2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

fax denemeyı bıraktım mail attım artık saolun kızlar sız olmasanız ne yaparım ben erepasa dun eve gıttım bır bacak agrsı sag bacagım kalçamdan ayak bılegıme kadar bılmıyorum neden oldu anlayamadım gece bıle uyutmadı yatakta kıpırdamadan yattım valla cok agrıdı

Aminnn

Esin asker mi... Nasil denk getiriyorsun günleri...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla canım 2 haftaya bir gidiyorum hafta sonu evci çıkıyor, iki gün görüp geliyorum :) çalışma ayda iki gün oluyor aslında çünkü bir ayda bir hafta sonu mutlaka regl oluyorum :)) denk gelmiyor sanırım tam yumurtlama gününe, gelse de tutmuyor :))) hoş eşim "hiç kafanı takma sakın, ben doğru dürüst beslenmeyeli 5 ay oluyor, ölmeyecek kadar yiyorum zaten, çok zor olması diyor :) " gerçekten vitamin, protein vs yok, çok tititzdir temiz olduğuna inanmıyorsa aç kalır yiyemez hiçbirşey, 16 kilo verdi 5 ayda :)) bu ay zaten sadece bu hafta sonu gideceğim ki şu an reglim, artık eylül başında geldiğinden itibaren adam gibi başlayacaz çalışmalara, eşim öncelikle beni besle kendime geleyim diyor :))) gerçekten toparlaması için neler yapmam gerekiyor? keçiboynuzu pekmezi iyi sanırım değil mi, genel olarak vücudu toparlansın diye.....geçen gün kaburgası da çatlamış, çok üzülüyorum vallaha hep besinsizlikten oluyor, bir gelse de bitse şu günler.......

TEL NOMUZ VAR KURUMU FELAN YAPMISLAR ANLAMDIM

bişey demek istemiyorum Allah islah etsin..

bende de kasığıma doğru sağda 4 gündür ağrı var gaz ağrısı gibi bugün biraz daha iyi gibi geçenlerde fasülye yemiştim ondan mı yoksa bebek mi yoksa kötü bişey mi oldu kist yok onu biliyorum dr a gittim dün kızlar ben ağrı olunca kuşkulandım burada küçük bir poliklinik var tertemiz bişey yok dedi dr.çok şükür ama bebek bu kadar erken belirti yapmaz ikisinde de olmamıştı çünkü ay bilemiyorum ya

bi de geçen hafta ayıptır söylemesi kabız olmuştum çok mu zorladım ne bağırsaklarda mı sorun var artık bilemiyorum.dr solda çok gaz var dedi :) ama benim ağrı sağda

Böylesine denirki Allah'a havale ediyorum yatacak yerleri yok bu vicdansızların

bişey demek istemiyorum Allah islah etsin..
işte tamda düşündüğüm şey bizler saglıklı bebek dunyaya getırmek ıcın ugrasıyoruz çabalıyoruz yıpranıyoruz allah onlara bu gusel duyguyu yasatmıs ama deger verılmıyor yanı yazmak ıstedıgım cok seyler var ama küfür olucak ozyuzden boyle dıle getıreım dedım öyle vicdansız insanlar şeytanlarından bulurlar inş

cok afedersın 2 .3 gundur oyle gazım varkı sureklı kacacak yer arıyorum neyın belırtısı bu acaba

şikayete bakarsan fıtık ağrısı gibi duruyor.. fıtıkta aşağı kadar inermiş ağrı ama inşallah fıtık değildir. belki ilk iş gününde gerildin falan.. geçtiyse sorun yok...

ay canım yaa çok zormuş senin işinde Allah kolaylık versin.. inşallah tez zamanda kavuşursun da ilk önce güzel güzel kendine gelir kocacığın sonra bebişle açarsınız gözünüzü...

Ya aslında her hamilelik farklı.. ben 3 gebelik yaşamış oldum hepsinde de farklı farklı şeyler oldu..

bi de geçen hafta ayıptır söylemesi kabız olmuştum çok mu zorladım ne bağırsaklarda mı sorun var artık bilemiyorum.dr solda çok gaz var dedi :) ama benim ağrı sağda
sancıyı sağda hissediyorsundur belki.. ya bitmez bizim şikayetler.. tek çaremiz DOĞURMAK.... bende de kürtajdan sonra ara ara sancı giriyor kasıklarıma geçmedi hiç. gaz sancısı gibi giriyor çıkıyor. korkuyorum şuanda bir iş çıkaracak bana diye

şikayete bakarsan fıtık ağrısı gibi duruyor.. fıtıkta aşağı kadar inermiş ağrı ama inşallah fıtık değildir. belki ilk iş gününde gerildin falan.. geçtiyse sorun yok...
ya daha oncede olmustu bu agrı olmustu gecen sene bayram ustu gıttım dr emar cekıldım bısey cıkmadı kas agrısı dedı dr ozaman bayram temızlıgı felan yapmıstım cok zorlamıstım kendımı o yuzden olmus dedı dr

hiç sorma ya kafa orada ya ama ne olduysa bilmiyorum kaç gündür geçmiyo kendimden de sıkıldım artık.

Can cağızım nerelerdesin... sesin soluğun çıkmıyor nasılsın
cancagzim ben koye gittim size haber veremedim kysuruma bskmayin..evdede oglana pc yi yasaklayinca nete giremedim bir sure 10 gun daha burdayim simdi esimin tel den girdim firsat bulursam yazarim ama konularin baya gerisinde kaldim donunce tek tek okuycam ve cevapliycam kendinize iyi bakin hepinizi opuyorum...

:) oh ne güzel şile de misin? mis gibi... iyice kafanı dinle bol bol dinlen gez... gelince iyi haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…