- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
cnm benım de hamıleıgımde olmustu boyle bısey aktıını hıssetmıstım bı gıttım wc cok cok acık pembe akıntı gelmıstı dr aradım hemen anlatmıstım kortkma dedı eger kırmızıya donerse hemen atla gel demıstı korkama takıp et bakalım kırmızıya donerse hemen dr gıt bence bı tanıdıgı ar bayramdan once dogum yaptı 9 ay boyunca kanması oldu yanı sonuc olarak nasıp cnm
kızlar anlamadığım bişey var ben bugün yumurtladım çok büyük ihtimalle ağrım oldu hafif ama yum ağrısı bu dün koyuya yakındı benim ovü testim ama tam değildi bugün büyük ihtimalle koyulaşır diye ve pazar günü de çalışma olduğu için dün bişey yapmadık haliyle ve benim regl biteli 3 gün oldu cumartesi bitti yani bu ay geciktim biliyosunuz 5 gün kadar kimyasaldan dolayı o günleri de sayarsak yani eski batımdan sayarsam bugün 14.günüm ovü dün koyuya yakındı ama cumartesi ben ovü yapmadım belki o gün diyorum ki koyuydu ama ben regldim zaten ne bileyim bu kadar erken yum olacak ben şimdi 15 gün sonra regl mi olucam hiçbişey anlamadım ben bu işten neyse bu akşamı da değerlendireyim zaten pazar akşamı olan ilişkimde hemen kalktım hiç yatamadım duşa girdim direk bu gece yatarım ama ne kadar faydası olur artık bilmiyorum :44: anlayacağınız bu ay da kaçtı galiba çok komik ya valla
kızlar anlamadığım bişey var ben bugün yumurtladım çok büyük ihtimalle ağrım oldu hafif ama yum ağrısı bu dün koyuya yakındı benim ovü testim ama tam değildi bugün büyük ihtimalle koyulaşır diye ve pazar günü de çalışma olduğu için dün bişey yapmadık haliyle ve benim regl biteli 3 gün oldu cumartesi bitti yani bu ay geciktim biliyosunuz 5 gün kadar kimyasaldan dolayı o günleri de sayarsak yani eski batımdan sayarsam bugün 14.günüm ovü dün koyuya yakındı ama cumartesi ben ovü yapmadım belki o gün diyorum ki koyuydu ama ben regldim zaten ne bileyim bu kadar erken yum olacak ben şimdi 15 gün sonra regl mi olucam hiçbişey anlamadım ben bu işten neyse bu akşamı da değerlendireyim zaten pazar akşamı olan ilişkimde hemen kalktım hiç yatamadım duşa girdim direk bu gece yatarım ama ne kadar faydası olur artık bilmiyorum :44: anlayacağınız bu ay da kaçtı galiba çok komik ya valla
Olacağı varsa oluyor cnm bu spermler le yumurtanın arasındaki ilişkiyi anlamak çok zor:))))
yav bacım yakında lisans yapacağız kadın doğum uzmanı olup çıkarız artık... artık şu saatten sonra devam etmekten başka çare yok zaten yakaladıysan eyvallah e kaçtı ise de kısmet nasip inşallah kaçmamıştır diyelim bakalım zaman gösterecek yine takipteyiz
iyi de ben kimyasaldan sonra geç yum oluyo diyo okudum hep Allahım sana geliyorum eşimde öyle dedi dün hani geç yumurtlayacaktın diyeadam uzman ilan etti resmen beni yahu baksana ben ne dersem onu baz alıyo ne bileyim dedim ben öyle yazıyo sitelerde benim bünyem demek ki bu durumu algılayamadı hamilelik istiyo vucut işte erkene çekti benim regl 15 günüm kaldı ben beklemeye geceyim en iyisi bu ay da bitti tövbe yarabbim ya
canım alemsın beni güldürdün Allah da seni güldürsün...bazen adetten hemen sonra yum olabiliyor diye biliyorum...yani yum zamanları.adetten 3 gün önce,3 gün sonra bide tam ortası bu dönemlere dikkat edilmesi gerekiyor...
Yani hep calisma illa ki calisma diyoruz...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım alemsın beni güldürdün Allah da seni güldürsün...bazen adetten hemen sonra yum olabiliyor diye biliyorum...yani yum zamanları.adetten 3 gün önce,3 gün sonra bide tam ortası bu dönemlere dikkat edilmesi gerekiyor...
Yani hep calisma illa ki calisma diyoruz...
Kızlar siz gebeliklerinizde vajinal muayene mi oldunuz yoksa göbekten mi bakıldı ikisi arasında bir hafta fark oluyormuş..cuma devlete gidesim var ama cesaretimde yok..ayrıca orası vajinal bakıyor
ben yakında reglken yumurtlayacağım galiba gidiş iyi değilçalışmama fırsat vermiyoki benimkiler :)
Evet ben oldum vajinal muayene aslında ilk zamanlar en iyisi vajinal ultrason çünkü en iyi ve net oradan gözüküyor ki zararida olmuyor.. Bence vajinal muayene ol bakalim daha net ciksin kaç haftalik olduğu..karindan erken zamanlarda yanlis cikabiliyor ölçümler
Randevu aldım cumaya zaten ama kötü haber duyarsam diyende cesaretim yok..geçen kendi Dr umda tansiyon ölçütüler 14/8 nabızda aşırı yüksekti heycandan..normalde ben düşük tansiyon taşırım düşün artık heyecanımı
Artik bebeğini düşün senin içinde büyüyeceğini kalbini minicik minicik ellerini hareketlerini.... İnşallah bunları yasarsin... Ama olumsuz birşey yasasak bile Allahtan diyeceğiz Rabbimiz boyle uygun görmüş deyip sali vermeyeceğiz kendimizi.... Allaha şükür inancli insanlariz..
Çok haklısın olumsuzlukları çağırmamak gerekiyor aslında ama elde değilki işte..sende ikinci kez yaşayınca ben çok etkilendim ne yalan söyleyim...ama tabiki hakkımızda hayırlısı en iyisini Allah bilir..zaten yine hep söylüyorum allahım sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin banada Sizlerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?