ee tabi sen 3 düşük deyince yapma gereği duymuşlardır bence... ya zaten kafanı takma bence herşey test değil bazen öyle oluyor ki testlerin sorunsuz olsa bile sebepsiz düşük yasayanlar var... sen elinden geleni yapmışsın bence testlerini yaptırmışsın artık gerisi takdiri ilahi..
ok dogru söylüyorsun cnm artık taktır allahın ve bıraz sabır lazım yenı 2 .3 senelık evlı olsam takmıcam kafayada 8 sene olunca mıllet kısır gözüyle bakıyorlar
Ya bu zamana kadar neden bekledin... olmadı mı yoksa hep korundun mu.. çalışıyor muydun...
bende 2006 da evlendim.. 7 ay sonra düşündüm hemen bebek Rabbimde nasip etti çok şükür bekletmedi beni sizlerede nasip etsin bir an önce.. çalışmasaydım bu kadar ara vermezdim ikinci için.. ah diyorum şimdi....
cnm ben 18 yasımda evlendım ve o malum gece biz birlesme yasamadık ve aylar yıllar derken yapamadık olmadı dr gıtıp ogrendıgımde vajinismus oldugumu dunyam basıma yıkıldı drlar ilaçlar psıkologlar derken pes ettım artık esımle ayrılmayı bıle dusundum ama esım ızın vermedı tabı sonra gecen sene kk uye oldum daha oncelerı arastırıyordum okuyodum sureklı bu sıteyı sonra vajınısmusu kendı kendımıze yenelım dıye bır konu var orda yenen arkadaşlardan yardım aldım sureklı yazdım ve tam 1 haftanın sonunda esımle 1 eylül 2013 bırlıkte oldum daha 1 sene olmadı ben birliktelık yasayalı 7 ay sonra hamıle kaldım ve sonuc yıne burdayım kk kulubunde benım hıkayem bu cok ıstedım normal kadınlar gıbı olmayı tam 7 sene bekledım buda benım sınavımdı allahıma sukurler olsunkı bu sıte sayesınde yendım
anladım canım çok geçmiş olsun.. ya kısmet işte 7 senen boşa gitmiş ama inşallah bundan sonraları dolu dolu olur... farz etki geç evlendinöyle 8 sene falan deyip strese sokma kendini sen 1 eylül 2013 olarak kutla evlilik yıl dönümünü canım.. aaa bak gelmiş bile yıl dönümün.. inşallah bundan sonra herşey güzel olurr
Allah kabul etsin inşalllah dualarını.. sorma zaten ahır zamandayız artık.. Rabbimden hayırlısı... istemeyen çifter çifter çocuk sahibi oluyor ama isteyenlerde böylee bekliyor..
geçen bir arkadaş anlattı kendisi şuan hamile gittiği doktor kadın doğumcu anlatmış onada.. kadın hamileyken dr.olmasına rağmen her sabah gelip kendisine ultrasonla bakıp bebeğinin kallbini kontrol ediyormuş ve bir sabah bakmış kalbi atmıyor.. dr.da olsan yapacak birşey yok yani dersin ki dr önlemini almıştır tüm testlerini yaptırmıştır ama kısmetten öteye gidilmiyor...
wvt esımle oyle kara altık evlenme yıldönümüz 1 eylül inş eylül yınada hamile olrak girerim ya cok istiyorum artık okadar sıkıldımkı ınsalarda fırsatım olsa baska sehıre yerlesmek ıstıyorum kımsenın benı tanımadıgı bır yere cok bunaldım su 7 sene ıcınde kendı psıkolojım bır yana kavgalar insanların baskısı içimde söyleyemedıgım sıkıntılar benım 7 sene boyunca kımse bılmedı vajınısmus oldugumu esım ben ve sadece 1 arkadsım bılıyordu kımseye soyleyemedım anneme bıle ne cektıgımı bı allah bılıyo her gece o yataga gırdıgımde aglayarak kalkıyordum hep eksıktım ben bu hayatta
Zor zamanlar geçirmişsin canım inşallah bebeğin gelir de hepsini unutturur sana... kimseyi de takma boşver kimseye hesap vermek durumunda değilsin.. çıkar hayatından mümkünse
2015 Mart anneleri sayfasını okuyorum herkezde kanama,leke herkez de düşük tehlikesi...bu nedir bu kadar yaa..önceden bu kadar yoktu yada vardı bu kadar ön planda değildi..İnan artık hamile kalmak dert değil herşeyin bi tedavisi var asıl o hamileliği sağlıkla sonlandırmak bu mümkün değil işte bu devirde bi bakıyorsun hamile haberi alıyorsun sevincini yaşayamadan bu sefer hoppala düşük..bizlermi beslenemiyoruz biryerlerde yanlış bişeylermi yapıyoruz anlamadım...ya günahımız çok bu şekilde cezalandırılıyoruz yada sevabız çok allahım daha beterinden bu şekilde koruyor bizleri...az önce cuma saatinde oturdum Kur'an okudum Allah kabul etsin allahım şu mubarek günde şu mubarek saatte sağlıklı bebekler nasip etsin inş bizlere...isyan etmek istemiyorum etmiyorum da ama bizler bu kadar çaba gösterirken sonuçlar ortada...diğer taraftan bakarsın bir gecelik ilişkiden hamile kalırlar yok napıcam yok nasıl aldırcam..
