2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Benim etrafım kalabalık cnm ben kayınvalidemler le beraber oturuyorum saolsunlar bişiy yaptırmıyorlar ama benim içimden gelmiyor yemek.bir tabak yemeği dün tam 1.5 saatte yedim
Allah kolaylıklar versin düzelecek inşallah azıcık sık dişini zaten şuıan bebiş kandan beslendiği için takma kafana yiyebildiğin kadar ye yemiyorsanda korkma.. canın ne istiyorsa onu yap.. onu ye.. yat kalk... keyfini sür hiçbirşeyi takma kafana.. ohh miss. kayınvalidenlede aran iyiyse daha ne olsun... ben çok severim kayınvalidemi annem gibidir oda benim elimi birşeye sürdürmezdi...

Evet bi kaç gün öncesine kadar bir iki kez sayfada gördüm ama okuyup çıktı sadece..moralsiz olduğunu anladım sessiz kalıyor..umarım gitmiştir bi yerlere tatil iyi gelir

aman hangimizin morali iyi ki işte toparlamaya çalışıyorum bende sizler gibi ne bileyim insan kendini diğer evli arkadaşlarıyla kıyaslarken bulması ne kadar kötü bir duygu mesela benim bu ay çok baş ağrım oldu hep sıkıntı ve üzüntüden daha kötüsü olmasında artık korkar olduk herşeyden..

Çalışmaya alışkın bir insan olarakta evde oturmak sıkmasın seni.gerçi bi evladın var ona zaman ayırır onunla ilgilenirsin
yok canım yaaa dört gözle bekliyorum işten çıkmayı.. yapacak o kadar şey varki Allah izin verirse biriktiler yani :) boş duramam zaten.. ev işi-çocuk-okul derken.. birazda kendimle ilgili yapacaklarım var bir-iki kurs programlarım var.. ya vakitsizlik kötü.. havuz üyeliğim var doğru düzgün gidemedim vakitsizlikten hafta sonu neye vakit ayırayım şaşırıyorum yetmiyor..

Kızlar yaa ben bu iştahsızlığı napıcam böyle.bütün gün yediklerimi toplasam bir öğün yapmaz heralde..mide boş oluncada bulantı çok fazla oluyor

yediğin yemeğin şu an bebeğe bi katkısı olmuyo canım benim hiç takma bunları yemeye çalış çorba falan iç hem çok faydalı olur mide bulantını da alır limon sık içine de hem kan pıhtılaşmasına da iyidir limonu çok tüketmeye çalış.

Iyiler cnm yaa Allah'a şükür olsun 3 yıldır beraberiz bi sorun olmadı..ama sanırım Allah nasip eder doğumu görürsek çok fazla duramayız ayrılmamız gerekecek en fazla bir sene

canı hamileyken limonlu çorba çekecise :) benim bile ağzım sulandı

Öyle cnm beterin beteri var halimize şükretmek lazım

Çalışırken sosyal hayat diye birşey olmuyor zaten..

Iyiler cnm yaa Allah'a şükür olsun 3 yıldır beraberiz bi sorun olmadı..ama sanırım Allah nasip eder doğumu görürsek çok fazla duramayız ayrılmamız gerekecek en fazla bir sene
maşallahh canım seviniyorum böyle örnekleri görünce.. kaynana gelin hep iyi olsunlar.. aslında hasetliği koysalar bir kenara herkes iyi geçinecekte... Allah herkesi iyi yapsın ne diyelim....hayırlısı canım bebişinle kendi evinde inşallah musmutlu ol.. daha rahat olur...

inş yapama gerekenlerı soyler cnm saol yardımlarınız ıcın erenpasa sana tesekkur ederım kafama bısey takılırsa sorarım

Aynen cnm iyi olup olmamak insanların elinde..muhakkak hatalar yapıyoruz dur bilmeden ama herşeyi görmedikten sonra sorun olmuyor

Aynen cnm iyi olup olmamak insanların elinde..muhakkak hatalar yapıyoruz dur bilmeden ama herşeyi görmedikten sonra sorun olmuyor
Öyle canım.. ufak tefek şeyleri sorun yapmamak en iyisi.. hiç birimiz dört dörtlük değiliz..birbirimizi olduğumuz gibi kabul edip ilişki memnuniyetini en üst düzeyde tutmak iyidir...

kızlar acıl yardım bana bu fax makınasıyla basım dertte hp marka fax yolluyamıyorum numarayı gırıyorum numaranızı eksık tusladınız dıyor alan kodumuz aynı cevırmeme gerek yok dıye bılıyorum çevırırp yaptım gene aynı seyı soyluyor

:) santral var mı telefonda hat alman gerekli olabilir mi

üzücü bir haber sabah sabah.... Allah bu insanları bildiği gibi yapsın...

Bu gece saat 00.30 sularında Şişli'de çöp toplayan temizlik görevlileri çöp yığınları üzerinde henüz yeni doğmuş 1 günlük bebeğin cesedi bulundu. Temizlik görevlileri hemen olayı polise bildirdi.Olay yerine gelen sağlık ekipleri kız bebeğin daha 1 günlük olduğunu ve öldüğünü tespit etti.

ŞİŞLİ Nişantaşı'nda bir sokakta, çöp yığınının üzerinde beze sarılı vaziyette yeni doğmuş bebek cesedi bulundu.

Şişli, Nişantaşı Teşvikiye Mahallesi, Hacı Emin Efendi Sokak'ta saat 00.30'da çöp toplayan temizlik işçileri, çöp yığınları üzerinde, beze sarılı vaziyette hareketsiz şekilde bir bebekle karşılaştı. Bebeği fark eden temizlik görevlisi Şerif Gürgensoylar daha sonra durumu 155 polis ve 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kız bebeğin öldüğünü belirledi.

Polis ekipleri ise sokağı güvenlik şeridiyle kapatıp olay yerinde ve çevresinde inceleme yaptı. Saatlerce süren incelemenin ardından bebeğin cansız bedeni, cenaze aracı ile Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Şişli Asayiş Büro Amirliği ekipleri sokakta bulunan güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı; mahalle sakinlerinin ifadelerine başvurdu. Ekipler, ölmüş bebeği çöp yığınına kim ya da kimlerin bıraktığını belirlemek için çalışma başlattı.

"BEBEĞE BAKAMADIM, VİCDANIM EL VERMEDİ"

Bebek cesedini bulan temizlik görevlisi Şerif Gürgensoylar, "Bebeği çöpün üzerinde buldum. Üzerinde bez sarılıydı. Bebeğe tam olarak bakamadım. Vicdanım el vermedi. Sadece baktık hemen polis arkadaşlara haber verdik. Sağ olsunlar onlarda hemen geldiler" dedi.

"HİÇBİR ŞEY DUYMADIK"

Polisin olay yerindeki incelemelerini izleyen mahalle sakini bir kadın, "Bebeği çöpe bırakmışlar. Hiçbir şey duymadık. Normalde burada çok ses duyuluyor. Biz de polislerin seslerine aşağıya indik" diye konuştu.

birde numarayı normal telefondan denesene numara doğru mu gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…