Allah kolaylıklar versin düzelecek inşallah azıcık sık dişini zaten şuıan bebiş kandan beslendiği için takma kafana yiyebildiğin kadar ye yemiyorsanda korkma.. canın ne istiyorsa onu yap.. onu ye.. yat kalk... keyfini sür hiçbirşeyi takma kafana.. ohh miss. kayınvalidenlede aran iyiyse daha ne olsun... ben çok severim kayınvalidemi annem gibidir oda benim elimi birşeye sürdürmezdi...Benim etrafım kalabalık cnm ben kayınvalidemler le beraber oturuyorum saolsunlar bişiy yaptırmıyorlar ama benim içimden gelmiyor yemek.bir tabak yemeği dün tam 1.5 saatte yedim
Evet bi kaç gün öncesine kadar bir iki kez sayfada gördüm ama okuyup çıktı sadece..moralsiz olduğunu anladım sessiz kalıyor..umarım gitmiştir bi yerlere tatil iyi gelir
yok canım yaaa dört gözle bekliyorum işten çıkmayı.. yapacak o kadar şey varki Allah izin verirse biriktiler yani :) boş duramam zaten.. ev işi-çocuk-okul derken.. birazda kendimle ilgili yapacaklarım var bir-iki kurs programlarım var.. ya vakitsizlik kötü.. havuz üyeliğim var doğru düzgün gidemedim vakitsizlikten hafta sonu neye vakit ayırayım şaşırıyorum yetmiyor..Çalışmaya alışkın bir insan olarakta evde oturmak sıkmasın seni.gerçi bi evladın var ona zaman ayırır onunla ilgilenirsin
Kızlar yaa ben bu iştahsızlığı napıcam böyle.bütün gün yediklerimi toplasam bir öğün yapmaz heralde..mide boş oluncada bulantı çok fazla oluyor
Iyiler cnm yaa Allah'a şükür olsun 3 yıldır beraberiz bi sorun olmadı..ama sanırım Allah nasip eder doğumu görürsek çok fazla duramayız ayrılmamız gerekecek en fazla bir seneAllah kolaylıklar versin düzelecek inşallah azıcık sık dişini zaten şuıan bebiş kandan beslendiği için takma kafana yiyebildiğin kadar ye yemiyorsanda korkma.. canın ne istiyorsa onu yap.. onu ye.. yat kalk... keyfini sür hiçbirşeyi takma kafana.. ohh miss. kayınvalidenlede aran iyiyse daha ne olsun... ben çok severim kayınvalidemi annem gibidir oda benim elimi birşeye sürdürmezdi...
canı hamileyken limonlu çorba çekecise :) benim bile ağzım sulandıyediğin yemeğin şu an bebeğe bi katkısı olmuyo canım benim hiç takma bunları yemeye çalış çorba falan iç hem çok faydalı olur mide bulantını da alır limon sık içine de hem kan pıhtılaşmasına da iyidir limonu çok tüketmeye çalış.
Öyle cnm beterin beteri var halimize şükretmek lazımaman hangimizin morali iyi ki işte toparlamaya çalışıyorum bende sizler gibi ne bileyim insan kendini diğer evli arkadaşlarıyla kıyaslarken bulması ne kadar kötü bir duygu mesela benim bu ay çok baş ağrım oldu hep sıkıntı ve üzüntüden daha kötüsü olmasında artık korkar olduk herşeyden..
Çalışırken sosyal hayat diye birşey olmuyor zaten..yok canım yaaa dört gözle bekliyorum işten çıkmayı.. yapacak o kadar şey varki Allah izin verirse biriktiler yani :) boş duramam zaten.. ev işi-çocuk-okul derken.. birazda kendimle ilgili yapacaklarım var bir-iki kurs programlarım var.. ya vakitsizlik kötü.. havuz üyeliğim var doğru düzgün gidemedim vakitsizlikten hafta sonu neye vakit ayırayım şaşırıyorum yetmiyor..
maşallahh canım seviniyorum böyle örnekleri görünce.. kaynana gelin hep iyi olsunlar.. aslında hasetliği koysalar bir kenara herkes iyi geçinecekte... Allah herkesi iyi yapsın ne diyelim....hayırlısı canım bebişinle kendi evinde inşallah musmutlu ol.. daha rahat olur...Iyiler cnm yaa Allah'a şükür olsun 3 yıldır beraberiz bi sorun olmadı..ama sanırım Allah nasip eder doğumu görürsek çok fazla duramayız ayrılmamız gerekecek en fazla bir sene
inş yapama gerekenlerı soyler cnm saol yardımlarınız ıcın erenpasa sana tesekkur ederım kafama bısey takılırsa sorarımAllah kolaylıklar versin.. zor birşey değil korkma zaten sen sadece evraklı toplayacaksın gerisi muhasebecinize kalmış.. senin dikkat etmek gereken evraklara sahip çıkman düzenli bir şekilde toplaman ve vaktinde ulaştırman..zaten muhasebecin sana söyler herhalde...
Aynen cnm iyi olup olmamak insanların elinde..muhakkak hatalar yapıyoruz dur bilmeden ama herşeyi görmedikten sonra sorun olmuyormaşallahh canım seviniyorum böyle örnekleri görünce.. kaynana gelin hep iyi olsunlar.. aslında hasetliği koysalar bir kenara herkes iyi geçinecekte... Allah herkesi iyi yapsın ne diyelim....hayırlısı canım bebişinle kendi evinde inşallah musmutlu ol.. daha rahat olur...
Öyle canım.. ufak tefek şeyleri sorun yapmamak en iyisi.. hiç birimiz dört dörtlük değiliz..birbirimizi olduğumuz gibi kabul edip ilişki memnuniyetini en üst düzeyde tutmak iyidir...Aynen cnm iyi olup olmamak insanların elinde..muhakkak hatalar yapıyoruz dur bilmeden ama herşeyi görmedikten sonra sorun olmuyor
ne dimekk canım... her zaman yardımcı oluruz.. bilmediklerimizi de sorar öğreniriz...inş yapama gerekenlerı soyler cnm saol yardımlarınız ıcın erenpasa sana tesekkur ederım kafama bısey takılırsa sorarım
:) santral var mı telefonda hat alman gerekli olabilir mikızlar acıl yardım bana bu fax makınasıyla basım dertte hp marka fax yolluyamıyorum numarayı gırıyorum numaranızı eksık tusladınız dıyor alan kodumuz aynı cevırmeme gerek yok dıye bılıyorum çevırırp yaptım gene aynı seyı soyluyor
birde numarayı normal telefondan denesene numara doğru mu gerçektenkızlar acıl yardım bana bu fax makınasıyla basım dertte hp marka fax yolluyamıyorum numarayı gırıyorum numaranızı eksık tusladınız dıyor alan kodumuz aynı cevırmeme gerek yok dıye bılıyorum çevırırp yaptım gene aynı seyı soyluyor
birde numarayı normal telefondan denesene numara doğru mu gerçekten
canım bak seni de duymuşlar beslemeler kalkmış tam komedi ya smileler de değişmiş
TEL NOMUZ VAR KURUMU FELAN YAPMISLAR ANLAMDIM:) santral var mı telefonda hat alman gerekli olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?