2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Kızlar bu arada yarın öğlen 12 de Dr randevum var umarım hayırlı haberlerle dönerimmm dualarınızı eksik etmeyin

yaa evet biraz karışık olmuş bu yeni stil....gözümüz alışana kadar değişik gelecek...

kızlar ne saçma olmuş böyle topigi bulana kadar akla karayı seçtim en sonunda da google a yazdım da öyle bulabildim yani kaybolmuş gibiyim ya sanki kimseler yok topikte tekim bocalıyorum resmen :)

canım çok üzüldüm, üzülmemek elde mi

yazmayın böyle şeyler kaç gündür psikolojimi toparlamaya çalışıyorum bende haftasonu 5 tane film izledim sırf kafam dağılsın diye eşimde şehir dışındaydı artık ne kadar olumsuz şey varsa aklıma geliyo benim bazen çok iyiyim bazende umutsuz ve karamsar(çoğunlukla) ve çok sabırsız olduğumu hissediyorum şu ara asim canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki inan seni teselli bile etmeye dilim varmıyor.

bu arada salavat-ı tefriciyeye devam ediyorum henüz 2000 deyim yarıladım çok şükür ama hızlı ilerleyemiyorum.

BENIMDE MORALIM COK KOTU COGUZAMAN ALLAH BIZI SINAVA TABI TUTUYOR BEN İSYAN ETMIYORUM AMA NIYE DIYE SORUYOR INSAN KENDINE

Kızlar bende bugün doktora gittim... göztepe eahastanesine.. dr.beni hematolojiye yönlendirdi orada konsültasyon yapılsın ona göre kara veririr tedavi vs. dedi.. ama o hastanede hematoloji kapanmış şansa bak dedim. Dr.o zaman z.kamile git tip bebek servisine git dedi orada yönlendirsinler bilgi versinler dedi ya ben bir şey anlamadım yada bu doktorlar baştan savıyorlar.. pataloji sonucum çıkınca artık şansımı birde z.kamilde kullanacağım artık hayırlısı

ne uğraştık be valla 1 yıl oldu benim Allah daha fazla uğraştırmasın canım ya şifamız neyse versin zor ya ne bileyim hayat çok zor yine de şükür işte..

bu arada salavat-ı tefriciyeye devam ediyorum henüz 2000 deyim yarıladım çok şükür ama hızlı ilerleyemiyorum.
ya maşallah sen baya okumuşsun.. ben başladım ama 50 tane okudum devamı gelmedi ya.. tam kanama bitmeyince okuyamadım.. bende bitiririm inşallahh.
psikolojiler böyle karman çorman.. Allah yardımcımız olsun..

ne uğraştık be valla 1 yıl oldu benim Allah daha fazla uğraştırmasın canım ya şifamız neyse versin zor ya ne bileyim hayat çok zor yine de şükür işte..
benimde şimdilik 8 ay oldu.. ama ne kadar daha sürer bilmiyorum.. bir istiyorum hemen tekrar denemek zonra vazgeçiyorum yaa aynısını yine yaşarsam diye korkuyorum.. herhalde ben bu seneyi böyle kapatırım gibi mi geliyor ama çok ta zoorrr.. süre uzadıkça psikolojim kötü oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…