- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
ya maşallah sen baya okumuşsun.. ben başladım ama 50 tane okudum devamı gelmedi ya.. tam kanama bitmeyince okuyamadım.. bende bitiririm inşallahh.
psikolojiler böyle karman çorman.. Allah yardımcımız olsun..
benimde şimdilik 8 ay oldu.. ama ne kadar daha sürer bilmiyorum.. bir istiyorum hemen tekrar denemek zonra vazgeçiyorum yaa aynısını yine yaşarsam diye korkuyorum.. herhalde ben bu seneyi böyle kapatırım gibi mi geliyor ama çok ta zoorrr.. süre uzadıkça psikolojim kötü oluyor
anneme söyleyeyim bari o bol bol okur inşallah..canım sende çocuk var vakit bulamıyosundur ben haftasonları 500 tane falan okumaya çalışıyorum hafta içi pek musait olamıyorum bi de benim adıma 500 tane bi arkadaş okudu istersen sende birilerine dağıtabilirsin haberin olsun
inşallah canım.. inşallah o günler çok yakındır.... Beklemek zor ve sıkıcı.. hele birde kafayı taktık mı tam bir saplantı haline geliyor.. çevre baskısı ona kezzah.. ne diyelim hayırlısıAllahım bekletmesin inşallah hiçkimseyi kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah
neden senı hemotolojıye yolladılar hangı testler ıcınKızlar bende bugün doktora gittim... göztepe eahastanesine.. dr.beni hematolojiye yönlendirdi orada konsültasyon yapılsın ona göre kara veririr tedavi vs. dedi.. ama o hastanede hematoloji kapanmış şansa bak dedim. Dr.o zaman z.kamile git tip bebek servisine git dedi orada yönlendirsinler bilgi versinler dedi ya ben bir şey anlamadım yada bu doktorlar baştan savıyorlar.. pataloji sonucum çıkınca artık şansımı birde z.kamilde kullanacağım artık hayırlısı
Bende bilmiyorum ki.. ben normal kadın doğumcuya gittim. derdimi anlattım mthfr 1298 heterozigot olduğumu söyledim..o da hematolojiye kağıt yazdı yolladı.. açıkcası bu konularda doktorlarda çok bir şey bilmiyor.. soru soruyorum cevap veremiyor. ne bileyim şaşırdım ne yapmam lazım diye. . devlet hastanesi diye mi böyle acaba cevap alamamak.. özel doktora gitsem bir yığın para döksem sonuç alabilir miyim çok merak ediyorumneden senı hemotolojıye yolladılar hangı testler ıcın
Bende bilmiyorum ki.. ben normal kadın doğumcuya gittim. derdimi anlattım mthfr 1298 heterozigot olduğumu söyledim..o da hematolojiye kağıt yazdı yolladı.. açıkcası bu konularda doktorlarda çok bir şey bilmiyor.. soru soruyorum cevap veremiyor. ne bileyim şaşırdım ne yapmam lazım diye. . devlet hastanesi diye mi böyle acaba cevap alamamak.. özel doktora gitsem bir yığın para döksem sonuç alabilir miyim çok merak ediyorum
cnm sen bide istersen marmara aras. gıt ben orda yaptırdımBende bilmiyorum ki.. ben normal kadın doğumcuya gittim. derdimi anlattım mthfr 1298 heterozigot olduğumu söyledim..o da hematolojiye kağıt yazdı yolladı.. açıkcası bu konularda doktorlarda çok bir şey bilmiyor.. soru soruyorum cevap veremiyor. ne bileyim şaşırdım ne yapmam lazım diye. . devlet hastanesi diye mi böyle acaba cevap alamamak.. özel doktora gitsem bir yığın para döksem sonuç alabilir miyim çok merak ediyorum
Can cağızım nerelerdesin... sesin soluğun çıkmıyor nasılsıncanım alemsın beni güldürdün Allah da seni güldürsün...bazen adetten hemen sonra yum olabiliyor diye biliyorum...yani yum zamanları.adetten 3 gün önce,3 gün sonra bide tam ortası bu dönemlere dikkat edilmesi gerekiyor...
