2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Amin canim inşallah nasip eder Rabbim... Bende öyle oldu diye hic moralini bozma kismet iste inşallah bu sefer olacak..hepimizde sevinecegiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Âmin cnm inş tez zamanda Sizlerede sağlıklı bebekler nasip etsin allahım..bundan sonra burda artık miniklerimizden bahsedelim

Yumurtaliklarin daha iyimi calismaya basladi acaba...

canım hormon tahlili yaptırmıştım kürtajdan sonra ve değerler evet daha iyiydi bilmiyorum ki ya ama benim iki aydır erken oluyo ovülasyon :44: inşallah bu ay ikinci kez yumurtlarım ve yakalarım ya

canım hormon tahlili yaptırmıştım kürtajdan sonra ve değerler evet daha iyiydi bilmiyorum ki ya ama benim iki aydır erken oluyo ovülasyon :44: inşallah bu ay ikinci kez yumurtlarım ve yakalarım ya

İnşallah canim bir an önce hepimizde bebisler olsun istiyorum

Kızlar siz gebeliklerinizde vajinal muayene mi oldunuz yoksa göbekten mi bakıldı ikisi arasında bir hafta fark oluyormuş..cuma devlete gidesim var ama cesaretimde yok..ayrıca orası vajinal bakıyor

ben vajinal baktırmıştım tabi göremedi henüz değerim 200 dü sadece rahim kalınlaşmış dedi 10 gün sonramıydı ne tekrar gittiğimde göbekten baktı ve keseyi gördü dr um

yaklaşık 8 yıldır bi arayış içindeyiz
dr larla çözemediğimiz bir çok problemleri bitkisel yöntemlerle çözdük.bu bitkisel tedavilerle uğraşırken tanıştığımız konusunda uzman çok da sevdiğim bir abim tedavi müddetince orkid kullanma dedi.......
moralim bozuldu .gıda sektöründe çalışmam hasebiyle bu ürünü tanırım çok satılır bundan başka ürünler rafta toz tutar
neden dedim. orkid israil malıdır rahimde kısırlık yapar rahime sen doğurma emri verir dedi beynimden kaynar sular boşaldı
ben bunu yazayım dedim şimdi güçlü bir firma başıma sıkıntı alırım dedim
sonra sohbet ettiğim herkeze bu konuyu anlattım.birgün namaz çıkışı sohbet ettiğim bizim camiinin müezzini idi anlattım.sana biri anlatmış bize fakültenin profösörü dediki tedavi müddetince orkid kullanmayın sizde alerji yapıyor dedi.hayyda o da doğrulayınca benim moralim daha çok bozuldu..........
sonra başbakan çıktı televizyonda her eve 3 çocuk dedi
4 çocuğa prim dedi
çocuk yapana süt parası
çocuk yapana doğum izni
aha dedi babasına da izin verdim
çocuk başına maaş primi......
dedimki olum bi yerlerde sıkıntı var

allah ü teala erkek le dişiyi yaratmış ve her cinsel ilişkide çocuk yapabilecek formatda yaratmış....
eeeeeeee bizim kısırlık oranı % 23 e çıkmış...adamın biri kanala çıkmış 1500 aileye tüp bebek uygulaması yaptık
çevreme baktım sadece kendi tanıdığım 36 aile var kayıtlarımda

aldım kağıdı kalemi elime başbakanlığa yazdım başbakanın şahsına 1, mevzuu orkiddi ,,,bimer e not düşmüşler yardıma uygun değildir diye
tamam dedim orkidi kayıta girecek değiller ya dedim

yanılmıyorsam 1 ay kadar sonra sağlık bakanı recep akdağ görevi değişitirildi........

yazdığım mektup 7 sayfaydı ve fotokopisi mevcuttu.
başbakan samsuna geldiğinde gürbüz camiine gelince teravih namazı çıkışı fotokopisi olan mektubu zarfa koyarak kendisine takdim ettimmmmm.....

israil malları da bu kadar boykot edilmişken şimdi rahat rahat yazıyorum
bunu araştırmak benim haddime düşmüyor.inan mayan araştırabilir...

şim di.bu abim bana bunu derken arieli de kullanmamamı söyledi .ben mevzuyu çömüştüm.
doğal kiyasalı çok aza inmiş ürünler araştırmaya başladım .bir tavsiye üzerine seminere katıldım....
anlattı anlattı anlattı ve sonra dediki
hanımlar domestosu hijyen olsun diye bolca tuvalete dökerler yıkarlar mis gibi kokar...sonra tuvalete gelip oturunca alttan kimyasal alır buda rahim kanserini tetikler....haydaaaa
bu neydi şimdi yaaa..orkid israil..ariel israil...domestos israil...
başını yıkadığın şampuanı 1 ton su ile durularsan yine kimyasallardan kutulamazsın dedi eeee pantende israil....

