2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Kızlarrrr yeni geldim sayılır Dr dan şükürler olsunki pıt pıtlarını duymak nasip oldu..Dr 6+1 dedi 15 Gün sonra tekrar çağırdı tam olarak haftasını belirlemek için
cnm cok sevındım allah tamamına erdirsin bol bol dinlen yorma kendini bizede dua etmeyı ıhmal etme

cnm cok sevındım allah tamamına erdirsin bol bol dinlen yorma kendini bizede dua etmeyı ıhmal etme
Çok önemli olmadıkça dışarıya falan çıkmamaya çalışıyorum cnm çıksamda anca arabayla..onun dışında yatmaya çalışıyorum..Dr da söyledi zaten çok fazla kendini yormuyorsun dinleniyorsun diye..artık hakkımızda hayırlısı allahım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inş

Kızlarrrr yeni geldim sayılır Dr dan şükürler olsunki pıt pıtlarını duymak nasip oldu..Dr 6+1 dedi 15 Gün sonra tekrar çağırdı tam olarak haftasını belirlemek için
MAŞALLAH CANIM.... Sorun yok dimi.. en son gittiğinden bu yana günü artmış mı... inşallah canım hep güzel gider sonunda kavuşursun bebeğine.. sırayla alalım güzel haberleri

ya kızlar 2 gundur kasık agrım var inceden inceden daha batıma var 24 agustos acaba yum. dun aksamda su gıbı akıntı geldı

ya kızlar 2 gundur kasık agrım var inceden inceden daha batıma var 24 agustos acaba yum. dun aksamda su gıbı akıntı geldı
canım ben şu yum olayındaki belirtileri çözemedim yani bende akıntı ağrı falan anlamıyorum.. bilemedim... sen fırsat buldukça değerlendir canım

bılmıyorum zaten hıc anlamıyorum bu ay zaten pek umut yok benden oyle hıssedıyorum ovu.testı alıcam onumuzdekı ay

canım ben şu yum olayındaki belirtileri çözemedim yani bende akıntı ağrı falan anlamıyorum.. bilemedim... sen fırsat buldukça değerlendir canım
bılmıyorum zaten hıc anlamıyorum bu ay zaten pek umut yok benden oyle hıssedıyorum ovu.testı alıcam onumuzdekı ay

hiç ağrım falan olmuyor mu? bende oluyo valla anlayabiliyorum çatlayınca çok ilginç dimi ve bu bebek istediğimden beri oluşan bişey bende öncesinde hiç hissetmezdim şimdi bariz ağrı var hani kendini dinliyosun ondandır diyeceksin ama alakası yok çünkü bariz rahatsız edici bir ağrı bu ben ilk zamanlar kesin bende kist var demiştim dr korkarak gitmiştim ama şükür ki bişey çıkmadı sonrasında her ay bu ağrının belli zamanlarda oluştuğunu farkettim nette araştırdım ve yum ağrısı olduğunu öğrendim :)

Bende de ağrı akıntı falan oluyor ama dikkat ettim yum. zamanı değil.. ya çok öncesinde ya çok sonrasında. mesela geçen hamile kaldığımda çok dikkat ettim yum zamanına kadar kasıklarımda ara ara ağrılar oluyordu sonra o şanslı günlerin hiçbirinde ağrı olmadı.. o yüzden anlayamıyorum diyorum..

MAŞALLAH CANIM.... Sorun yok dimi.. en son gittiğinden bu yana günü artmış mı... inşallah canım hep güzel gider sonunda kavuşursun bebeğine.. sırayla alalım güzel haberleri
Valla cnm Dr 6+1 dedi 15 gün sonra gel kaç haftalık olduğunu belirleyelim dedi onun dışında başka bişi söylemedi..3ayı atlatınca rahatsız dedi.bide şöyle bişi var bence 7+3 Dr göbek ten baktığı için bir hafta geri görüyor bence çünkü 6 haftalıkken göbekten kalp atışı duyulmaz diye düşünüyorum

inşallah sorunsuz olur Ya Rabbim yüzünü güldürür inşallah bu defa..
en son gittiğinde kaç demişti gününü..
Benim son gebeliğimde hep küçük gözüküyordu 6 haftalık dı sonra 4-5 gün sonra yine 6 haftalık dedi ama kalp atışı vardı ben bir terslik olduğunu anladım ama dr. ultrason ölçümünden dir demişti ama anlayacağın gelişimi yoktu..
eğer senin ki büyüyorsa hiç korkma gelişim gösteriyorsa ki inşallahhhh gösteriyor ve herşey yolunda olacak.. Allahın izniyle

gnydn beımde ilk gebelıgımde son adet tarıhımle uymuyordu 7 haftalık olması gerelırken 5 haftalıktı dr hatta senın bu adet tarıhınde yanlıslık var dedı 7 haftalıkken gayet hersey normal gorunuyor demiştı keyfı cok ıyı demıştı bebısının simdi hatırlayınca kötü oldum

üzülme canım Rabbim en kısa zamanda sana da tekrar nasip edecek inşallah o duyguları doya doya yaşayacaksın inşallah.. bu sıkıntının ardında güzellikler ferahlıklar var inşallahhhh... hatırlayıp düşünme.. bende düşününce moralim bozuluyor için darlanıyor.. 2 defa yavruma kavuşup kaybetmek zor gerçekten ama Allahım böyle uygun gördü diyecek birşey yok..

kızlar günaydınlar hepinize ya bunlar ne biçim smile ler böyle ya öncekiler çok tatlıydı bunlar canavara benziyo aynen

duyulur 6+5 ken duyduk biz sana göre kaç haftalık canım dr un söylediğiyle uyumlu mu dr bana söylediğiyle haftam uyumlu gidiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…