- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Kızlarrrr yeni geldim sayılır Dr dan şükürler olsunki pıt pıtlarını duymak nasip oldu..Dr 6+1 dedi 15 Gün sonra tekrar çağırdı tam olarak haftasını belirlemek için
Çok Saol cnm yaa inş hep böyle gider..Dr un kapısında beklerken sıramı tansiyon tavan yapıyor strestencok sevindim canım maşallah
cnm cok sevındım allah tamamına erdirsin bol bol dinlen yorma kendini bizede dua etmeyı ıhmal etmeKızlarrrr yeni geldim sayılır Dr dan şükürler olsunki pıt pıtlarını duymak nasip oldu..Dr 6+1 dedi 15 Gün sonra tekrar çağırdı tam olarak haftasını belirlemek için
Çok önemli olmadıkça dışarıya falan çıkmamaya çalışıyorum cnm çıksamda anca arabayla..onun dışında yatmaya çalışıyorum..Dr da söyledi zaten çok fazla kendini yormuyorsun dinleniyorsun diye..artık hakkımızda hayırlısı allahım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşcnm cok sevındım allah tamamına erdirsin bol bol dinlen yorma kendini bizede dua etmeyı ıhmal etme
MAŞALLAH CANIM.... Sorun yok dimi.. en son gittiğinden bu yana günü artmış mı... inşallah canım hep güzel gider sonunda kavuşursun bebeğine.. sırayla alalım güzel haberleriKızlarrrr yeni geldim sayılır Dr dan şükürler olsunki pıt pıtlarını duymak nasip oldu..Dr 6+1 dedi 15 Gün sonra tekrar çağırdı tam olarak haftasını belirlemek için
canım ben şu yum olayındaki belirtileri çözemedim yani bende akıntı ağrı falan anlamıyorum.. bilemedim... sen fırsat buldukça değerlendir canımya kızlar 2 gundur kasık agrım var inceden inceden daha batıma var 24 agustos acaba yum. dun aksamda su gıbı akıntı geldı
bılmıyorum zaten hıc anlamıyorum bu ay zaten pek umut yok benden oyle hıssedıyorum ovu.testı alıcam onumuzdekı aycanım ben şu yum olayındaki belirtileri çözemedim yani bende akıntı ağrı falan anlamıyorum.. bilemedim... sen fırsat buldukça değerlendir canım
canım ben şu yum olayındaki belirtileri çözemedim yani bende akıntı ağrı falan anlamıyorum.. bilemedim... sen fırsat buldukça değerlendir canım
ya kızlar 2 gundur kasık agrım var inceden inceden daha batıma var 24 agustos acaba yum. dun aksamda su gıbı akıntı geldı
Bende de ağrı akıntı falan oluyor ama dikkat ettim yum. zamanı değil.. ya çok öncesinde ya çok sonrasında. mesela geçen hamile kaldığımda çok dikkat ettim yum zamanına kadar kasıklarımda ara ara ağrılar oluyordu sonra o şanslı günlerin hiçbirinde ağrı olmadı.. o yüzden anlayamıyorum diyorum..hiç ağrım falan olmuyor mu? bende oluyo valla anlayabiliyorum çatlayınca çok ilginç dimi ve bu bebek istediğimden beri oluşan bişey bende öncesinde hiç hissetmezdim şimdi bariz ağrı var hani kendini dinliyosun ondandır diyeceksin ama alakası yok çünkü bariz rahatsız edici bir ağrı bu ben ilk zamanlar kesin bende kist var demiştim dr korkarak gitmiştim ama şükür ki bişey çıkmadı sonrasında her ay bu ağrının belli zamanlarda oluştuğunu farkettim nette araştırdım ve yum ağrısı olduğunu öğrendim :)
Valla cnm Dr 6+1 dedi 15 gün sonra gel kaç haftalık olduğunu belirleyelim dedi onun dışında başka bişi söylemedi..3ayı atlatınca rahatsız dedi.bide şöyle bişi var bence 7+3 Dr göbek ten baktığı için bir hafta geri görüyor bence çünkü 6 haftalıkken göbekten kalp atışı duyulmaz diye düşünüyorumMAŞALLAH CANIM.... Sorun yok dimi.. en son gittiğinden bu yana günü artmış mı... inşallah canım hep güzel gider sonunda kavuşursun bebeğine.. sırayla alalım güzel haberleri
degerlendırdık bakalım bu ay ne olacak inş tutartam zamanı bence kesin yum olmuştur ya da olacaktır sen iki günü değerlendir bence
Valla cnm Dr 6+1 dedi 15 gün sonra gel kaç haftalık olduğunu belirleyelim dedi onun dışında başka bişi söylemedi..3ayı atlatınca rahatsız dedi.bide şöyle bişi var bence 7+3 Dr göbek ten baktığı için bir hafta geri görüyor bence çünkü 6 haftalıkken göbekten kalp atışı duyulmaz diye düşünüyorum
gnydn beımde ilk gebelıgımde son adet tarıhımle uymuyordu 7 haftalık olması gerelırken 5 haftalıktı dr hatta senın bu adet tarıhınde yanlıslık var dedı 7 haftalıkken gayet hersey normal gorunuyor demiştı keyfı cok ıyı demıştı bebısının simdi hatırlayınca kötü olduminşallah sorunsuz olur Ya Rabbim yüzünü güldürür inşallah bu defa..
en son gittiğinde kaç demişti gününü..
Benim son gebeliğimde hep küçük gözüküyordu 6 haftalık dı sonra 4-5 gün sonra yine 6 haftalık dedi ama kalp atışı vardı ben bir terslik olduğunu anladım ama dr. ultrason ölçümünden dir demişti ama anlayacağın gelişimi yoktu..
eğer senin ki büyüyorsa hiç korkma gelişim gösteriyorsa ki inşallahhhh gösteriyor ve herşey yolunda olacak.. Allahın izniyle
gnydn beımde ilk gebelıgımde son adet tarıhımle uymuyordu 7 haftalık olması gerelırken 5 haftalıktı dr hatta senın bu adet tarıhınde yanlıslık var dedı 7 haftalıkken gayet hersey normal gorunuyor demiştı keyfı cok ıyı demıştı bebısının simdi hatırlayınca kötü oldum
Valla cnm Dr 6+1 dedi 15 gün sonra gel kaç haftalık olduğunu belirleyelim dedi onun dışında başka bişi söylemedi..3ayı atlatınca rahatsız dedi.bide şöyle bişi var bence 7+3 Dr göbek ten baktığı için bir hafta geri görüyor bence çünkü 6 haftalıkken göbekten kalp atışı duyulmaz diye düşünüyorum
cok berbat olmus yenı sayfa kımsenın aktıf oldugunu goremıyorumkızlar günaydınlar hepinizeya bunlar ne biçim smile ler böyle ya öncekiler çok tatlıydı bunlar canavara benziyo aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?