2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

ya maşallah sen baya okumuşsun.. ben başladım ama 50 tane okudum devamı gelmedi ya.. tam kanama bitmeyince okuyamadım.. bende bitiririm inşallahh.
psikolojiler böyle karman çorman.. Allah yardımcımız olsun..

canım sende çocuk var vakit bulamıyosundur ben haftasonları 500 tane falan okumaya çalışıyorum hafta içi pek musait olamıyorum bi de benim adıma 500 tane bi arkadaş okudu istersen sende birilerine dağıtabilirsin haberin olsun

Allahım bekletmesin inşallah hiçkimseyi kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah

anneme söyleyeyim bari o bol bol okur inşallah..
sorma geçen o 50 taneyi okuyana kadar zaten elli kere yanıma geldi gitti :) Allahım size de böyle rahatsız eden evladınızı versin inşallah bir an önce :)

Allahım bekletmesin inşallah hiçkimseyi kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah
inşallah canım.. inşallah o günler çok yakındır.... Beklemek zor ve sıkıcı.. hele birde kafayı taktık mı tam bir saplantı haline geliyor.. çevre baskısı ona kezzah.. ne diyelim hayırlısı

neden senı hemotolojıye yolladılar hangı testler ıcın

neden senı hemotolojıye yolladılar hangı testler ıcın
Bende bilmiyorum ki.. ben normal kadın doğumcuya gittim. derdimi anlattım mthfr 1298 heterozigot olduğumu söyledim..o da hematolojiye kağıt yazdı yolladı.. açıkcası bu konularda doktorlarda çok bir şey bilmiyor.. soru soruyorum cevap veremiyor. ne bileyim şaşırdım ne yapmam lazım diye. . devlet hastanesi diye mi böyle acaba cevap alamamak.. özel doktora gitsem bir yığın para döksem sonuç alabilir miyim çok merak ediyorum

canım homosistein diye bir test var buna bakılıyor mthfr için eğer homosistein normalse seni etkilemiyor demekmiş benim dr um homosistein testi yapmıştı ve normal çıktı ama faktor v olduğu için igne yazarım hamilelikte dedi bana eğer gidebiliyorsan 1 kereliğine özele git derim bu testten bahsedersin seni etkiliyor mu öğrenmek istiyorum dersin

cnm sen bide istersen marmara aras. gıt ben orda yaptırdım

Can cağızım nerelerdesin... sesin soluğun çıkmıyor nasılsın

ay o testı bende yaptırsammı benım mtfr heterezigot cıktı ay artık var dusunmekten kafayı yıcem bı eksık varmı test yaptırmam gereklımı off ne zor işimşz allah yardımcımız olsun ıyı oldu soyledıgın

burada ki doktora sordum bu gen beni etkiliyor mudur diye sordum.. falanda filanda açıklamalar yaptı ama hiç bu testten bahsetmedi.. ben aslında bu test için sormuştum.. ama anlamıyorlar mı işlerine mi gelmiyor bilmiyorum.. özelede gittim sordum bu gen beni etkiliyor mudur diye araştırma hastanesi git dedi.
bende şimdi kararsız kaldım nereye gitmem gerek ???

sen marmarada direkt kadın doğuma mı gittin. hangi doktora gittin seni yönlendirdi mi genetiğe falan yoksa o birimde mi yapıldı testler
direk kadın doguma gıttım dedım dusuk yaptım testler ıstedı hemen soru pek sormadı dr ben kadın dr randevu almıstım ama karsıma erkek cıktı genetık bolumune gıt tetslerı yaptır dedı bence marmaraya gıt derım cunku her turlu bolum var orda yaparlar merak etme bende yaptırmayı dusunuyorum ıyıkı soyledın cnm aynı sorun bendede var kendı dr gerek gormemıstı yaptırmayı hamıle kalınca dokuz ay boyunca folıkasıt kullanıcan dedı

benim dr a git dicem de randevu almak çok zor şansını bi dene istersen ara hastaneyi kaçına veriyolar bi bak dr um iyidir.ücret 100 tl muayene.

benim dr a git dicem de randevu almak çok zor şansını bi dene istersen ara hastaneyi kaçına veriyolar bi bak dr um iyidir.ücret 100 tl muayene.
zaman aslında
aslında acelem yok da.. testler falan isterse çok pahalıya çıkmasın.. muayene tamam da sonrasında isteyeceği tetler ne kadara mal olur.. sen ne kadar ücretler vermiştin.

zaman aslında

aslında acelem yok da.. testler falan isterse çok pahalıya çıkmasın.. muayene tamam da sonrasında isteyeceği tetler ne kadara mal olur.. sen ne kadar ücretler vermiştin.

canım senin zaten pıhtılaşma var senden isteyeceği homosistein+protein s+protein c bunlarda 400 küsürdü

canım senin zaten pıhtılaşma var senden isteyeceği homosistein+protein s+protein c bunlarda 400 küsürdü

Şu pataloji sonucumda çıksın da bari ona göre değerlendireyim. gerçekten iyi bir doktora ihtiyacım var zaten saolasın.. artık uzak muzak idare edeceğiz

Kızlarrrr yeni geldim sayılır Dr dan şükürler olsunki pıt pıtlarını duymak nasip oldu..Dr 6+1 dedi 15 Gün sonra tekrar çağırdı tam olarak haftasını belirlemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…