inşallah canım iyi haberlerin bekliyoruz...Kızlar bu arada yarın öğlen 12 de Dr randevum var umarım hayırlı haberlerle dönerimmm dualarınızı eksik etmeyin
inş cnm dualarım senınle korkma endişe edilecek bişey cıkmazKızlar bu arada yarın öğlen 12 de Dr randevum var umarım hayırlı haberlerle dönerimmm dualarınızı eksik etmeyin
hadi bakalım hayırlı olsun... çalışmak iyi gelir inşallah kafanı dağıtırsın vakit geçirirsin..kızlar nasılsınız ben bugun işe basladım ilk gunum :)
Kızlar bu arada yarın öğlen 12 de Dr randevum var umarım hayırlı haberlerle dönerimmm dualarınızı eksik etmeyin
kızlar nasılsınız ben bugun işe basladım ilk gunum :)
canım bu acı hem unutulmuyor, hem de hayat devam ediyor......ben ocak ayında, 25+5 te kızımı dünyaya getirdim preeklampsi yüzünden.....565 gr doğdu, 2 gün yaşadı......geçen sene temmuz sonunda öğrenmiştik varlığını, ama ondan diyorum hep allah hayırlı, sağlıklı, ömürlü evlat versin diye.....çünkü hamile kalmakla bitmiyor ki.......kucağının boş kalması da çok kötü......yine hamile kalsam bu sefer tekrar aynı şeyleri yaşar mıyım stresi peşimi bırakmaz.....ki hamileliğim de bir rahattı ki sorma, tek bir eziyeti olmadı bana kızımın..........allah kimseye yaşatmasın ama hayat devam ediyor işte, kızıma kardeş yapmak istiyorum.....
ANNE OLAMAMAK
Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek
Hiç sebep yokken iki de bir belki hamileyimdir deyip gidip test yaptırmak demek
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek
Çocuk tedavisi görürken ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum diye gözyaşı dökmek demek
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan çocuk yok mu? diye sorup, yaranı kanatması demek
Türbelere gidip Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et diye gözyaşlarıyla dua etmek demek
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, hadi gel artık tükeniyorum diye yalvarmak demek
Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek
Anne olamamak demek hiç bir zaman çekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek
hiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek...
bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek...
arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek...
anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek...
bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlarada banada ver demek...
anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek,hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsada sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek...
anne olamamak demek hayata tutunma dalının olmaması demek..
anne olamamak demek yanlız öleceğini düşünmek demek...
anne olamamak demek çok sevdiğin eşinle önceden onu hissetmek için sevişmek yerine sadece bebek sahibi olabilmek için sevişmek demek..
anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek...
anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek...
anne olamamak her duyduğu karışımları yapmak demek...
anne olamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek...
BENIMDE MORALIM COK KOTU COGUZAMAN ALLAH BIZI SINAVA TABI TUTUYOR BEN İSYAN ETMIYORUM AMA NIYE DIYE SORUYOR INSAN KENDINEyazmayın böyle şeyler kaç gündür psikolojimi toparlamaya çalışıyorum bende haftasonu 5 tane film izledim sırf kafam dağılsın diye eşimde şehir dışındaydı artık ne kadar olumsuz şey varsa aklıma geliyo benim bazen çok iyiyim bazende umutsuz ve karamsar(çoğunlukla) ve çok sabırsız olduğumu hissediyorum şu ara asim canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki inan seni teselli bile etmeye dilim varmıyor.
BOYLECE KAFAM DAGILIR DIYE DUSUNUYORUM İNŞ İYİ GELİR BANA İŞhayırlı olsun canım
Kızlar bende bugün doktora gittim... göztepe eahastanesine.. dr.beni hematolojiye yönlendirdi orada konsültasyon yapılsın ona göre kara veririr tedavi vs. dedi.. ama o hastanede hematoloji kapanmış şansa bak dedim. Dr.o zaman z.kamile git tip bebek servisine git dedi orada yönlendirsinler bilgi versinler dedi ya ben bir şey anlamadım yada bu doktorlar baştan savıyorlar.. pataloji sonucum çıkınca artık şansımı birde z.kamilde kullanacağım artık hayırlısı
ya maşallah sen baya okumuşsun.. ben başladım ama 50 tane okudum devamı gelmedi ya.. tam kanama bitmeyince okuyamadım.. bende bitiririm inşallahh.bu arada salavat-ı tefriciyeye devam ediyorum henüz 2000 deyim yarıladım çok şükür ama hızlı ilerleyemiyorum.
benimde şimdilik 8 ay oldu.. ama ne kadar daha sürer bilmiyorum.. bir istiyorum hemen tekrar denemek zonra vazgeçiyorum yaa aynısını yine yaşarsam diye korkuyorum.. herhalde ben bu seneyi böyle kapatırım gibi mi geliyor ama çok ta zoorrr.. süre uzadıkça psikolojim kötü oluyorne uğraştık be valla 1 yıl oldu benim Allah daha fazla uğraştırmasın canım ya şifamız neyse versin zor ya ne bileyim hayat çok zor yine de şükür işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?