2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

kızlar günaydınlar hepinize ya bunlar ne biçim smile ler böyle ya öncekiler çok tatlıydı bunlar canavara benziyo aynen
günaydın canım.. aynen öyle bir gariplik var.. bende tel.den giriyordum. artık oradan giremiyorum... neyse alışcaz artıkın

duyulur 6+5 ken duyduk biz sana göre kaç haftalık canım dr un söylediğiyle uyumlu mu dr bana söylediğiyle haftam uyumlu gidiyordu
benimde öyle 6 hafralıkken göbekten duyulmuştu ve hep geriden geliyordu... ben kafasını karıştırmak istemedim benim öyleydi ama peri zaten geç yumurtlama oldu bence o yüzden sat'a göre uyumlu değil..

yukarıda bildirimler kısmı var ya.. orada son bildirimin en sonunda sarı bir işaret var aktif olduğunu gösteriyor.. birde forumlar kısmında gözüküyor çevrim içi üyeler arkadaş oldukların üstte gözüküyor

düzenleyecekler daha siteyi tam oturmadı galiba kızlar çünkü kartlarda aktif ya da pasif olduğu belli olmalı diye düşünüyorum ayyyyyyy değiştirin bu sistemi

düzenleyecekler daha siteyi tam oturmadı galiba kızlar çünkü kartlarda aktif ya da pasif olduğu belli olmalı diye düşünüyorum ayyyyyyy değiştirin bu sistemi
luckystar bısey sorucam muhasebecı olarak gorunuyorsun dukkanda alısverıs fıslerını gec ayınkılerımı ayın 15 demı yolluyoruz muhasebeye cnm bılgısı olan varmı

evet beslemede neyse başka isim mi bulamadılar... arkadaş oluklarının altında da diğer üyülerin hepsi gözüküyor.. neyse alışcaz

luckystar bısey sorucam muhasebecı olarak gorunuyorsun dukkanda alısverıs fıslerını gec ayınkılerımı ayın 15 demı yolluyoruz muhasebeye cnm bılgısı olan varmı
alış veriş fişleri derken yazar kasadan çıkan z raporlarını ve müşteri nüshalarını takip eden ay içerisinde muhasebecine yollaman lazım en son tarih 24.ü (beyanname verme tarihi) tabi sen erken yollamalısın ki işlensin ve beyannameye eklensin.. bu bütün resmi evraklar için geçerli.. senin aldığın fiş-fatura ve verdiğin fiş fatura içinde

şu an canım 7.ayın beyannameleri yapılıyor sen 8.ayda kesmeye başladın sanırım önümüzdeki ay göndereceksin bu ay muhasebecine evrak vermene gerek yok.

şu an canım 7.ayın beyannameleri yapılıyor sen 8.ayda kesmeye başladın sanırım önümüzdeki ay göndereceksin bu ay muhasebecine evrak vermene gerek yok.
cok saol cok bılgım yok bu konuda yardımların ıcın saol evt esım fıslerı verıyorda muhabecıye ulasamdım sorucaktım evt 7 ayın fısı yok zaten 8 ayı bırıktırıyorum bıraz bu konuyla ılgılı bılgı verırmısın yanı muhasebe hakkında bılmem gereken onemlı noktalar neler acaba

Cnm geçen hafta gittiğimde bana 6 haftalık değil 5 gibi görünüyor dedi.bu seferde 6+1 dedi

canım yazar kasa fişlerini alıyosun her gün kredi kartına yaptığın satışlar için fişi keserken mutlaka kredi kartı satışları seçmelisin ay sonunda kredili satışlarında uyumsuzluk olmasın zaten maliyeye yaptığın kredili satışların dökümü gidiyor muhasebeci seni uyarır yanlış kesersen bunun dışında faturalı satışın varsa koçana mutlaka bak atlanmasın muhasebecine onları da gönderirsin erenpaşanın dediği gibi 24 ü kdv 23 ü stopajın son günü bu ay geçici vergi var mesela 17.si son ödeme günü açılışı eğer 6.ay ve öncesinde yaptıysanız tahakkuk etmiştir.Sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin canım yardımcı oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…