- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Yok cnm adet tarihine göre 7+3 Dr göre bugün 6+2 oldu.ama bence muhtemelen geç döllenme zaten.hatırlasana adetin 20.günü Dr 15 mm yum var gün aşırıya devam demiştiduyulur 6+5 ken duyduk biz sana göre kaç haftalık canım dr un söylediğiyle uyumlu mu dr bana söylediğiyle haftam uyumlu gidiyordu
:) ... hayırlı olsun...pro. nun ayrıcalıkları var mı ?
aslında bunlar çok önemli değil.. sat ile uyumu biraz önde veya geride olması.. gebeliğin devamı olsun da sağlıklı bir şekilde inşallah.. sen hep güzel iyi şeyler düşün..Yok cnm adet tarihine göre 7+3 Dr göre bugün 6+2 oldu.ama bence muhtemelen geç döllenme zaten.hatırlasana adetin 20.günü Dr 15 mm yum var gün aşırıya devam demişti
Hayırlısı cnm yaaa hergün bişeye kafayı takıyorsun elinde olmadan acı tecrübeler yaşadığımız için..hala daha çok fazla kimse bilmiyor söylemedim...biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'ın takdiri artıktamam o zaman büyümüş yani... seninkinin sat ile ilgisi yok.. maşallah maşallah Allah tamamına erdirsin.
öyle canım ama kafanı zihnini yüreğini ferah tut...Hayırlısı cnm yaaa hergün bişeye kafayı takıyorsun elinde olmadan acı tecrübeler yaşadığımız için..hala daha çok fazla kimse bilmiyor söylemedim...biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'ın takdiri artık
daha yenı actık cnm daha satıs yapamadık sadece alısverıs yaptıgımız fısler var bırde gıder olarak kira makbusu da muhabecıye gıdıyhormu yoksa sadece fişlermıcanım yazar kasa fişlerini alıyosun her gün kredi kartına yaptığın satışlar için fişi keserken mutlaka kredi kartı satışları seçmelisin ay sonunda kredili satışlarında uyumsuzluk olmasın zaten maliyeye yaptığın kredili satışların dökümü gidiyor muhasebeci seni uyarır yanlış kesersen bunun dışında faturalı satışın varsa koçana mutlaka bak atlanmasın muhasebecine onları da gönderirsin erenpaşanın dediği gibi 24 ü kdv 23 ü stopajın son günü bu ay geçici vergi var mesela 17.si son ödeme günü açılışı eğer 6.ay ve öncesinde yaptıysanız tahakkuk etmiştir.Sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin canım yardımcı oluruz.
daha yenı actık cnm daha satıs yapamadık sadece alısverıs yaptıgımız fısler var bırde gıder olarak kira makbusu da muhabecıye gıdıyhormu yoksa sadece fişlermı
Hadi bakalım geri sayım başladı desene..bu ay kime uğurlu gelicek umarım hepinizin uğurlu ayı olurrrkızlar benimde 1 haftam kaldı regliyebugün yumun 7.günü
İnşallah bu ay senden en güzel çok güzel süper haberler alırız canım benim.. sayalım sondan geri ....kızlar benimde 1 haftam kaldı regliyebugün yumun 7.günü
evet bende merak ettim onu dün yazmıştım ama girmedi halen..Kızlar bu arada eklem nerelerde görünmüyor hiççç
evet bende merak ettim onu dün yazmıştım ama girmedi halen..
belki bir yerlere gitmiştir. son zamanlarda moralsiz di
Evet bi kaç gün öncesine kadar bir iki kez sayfada gördüm ama okuyup çıktı sadece..moralsiz olduğunu anladım sessiz kalıyor..umarım gitmiştir bi yerlere tatil iyi gelirevet bende merak ettim onu dün yazmıştım ama girmedi halen..
belki bir yerlere gitmiştir. son zamanlarda moralsiz di
cok tesekkur ederım allah utandırmaz inş benım hıc bır fıkrım yok bu konuda ben cocuk gelısımı okudum anasnıfı ögt.kira makbuzunu da gönderiyosun fişlerle birlikte hayırlı ve bol kazançlar canım.
Benim etrafım kalabalık cnm ben kayınvalidemler le beraber oturuyorum saolsunlar bişiy yaptırmıyorlar ama benim içimden gelmiyor yemek.bir tabak yemeği dün tam 1.5 saatte yedimEvet psikolojimiz bize iyi oyunlar oynuyor.. bir bakıyorum yerlerde bir bakıyorum içimde kelebekler uçuyor..
Allah hepimize iyilikler versin..
Ben işten ayrılırsam bir an önce daha iyi olacağım inşallah... Patronla konuştum bir an önce eleman bulsun da çıkayım evde kafamı dinleyeyim istiyorum.. çalışmak bazen tutsaklık gerçekten özgür olmak istiyorum artık..
peridrol canım tost ye iyi gelir.. bulantılara iyi geliyor tost.. ve zeytin yemeye çalış.. ayran da iyi geliyordu bana... az az sık sık yemeye çalış birde varsa yanında birileri yardımcı olacak.. başkasının yaptığını ben daha iyi yiyordum
Allah kolaylıklar versin.. zor birşey değil korkma zaten sen sadece evraklı toplayacaksın gerisi muhasebecinize kalmış.. senin dikkat etmek gereken evraklara sahip çıkman düzenli bir şekilde toplaman ve vaktinde ulaştırman..zaten muhasebecin sana söyler herhalde...cok tesekkur ederım allah utandırmaz inş benım hıc bır fıkrım yok bu konuda ben cocuk gelısımı okudum anasnıfı ögt.
Çalışmaya alışkın bir insan olarakta evde oturmak sıkmasın seni.gerçi bi evladın var ona zaman ayırır onunla ilgilenirsinEvet psikolojimiz bize iyi oyunlar oynuyor.. bir bakıyorum yerlerde bir bakıyorum içimde kelebekler uçuyor..
Allah hepimize iyilikler versin..
Ben işten ayrılırsam bir an önce daha iyi olacağım inşallah... Patronla konuştum bir an önce eleman bulsun da çıkayım evde kafamı dinleyeyim istiyorum.. çalışmak bazen tutsaklık gerçekten özgür olmak istiyorum artık..
peridrol canım tost ye iyi gelir.. bulantılara iyi geliyor tost.. ve zeytin yemeye çalış.. ayran da iyi geliyordu bana... az az sık sık yemeye çalış birde varsa yanında birileri yardımcı olacak.. başkasının yaptığını ben daha iyi yiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?