Güzel allahım verende sensin alanda sensin asla isyan etmiyorum senden gelen herşeye razıyım..ama artık üzüldüğümüz yeter güzel haberler almayı nasip et bize
biraz önce sitede dolanırken, aynı şeyleri düşünmüştüm.......burayı okuyunca gördüm, aklımdan geçenleri yazmışsın canım....ben bugün çok moralsizim.....eşim askerde rahatsızlanmış, uzakta olunca iyiyim diyor, inanmak zorundayım.....bir de regl olacam herhalde, canım burnumda......düşünüyorum ne kadar çok bebek arayan var.....hamile kalsa bile sonunu getiremeyen, yenidoğan ölümleri vs ne kadar çok....artık hamile kalmak bir dert, hamile kalıyorsunuz bu sefer başka şeyler çıkıyor, şöyle keyfince hamilelik geçirenlerin yüzdesi eskisi gibi çok değil bence.....artık kentlisi de aynı sıkıntılarda, köylüsü de......bizim köyü düşünüyorum, orda bile duyuyorum büyüklerden, gençler evleniyo, bir kısmının olmuyor bebeği, bir kısmı hamile kalıyor maalesef istenmeyen durumlarla karşılaşıyor......ama eşimin asker arkadaşı anlattı, eşi uyuşturucu bağımlısı, kızları inanılmaz güzel bir çocuk, allah bahtını güzel yapsın, ama hamileyken de kullandı eşim uyuşturucu abla diyor....tamam ben de sigara içiyorum ama hamileyken de içmedim yani.....böyle uyuşturucu tercih edilmiş bir hayatta bile çocuk sahibi olanlar var.....isyan değil ama allahın hikmetinden gerçekten sual olunmuyor herhalde.....allah biliyordur zamanını mutlaka....2 aydır ayda birer kere deniyoruz ama, bu tarz şeyler gerçekten çoğaldı, kendim için korkmayı geçtim yeğenim için bile korkuyorum, onlar büyüdüğünde nasıl olacak herşey......ay içimi dökesim varmış.....allah hepimize hayırlı, ömürlü, sağlıklı evlatlar versin......
