalmak değil o hamileliği sorunsuz sonlandırmak

Öyle maalesef canim.. Artik gebelik duyunca kimde olursa olsun direkt aklima yaşayacak mi sorusu geliyor o kadar cogaldi ki... Hayirlisi

sen ne yaptın eklem? çalışmalar devam mı ediyor

canım ben çalışmaktan vazgeçtim..bi süre bebek düşünmüyorum...geçen ay da döllenme olmaması bi işaret sanki saçmalıyormuyum bilmiyorum ama bebek fikrinden uzaklaştım...şimdi kendimi hazır hissetmiyorum niye böyle oldum bilmiyorum...Allahtan hep hayırlısını istiyoruz ya belkide böylesi daha hayırlıdır...

canım hiç aspirin kullanarak denemedim...iğne için benim değerlere göre her dr.kanını fazla sulandırırız dedi mesela başını biyere çarpsan beyin kanaması geçirirsin dediler 3 dr.aynı şeyi söyleyince bende iğneden korktum açıkçası...bu arada ben korunmaya devam edicem bi süre bebek düşünmüyorum zaten...bu fikirden uzaklaştım...kürtajını hangi hastanede oldun canım...oğlunun tepkisi nasıl...Allah yardımcınız olsun...benim oğlum çok zor atlatmıştı rehberlikle bile görüştük hala içinde burukluk var biri kardeş istiormusun diye sorunca olcaktı ama öldü diyor gözleri doluyor...neyse canım kafanı şişirmiyim sorularımla...

Ben tam olarak kardesin öldü demedim..kalbi atmiyor hastalanmis yine dedim öldü kelimesi daha bir şok yasatiyor Zaten en çok çocuğum için bir kardeşi olsun diye çok istiyordum. En yakin arkaslarinin ikisinin kardeşi oldu cok hevesli çok seviyor bebekleri benim uzuntumude arttıran o ya zaten simdi binada ki arkadasinin kardeşi olacak boyle gozunun önünde daha da zor olacak bizim için ama iste buda bir kader Rabbim bizede nasip etsin bir an önce canin ne diyelim...
Kurtaji z.kamilde oldum. Genel anestezi ile.. İnşallah iyi geçmiştir şuan agri kanama falan yok kontrole gel demediler tabi ben cuma kontrole gitmeyi düşünüyorum
Bakalim hakkimizda hayirlisi daha neler yasayip neler göreceğiz....
Bende aslında çocuk fikrinden vazgeçmek istiyorum ama oğlumun kardeş isteği vazgecirtmiyor..biraz zaman geçsin bakalim tekrar değerlendiririz....

cnm benımde kan pıtılasması testımde sadece MTHFR MUTASYON ANLIZINDE HETEROZİGOT 677CT CIKTI KENDI DR SORUN DEIL DEI SADECE HAMİLELİGİN BOYUNCA FOLIC ASIT KULLANACAKSIN DEMSTI GENETIK BOLUNDEDE DOKTOR AYNISINI SOYLEDI BENDE KORKTUM SIMDI CNM

benim oğlan kalbin atmamasının ölüm olduğunu biliyordu zaten ordan parçaları birleştirince anladı...bende en çok olum için istemiştim kardeşi hep arkadaşlarının kardeşleri var hatta 3 kardeş olanlarda var niye benim yok diye çok üzülüyor ama olmayınca da olmuyor işte...bende baya bi süre düşünmüyorum...hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun...

Mthfr mutasyonları gerçekten onemsenmiyor çoğu kadinda pozitif olabiliyormus. Belki de gerçekten sagliksiz bebeklerdi ve gitti ne diyelim korkma hayirlisi bir daha yasatmasin Rabbim

amin cnm allah bırdaha yasatmasın boyle acılar bu son olsun hepımızımkı

Of canim ya gerçekten zor ya çocuk sonuçta daha laftan anlamaz ki idrak edemez ki Kismet değilmiş diyemez ki... İnşallah onlarda bir an önce kavuşur kardeşlerine

niye vazgeçtin ki sen dene olmazsa olmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…