2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

duyulur 6+5 ken duyduk biz sana göre kaç haftalık canım dr un söylediğiyle uyumlu mu dr bana söylediğiyle haftam uyumlu gidiyordu
Yok cnm adet tarihine göre 7+3 Dr göre bugün 6+2 oldu.ama bence muhtemelen geç döllenme zaten.hatırlasana adetin 20.günü Dr 15 mm yum var gün aşırıya devam demişti

Yok cnm adet tarihine göre 7+3 Dr göre bugün 6+2 oldu.ama bence muhtemelen geç döllenme zaten.hatırlasana adetin 20.günü Dr 15 mm yum var gün aşırıya devam demişti
aslında bunlar çok önemli değil.. sat ile uyumu biraz önde veya geride olması.. gebeliğin devamı olsun da sağlıklı bir şekilde inşallah.. sen hep güzel iyi şeyler düşün..

tamam o zaman büyümüş yani... seninkinin sat ile ilgisi yok.. maşallah maşallah Allah tamamına erdirsin.
Hayırlısı cnm yaaa hergün bişeye kafayı takıyorsun elinde olmadan acı tecrübeler yaşadığımız için..hala daha çok fazla kimse bilmiyor söylemedim...biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'ın takdiri artık

öyle canım ama kafanı zihnini yüreğini ferah tut...

daha yenı actık cnm daha satıs yapamadık sadece alısverıs yaptıgımız fısler var bırde gıder olarak kira makbusu da muhabecıye gıdıyhormu yoksa sadece fişlermı

daha yenı actık cnm daha satıs yapamadık sadece alısverıs yaptıgımız fısler var bırde gıder olarak kira makbusu da muhabecıye gıdıyhormu yoksa sadece fişlermı

kira makbuzunu da gönderiyosun fişlerle birlikte hayırlı ve bol kazançlar canım.

evet bende merak ettim onu dün yazmıştım ama girmedi halen..
belki bir yerlere gitmiştir. son zamanlarda moralsiz di
Evet bi kaç gün öncesine kadar bir iki kez sayfada gördüm ama okuyup çıktı sadece..moralsiz olduğunu anladım sessiz kalıyor..umarım gitmiştir bi yerlere tatil iyi gelir

Kızlar yaa ben bu iştahsızlığı napıcam böyle.bütün gün yediklerimi toplasam bir öğün yapmaz heralde..mide boş oluncada bulantı çok fazla oluyor

Evet psikolojimiz bize iyi oyunlar oynuyor.. bir bakıyorum yerlerde bir bakıyorum içimde kelebekler uçuyor..
Allah hepimize iyilikler versin..
Ben işten ayrılırsam bir an önce daha iyi olacağım inşallah... Patronla konuştum bir an önce eleman bulsun da çıkayım evde kafamı dinleyeyim istiyorum.. çalışmak bazen tutsaklık gerçekten özgür olmak istiyorum artık..
peridrol canım tost ye iyi gelir.. bulantılara iyi geliyor tost.. ve zeytin yemeye çalış.. ayran da iyi geliyordu bana... az az sık sık yemeye çalış birde varsa yanında birileri yardımcı olacak.. başkasının yaptığını ben daha iyi yiyordum

Benim etrafım kalabalık cnm ben kayınvalidemler le beraber oturuyorum saolsunlar bişiy yaptırmıyorlar ama benim içimden gelmiyor yemek.bir tabak yemeği dün tam 1.5 saatte yedim

cok tesekkur ederım allah utandırmaz inş benım hıc bır fıkrım yok bu konuda ben cocuk gelısımı okudum anasnıfı ögt.
Allah kolaylıklar versin.. zor birşey değil korkma zaten sen sadece evraklı toplayacaksın gerisi muhasebecinize kalmış.. senin dikkat etmek gereken evraklara sahip çıkman düzenli bir şekilde toplaman ve vaktinde ulaştırman..zaten muhasebecin sana söyler herhalde...

Çalışmaya alışkın bir insan olarakta evde oturmak sıkmasın seni.gerçi bi evladın var ona zaman ayırır onunla ilgilenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…