Bizler sağlıklı evlatlar dünyaya getirebilmek için nelerden vazgeçiyoruz...kimiside böyle vurdumduymaz oluyor ve çocuklara nasıl birşey olmuyor anlamıyorum.ben de sigara içen bir insandım yaklaşık 15 yıldırda içiyordum taki bundan 8 ay öncesine kadar ne zaman testte pozitiff gördüm o an elimdeki sigarayı bırakıp attım..kalp durmasından kürtaj oldum ona rağmen başlamadımki vücudumdan nikotin arınsın temizlensin diye sonuçta tekrar hamile kalmak istiycektim..içinde senden bir parçanın var olduğunu bilipde ona o dumanı veremem ben..ha ben çekmiştim ha o ne farkı varki..daha anne karnında tam anlamıyla ona bakamayan dünyaya geldiğinde ne kadar fedakar olur orası tartışılır..ben yanımda içenlere bile kızıyorum..yanımda içildikten sonra benim bırakmış olmamın ne faydası var.bide o kadar cahil insanlar varki yanımda şunu içmeyin dediğim zaman bana o daha canlanmadı hele biraz daha zaman geçsin diyebiliyorlar..8 haftaya kadar bir bebeğin tüm organları tamamlanır sonrasında sadece gelişimi devam eder..ama sen gel bunu insanlara anlat..cahile laf anlatmak kadar zor bişi yoktur heralde
cnm ben 18 yasımda evlendım ve o malum gece biz birlesme yasamadık ve aylar yıllar derken yapamadık olmadı dr gıtıp ogrendıgımde vajinismus oldugumu dunyam basıma yıkıldı drlar ilaçlar psıkologlar derken pes ettım artık esımle ayrılmayı bıle dusundum ama esım ızın vermedı tabı sonra gecen sene kk uye oldum daha oncelerı arastırıyordum okuyodum sureklı bu sıteyı sonra vajınısmusu kendı kendımıze yenelım dıye bır konu var orda yenen arkadaşlardan yardım aldım sureklı yazdım ve tam 1 haftanın sonunda esımle 1 eylül 2013 bırlıkte oldum daha 1 sene olmadı ben birliktelık yasayalı 7 ay sonra hamıle kaldım ve sonuc yıne burdayım kk kulubunde benım hıkayem bu cok ıstedım normal kadınlar gıbı olmayı tam 7 sene bekledım buda benım sınavımdı allahıma sukurler olsunkı bu sıte sayesınde yendım
aynen öyle......düşünüyorum da kızım için elimizden gelen herşeyi yaptık olmadı mı olmuyor işte, dünyayı parçalayasım geldi ama çaresiz kaldım......şimdi tekrar düşünüyorum bebek, yine çaresizim......sadece bekleyebiliyorum, bişeyler yapıyoruz ama işte yine ol demesini bekliyoruz...allah bugünümüzü aratmasın ne diyeyim.....
sorsammı bilemedim acını hatırlatmak istemem ama sen ne sorun yaşadın cnm kızım için demişsin
canım bu acı hem unutulmuyor, hem de hayat devam ediyor......ben ocak ayında, 25+5 te kızımı dünyaya getirdim preeklampsi yüzünden.....565 gr doğdu, 2 gün yaşadı......geçen sene temmuz sonunda öğrenmiştik varlığını, ama ondan diyorum hep allah hayırlı, sağlıklı, ömürlü evlat versin diye.....çünkü hamile kalmakla bitmiyor ki.......kucağının boş kalması da çok kötü......yine hamile kalsam bu sefer tekrar aynı şeyleri yaşar mıyım stresi peşimi bırakmaz.....ki hamileliğim de bir rahattı ki sorma, tek bir eziyeti olmadı bana kızımın..........allah kimseye yaşatmasın ama hayat devam ediyor işte, kızıma kardeş yapmak istiyorum.....
canım bu acı hem unutulmuyor, hem de hayat devam ediyor......ben ocak ayında, 25+5 te kızımı dünyaya getirdim preeklampsi yüzünden.....565 gr doğdu, 2 gün yaşadı......geçen sene temmuz sonunda öğrenmiştik varlığını, ama ondan diyorum hep allah hayırlı, sağlıklı, ömürlü evlat versin diye.....çünkü hamile kalmakla bitmiyor ki.......kucağının boş kalması da çok kötü......yine hamile kalsam bu sefer tekrar aynı şeyleri yaşar mıyım stresi peşimi bırakmaz.....ki hamileliğim de bir rahattı ki sorma, tek bir eziyeti olmadı bana kızımın..........allah kimseye yaşatmasın ama hayat devam ediyor işte, kızıma kardeş yapmak istiyorum.....
Başınız sağolsun cnm çok üzüldüm...malesef hiç bir zaman unutulmuyor...insan böyle durumlarda söyleyecek sözde bulamıyor...inş tez zamanda sağlıklı bir kardeşi olur..dediğin gibi hamile kalmak değil o hamileliği sağlıklı sonlandırmak önemli olan
Geçmiş olsun çok zor gerçekten insan acisini taa kemiklerinde yasiyor ama ne gelir elden. Rabbim en kisa zamanda saglikli evladini versin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkür ederim, allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın, hepimize, evlat sahibi olmak herkese hayırlı ömürlü sağlıklı evlatlar versin.....
cnm yaa sen baya zor günler atlatmışsın...ama güzel sonuçlar elde etmişsin allahım bu yaşadığın zor günlerin hatırına tez zamanda senin göbişini doldursun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?