şimdi bu benim tezimdir
13 yaşında bir kız çocuğu adet gördüğünde orkidle tanışırsa ve 20 yaşında evlenecek olsa eğer bu orkid işi de doğru ise bundan sonrada çocuk için ilaç kullanması lazım
zira tüp bebek ileçları bizim köyde üretilmiyo

mesela benim yakın çevremde prima bez kullanan genç henüz evlenmedi yakinen takip ediyorum inşaallah sorun yaşamaz...

kısacası adamlar zaten müslümanların üremesini istemiyor
bir yandanda facede danone hakkında yazılar çıkıyor ....zira kolada masum değil...sizin anlayacağınız ben bu konuyu hem başbakanlığa yazdım hem başbakanın şahsına verdiğim mektupta zikrettim hemde burda yazıyorum...

konuyu biraz dağıtıyorum başımdan duman çıkıyo sinirden

çocuğu olup 1 yıl yaşadıktan sonra ölen sonra dr ların hiçbir sorununuz yok dedikleri halde 5 seferde tüp bebekle çocuk sahibi olamayan aile tanıyorum....

şimdi peygamberimiz ümmetimin çoğunluğuyla öğünürüm diyecek

israilde müzlümanların ürememsi için zalimlik yapacak

sende bu yazıyı okuyacaksın ve bir kardeşimizin faidelenmesi için paylaşmayacaksın
bu saatten sonra benim içim rahat

ÇOCUK PROBLEMİ YAŞAYAN VARSA BİGİLERİMİ PAYLAŞIRIM

EL-LATİF; Lutuf ve keremi bol olan,lütfeden,inayet ve ihsanı sınırsız olan.kulun istek ve ihtiyaçalrını yumuşaklıkla ve kolayca ulaştıran.En ince nasıl yapıldığı bilimiyan işleri bilen,derinliklere ve bilinmezlere nüfuz eden.Akla hayale gelmeyen yollardan ve yerlerden kuluna nimetler ,hayırlar ve faydalar çıkaran,sürekli lütfeden.
Her türlü sıkıntıya maruz kalanlar, dualarının kabul omasını isteyenler,her türlü isteğe cevap veren bir esmadır.Zikir adedi(129) dur.fakat belli şeyler için okunma adedi aşağıda belirtilmiştir.
• Bu ismin zikrine usulüne uygun olarak devam eden kimse,işinin görülmesi için katına çıktığı makamlarda kabul görür ve istediğini elde eder.
• her gün beş vakit namazın ardından (129) defa “YA LATİF” diyerek,işlerini ALLAH’a havale eden kimse,giriştiği her işte başarılı olur.darlık ve sıkıntıya düşmez,zorlukları kolayca geçer,bela ve musibetlerden korunur.
• Zor bir işle karşılaşıp,nasıl çözeceğini bilemeyenve sıkıntısı kendisini rahatsız eden kimse,temiz bir kalp ile ve iyi bir niyetle (16.641) defa bu ismi zikrederse,problemi çözer,sıkıntısı gider,duası kabul görür.
• rızık darlığı çeken,geçim sıkıntısı çeken kimse,aynı miktarda bu ismi okuyup,arkasından halini ALLAH’a arz ederse,Yüce ALLAH onun sıkıntısını çözer,rızkını genişletir.
• kendisi için hayırlı olduğuna inandığı her hangi bir iş yada hacet için (16.641) defa zikrederse,niyetine ulaşır,istediğini elde eder.
• Her gün (133) defa okumaya devam eden kimsenin zor işleri kolaylaşır.ALLAH’ın lütfuna kavuşur.
• her gün(9) defa zikreden ilahi tecellilere kavuşur,rızkı genişler.
• Bir kimse her gün “YA LATİF” ismini “besmele” ile birleştirerek”BİSMİLLAHİ!L-LATİF” şeklinde (698) defa zikrederse her ne isteği arzusu varsa yerine gelir.
“YA LATİF” isminin her hangi bir iş için okuyan kimseye,havas alimleri,önce ismin zikrini,sonrada FATİHA VE İNŞİRAH sureleri ile iki rekat namaz kılıp arkasından da istediği şey için dua etmeyi tavsiye ediyorlar.
Dilek ve muradının gerçekleşmesini isteyen bir kimse;
“Selamün kavlen min rabbir rahıym” âyeti kerimesini(818) defa okur,ardından (130) defa her hangi bir Salavatı Şerife okur.Sonra 3 defa Fatiha-i Şerif okuduktan sonra ” Ey Rabbim! der…dileği ne ise Allaha bildirir kabulü için 92 “Ya Evvel Ya mücib ” okursa inşallah duası kabul olur.

canım bende salavat-ı tefriciye okuyorum fırsat buldukça 4444 kere okunur ve duası yapılırsa Allah yaptığımız duayı kabul edermiş.Bilginize.

