aynen canım çıkmadık candan ümit kesilmez kafanızı şişirdim sizinde ya kusura bakmayın bu ay salak gibiyim valla psikolojimde galiba pek iyi değil başka şeylere yoğunlaşıp reglimi bekleyeceğim ve yeni bir aya başlayacağım sonra..
yuım gunum bu gunler sanırım pek takıp yapıyorum sadece net hesaplayıcı kullanmıstım buay 6 7 agusts dıyo batım 24 agustos off ya bugunde esımın dogum gunu içimden hiç bisey yapmak gelmıyo cok saldım bu ara kendımı yaa nasıl toparlanıcam bılmıyorum kı
ya tam zamanı bugünnn... güzel bir yemek... sonrası küçük bir kutlama sonrasııııı hoooooppppppppppppp .............
evt kulaga cok hoş geliyo ama eşim yokkkkkkkk yaaaaaaaa gece saat 12 yı gecıyo gelmesııı off
Olsun canim ya gece sabaha kadar vakit var bak hem bu aksam cuma gecesi... Sevaptir....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
neyse baakalım ben bı pasta alayım yemek yenmez o saatte hazırlık yapayım bıraz işin garibi hiç içimden gelmiyo
neyse baakalım ben bı pasta alayım yemek yenmez o saatte hazırlık yapayım bıraz işin garibi hiç içimden gelmiyo
Yıllar önce bende okumuştum bu duayı ve faydasını görmüştüm..yeterki inanarak ve isteyerek oku
günaydın canım
kutlama yaptınız mı????????????
MUTLAKA OKUYUN VE ARŞİVİNİZDE SAKLAYIN !
Evliyaların Dilek Duası ( Dikkat Çok Kuvvetli Duadır Okurken Dikkatli Olun )
OKUMA SÜRESİ EN AZ 7 GÜNDÜR İSTEYEN 14 GÜN OKUR İSTEYEN 21GÜN OLUR ,7DEN AZ OLMAZ.
(Bismillâhirrahmânirrahîm* Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm* Allahümme innî eselüke yâ kadîmü* yâ dâimü* yâ vitru* yâ ehadü* yâ samedü* yâ hayyü* yâ kayyûmü* yâ zel celâli vel ikram* fein tevellev fekul hasbiyallahü lâ ilahe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm.*)
İsa (A.S.) bu mübarek duayı okur, ölüleri diriltirdi.
Haceti veya bir dileği olan sabah namazını kıldıktan sonra kıbleye karşı oturur da bu duayı yüz defa okursa dileği gerçekleşir.
Cenabı Hakkın velî kullarından olan Süleyman bin Mukatil hazretleri şöyle buyurmaktadır:
Kim yukarıdaki duayı sabah namazından sonra yüz kez okuyup Cenabı Haktan dilekte bulunur da Allah onun
dileğini vermezse ben Süleyman bin Mukatile lanet eylesin.
Öyle ise bu duayı hiç tereddüt etmeden içten, samimiyetle okuyup Cenabı Hakka tevekkül etmeliyiz.
Kaynak: Cübbeli Ahmet Hoca Efendi
cnm ya bısey sorucam hamılelık ıcn ılk doktora gıttım testler yapıldı rutın testler dr bı sorun yok dedı sonra esım ıcın test yapıtırdık sperm testı urolog gayat ıyı dedı dusuk yaptıktan sonra kromozom testı eşli yapıldı ve trombofoli testı yapıldı bısey cıkmadı baska test yaptırmam lazımmı acaba gözden kacırdıgım bısey olsun ıstemıyorum aklına gelen test varmı
canım bende tam olarak bilmiyorum...sen testlerini nerede yaptırmıştın.. doktorun kim... ben kısmetse pazartesi göztepe eğitim araştırmaya gideceğim.. malum 2 düşük oldu bilmiyorum önemseyip gerekli testleri yaparlar mı.. bakalım ne diyecekler.. eğer oradan sonuç alamazsam. marmara üniversitesi hastanesine gitmeyi düşünüyorum..en son z.kamile gideceğim kısmetse.. illa bir doktor önemser Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşalahh..
cnm ben genetık testlerı marmara ars. yaptırdım doktorum kaynarca yüzyıl hast. hale kayıran gebelıkte olan testlerımı yüzyıl hast. yaptırdım marmara gıttım dedımkı 3 düşük oldu 2 kendılıgınden düştü 1 tane kürtaj oldum dedım onlarda eşli kromozom testi yaptırdılar zaten dr pek ilgilenmiyo marmarada genetık test sonuclarım cıkınca marmarada genetık bolumune gıttım gostermeye bır sorun yok dedı sadece gebelık botunca folıkasıt kullanıcaksın dedı sonuclarım 1 bucuk aya cıktı zaten onlarda ozel labavutara yolluyorlar buc labratuar dıye bır yer hakkımızda hayırlısı özel hastaneler cok para istıyorlar
öyle canım hayırlısı Allahtan... senin bence bütün testlerin yapılmış... bir sorunun yok... inşallah bir daha kine sağlıklı olur güzel olur her şey canım...
canımm günaydınnn
bugün hastane günün değil mi..
inşallah çok güzel haberler verirsin bize...
Evet cnm bugün hastane günümdü ama ben iptal ettim randevuyu dün gece tek gitmeye cesaret edemedim eşimde işteydi bugün Pazartesi kendi Dr ma gideyim olmadı ona göre salı devlete gidicem tekrar
eşime kanda sperm testı bıle yapılmıs ben anlamadım ne alaka düşükle sperm testının genetık uzmanı bıle oyle dedı gerek yok dedı bu testte hatta esıme sordu sperm azlıgımı var dıye esımde yok ben daha once yaptırmıstım urolg gayet ıyı demıstı dedı yanı cnm derdını dogru anlatma zorundasın bazen yanlıs testler gereksız testler bıle ıstıyorlar çünkü tam olarak hastayı dinlemiyorlar onun için emin degılım butun testlerı yaptırdıgımdan
iyi yapmışsın tek gitmemekle.....hayırlısı o zaman bekleyelim bakalım biraz daha iyi haberlerin için..
2015 Mart anneleri sayfasını okuyorum herkezde kanama,leke herkez de düşük tehlikesi...bu nedir bu kadar yaa..önceden bu kadar yoktu yada vardı bu kadar ön planda değildi..İnan artık hamile kalmak dert değil herşeyin bi tedavisi var asıl o hamileliği sağlıkla sonlandırmak bu mümkün değil işte bu devirde bi bakıyorsun hamile haberi alıyorsun sevincini yaşayamadan bu sefer hoppala düşük..bizlermi beslenemiyoruz biryerlerde yanlış bişeylermi yapıyoruz anlamadım...ya günahımız çok bu şekilde cezalandırılıyoruz yada sevabız çok allahım daha beterinden bu şekilde koruyor bizleri...az önce cuma saatinde oturdum Kur'an okudum Allah kabul etsin allahım şu mubarek günde şu mubarek saatte sağlıklı bebekler nasip etsin inş bizlere...isyan etmek istemiyorum etmiyorum da ama bizler bu kadar çaba gösterirken sonuçlar ortada...diğer taraftan bakarsın bir gecelik ilişkiden hamile kalırlar yok napıcam yok nasıl aldırcam..
Güzel allahım verende sensin alanda sensin asla isyan etmiyorum senden gelen herşeye razıyım..ama artık üzüldüğümüz yeter güzel haberler almayı nasip et bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?