ay o testı bende yaptırsammı benım mtfr heterezigot cıktı ay artık var dusunmekten kafayı yıcem bı eksık varmı test yaptırmam gereklımı off ne zor işimşz allah yardımcımız olsun ıyı oldu soyledıgıncanım homosistein diye bir test var buna bakılıyor mthfr için eğer homosistein normalse seni etkilemiyor demekmiş benim dr um homosistein testi yapmıştı ve normal çıktı ama faktor v olduğu için igne yazarım hamilelikte dedi bana eğer gidebiliyorsan 1 kereliğine özele git derim bu testten bahsedersin seni etkiliyor mu öğrenmek istiyorum dersin
burada ki doktora sordum bu gen beni etkiliyor mudur diye sordum.. falanda filanda açıklamalar yaptı ama hiç bu testten bahsetmedi.. ben aslında bu test için sormuştum.. ama anlamıyorlar mı işlerine mi gelmiyor bilmiyorum.. özelede gittim sordum bu gen beni etkiliyor mudur diye araştırma hastanesi git dedi.canım homosistein diye bir test var buna bakılıyor mthfr için eğer homosistein normalse seni etkilemiyor demekmiş benim dr um homosistein testi yapmıştı ve normal çıktı ama faktor v olduğu için igne yazarım hamilelikte dedi bana eğer gidebiliyorsan 1 kereliğine özele git derim bu testten bahsedersin seni etkiliyor mu öğrenmek istiyorum dersin
sen marmarada direkt kadın doğuma mı gittin. hangi doktora gittin seni yönlendirdi mi genetiğe falan yoksa o birimde mi yapıldı testlercnm sen bide istersen marmara aras. gıt ben orda yaptırdım
direk kadın doguma gıttım dedım dusuk yaptım testler ıstedı hemen soru pek sormadı dr ben kadın dr randevu almıstım ama karsıma erkek cıktı genetık bolumune gıt tetslerı yaptır dedı bence marmaraya gıt derım cunku her turlu bolum var orda yaparlar merak etme bende yaptırmayı dusunuyorum ıyıkı soyledın cnm aynı sorun bendede var kendı dr gerek gormemıstı yaptırmayı hamıle kalınca dokuz ay boyunca folıkasıt kullanıcan dedısen marmarada direkt kadın doğuma mı gittin. hangi doktora gittin seni yönlendirdi mi genetiğe falan yoksa o birimde mi yapıldı testler
burada ki doktora sordum bu gen beni etkiliyor mudur diye sordum.. falanda filanda açıklamalar yaptı ama hiç bu testten bahsetmedi.. ben aslında bu test için sormuştum.. ama anlamıyorlar mı işlerine mi gelmiyor bilmiyorum.. özelede gittim sordum bu gen beni etkiliyor mudur diye araştırma hastanesi git dedi.
bende şimdi kararsız kaldım nereye gitmem gerek ???
cnm hangı dr gıdıyosun cnmbenim dr a git dicem de randevu almak çok zor şansını bi dene istersen ara hastaneyi kaçına veriyolar bi bak dr um iyidir.ücret 100 tl muayene.
cnm hangı dr gıdıyosun cnm
zaman aslındabenim dr a git dicem de randevu almak çok zor şansını bi dene istersen ara hastaneyi kaçına veriyolar bi bak dr um iyidir.ücret 100 tl muayene.
aslında acelem yok da.. testler falan isterse çok pahalıya çıkmasın.. muayene tamam da sonrasında isteyeceği tetler ne kadara mal olur.. sen ne kadar ücretler vermiştin.benim dr a git dicem de randevu almak çok zor şansını bi dene istersen ara hastaneyi kaçına veriyolar bi bak dr um iyidir.ücret 100 tl muayene.
zaman aslında
aslında acelem yok da.. testler falan isterse çok pahalıya çıkmasın.. muayene tamam da sonrasında isteyeceği tetler ne kadara mal olur.. sen ne kadar ücretler vermiştin.
canım senin zaten pıhtılaşma var senden isteyeceği homosistein+protein s+protein c bunlarda 400 küsürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?