canım bende salavat-ı tefriciye okuyorum fırsat buldukça 4444 kere okunur ve duası yapılırsa Allah yaptığımız duayı kabul edermiş.Bilginize.

bende başladım ona kısmetse daha yeni ama bakalım inşallah en kısa zamanda bitiririm.. allahım kabul etsin inşallah

Güzel yazılar yer gök dua ile boşuna demiyorlar..Allah'tan bişeyleri isterken önemli olan nasıl istediğimizdir..İsrail'e gelince aslında boykot etmek gerekiyor ama hangimiz yapıyoruz adamların markalarına bakıyorum yediğimiz içtiğimiz herşey onların resmen ele geçirmişler aslında bizleri

Çoçuk için okunacak Allah ccün sıfatları(Esmaül Hüsnadan) ALLAHÜMME YA EVVELÜ 100 kere Bebek isteyen ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ 99 kere düşük tehlikesi olana ALLAHÜMME YA RAKİB 312 kere doğumda zahmet çekmez ALLAHÜMME YA MÜCİB 60 kere bütün duaları kabul olur ALLAHÜMME YA SEMİU 100 kere hiç konuşmadan oku dileklerin kabul olur ALLAHÜMME YA MUĞNİ düştüğü hastalıktan kurtulur,ilişki esnasında okursa sevgi ve muhabbeti çok olur

Her ayın ilk çarşambası Meryem suresi .. Her hicri ayın ilk çarşama gecesi ilişkiden önce meryem suresi okunur .Bu çoçuk oluncaya kadar her hicri ayın ilk çarşambası devam edilir. Çoçuk sahibi olmak için dua Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur

Her ayın ilk çarşambası Meryem suresi .. Her hicri ayın ilk çarşama gecesi ilişkiden önce meryem suresi okunur .Bu çoçuk oluncaya kadar her hicri ayın ilk çarşambası devam edilir.

110 defa besmele Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya*kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalın*caya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.) herkese nasip etsin inşallah

Kaynak Linki : http://www.meleklermekani.com/threads/cocuk-olmasi-icin-dualar.231519/
ben adetım gecelı baya oldu onumuzdekı ay yapmayı dusunuyorum hersey allahtan biz yeterki istemesini bilelim bunlar benım bulduklarım rabbım inş bizi bpş çevirmez

günaydın kızlar dün gece rüyamda adet olduğumu gördüm ve bu ay da tutmamış dedim ve ben ne zaman adet olduğumu görsem gerçekten oluyorum bi tek hamile kaldığım aylarda hamile olduğumu öğrendikten sonra gördüm onlarda düştü zaten yani yine bana bana bana ağlamak düşer deli gibi döne döne of çekmek düşer neyse moralimi hiç bozmayacağım bu ayı unutucam ve eylülde kısmetse miniğim gelecek hayırlısıyla inşallah Allahım duy bizleri gör acı bizlere yarabbim Allahım senin gücün herşeye yeter sen ol de ve olsun inşallah..bu arada herkeslere günaydın..ayrıca dipnot inşallah bu ay ki rüyam sadece psikolojiktir.

İnşallah psiiolojoktir canim ama olsan bile hayirlisi artik inşallah olmazsin da... Sanata gunaydinnnnlarrr... Evet moral bozmak yok... Durmak yok yola devam.. Uzun ve meşakkatli oldu ama neysehh

aynen canım çıkmadık candan ümit kesilmez kafanızı şişirdim sizinde ya kusura bakmayın bu ay salak gibiyim valla psikolojimde galiba pek iyi değil başka şeylere yoğunlaşıp reglimi bekleyeceğim ve yeni bir aya başlayacağım sonra..

Yok CaNim ne demek kafa şişirmek..... Boyle güçlü durmaya calistikca bir yerlerden catliyor kiremitler... Bende korkuyorum yakinda su sizdiracam ama bakalim hayirlisi....

of kızlar ya bu ayda umut yok benden dogru duzgun calısma yapıyoruz esım cok gec gelıyo ısten 4 gundür tık yok bızde bu ayda yalan oldu sinirim cok bozuk bu aksam kesın eşime patlarım artık yeter ya sıkıldım

üzme kendini canım yaa vardır bir hayır bunda da inşallah çok beklemezsin dee yum günün geçti mi reglin ne zaman

üzme kendini canım yaa vardır bir hayır bunda da inşallah çok beklemezsin dee yum günün geçti mi reglin ne zaman

yuım gunum bu gunler sanırım pek takıp yapıyorum sadece net hesaplayıcı kullanmıstım buay 6 7 agusts dıyo batım 24 agustos off ya bugunde esımın dogum gunu içimden hiç bisey yapmak gelmıyo cok saldım bu ara kendımı yaa nasıl toparlanıcam bılmıyorum kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…