Saol canım. iyiyim sen nasılsın.. nasıl gidiyor işler.. :)gunaydın erenpasa nasılsın cnm
günaydın kızlar kasığımdaki ağrı geçti çok şükür bugün iyiyimsizler nasılsınız bu arada reglime 6 gün kaldı dün testim negatifti dayanamadım yaptım henüz regl belirtilerim başlamadı ama umudum da yok açıkçası.
günaydın canım.. hayırlısı Allahtan.. ben bu tetlerde son 2 hamileliğimi öğrenemedim o yüzden pek güvenmiyorum onlara.. 6 gün dediğin nedir kiheyecannnnn....
bende iyiyim hamd olsun. ya ben korunma tam olarak yapmadım açıkcası yapamadım aslında hemen ayağa kalktım wcye gittim.. regl olsam iyi olurdu ama diyorum ki bazen ne olacaksa olsun ammaaaaaaannnnnnnnnnnnnn...
günaydın canım.. hayırlısı Allahtan.. ben bu tetlerde son 2 hamileliğimi öğrenemedim o yüzden pek güvenmiyorum onlara.. 6 gün dediğin nedir kiheyecannnnn....
bende iyiyim hamd olsun. ya ben korunma tam olarak yapmadım açıkcası yapamadım aslında hemen ayağa kalktım wcye gittim.. regl olsam iyi olurdu ama diyorum ki bazen ne olacaksa olsun ammaaaaaaannnnnnnnnnnnnn...
Evet onlarda çıkmıyor diye yapmamıştım ama bir öncekinde yapmıştım hiiiç çıkmadı.. o yüzden kafam karışmasın diye yapmamıştım belki çıkardı ama kısmet sen yine de o teste inanma.. zaten normalde de idrar testini battan 1 hafta sonra yapın diyorlar..sen niye öğrenemedin ki? sen yapmadın ki zaten son hamileliğinde gecikince direk kana gittin öyle hatırlıyorum
Evet onlarda çıkmıyor diye yapmamıştım ama bir öncekinde yapmıştım hiiiç çıkmadı.. o yüzden kafam karışmasın diye yapmamıştım belki çıkardı ama kısmet sen yine de o teste inanma.. zaten normalde de idrar testini battan 1 hafta sonra yapın diyorlar..
ya ilk hamileliğimde dış ticaret firmasında çalışıyordum sağlık ürünleri ithal ediyorduk. bunların arasında gebelik testide vardı.. bol bol gebelik testi yapardım o testlerde öğrenmiştim o zaman. arkadaşlara da bol bol dağıtırdım.. ne günlerdi pehh... canım senin başka belirtilerin olur muydu. göğüs uçlarında koyulaşma büyüme falan.yok benim ilk hamileliğimde 4 gün kala çıkmıştı geçende de çıkar diye yaptım ama çıkmadı yok dedim yapmadım battan 1 gün sonra yapınca çıktı
canım bence umutsuz olma da çok kafayı takma da zamana bırak ve nötr düşün olumsuzlukları sil kafandan.. ben şuanda hiç bir şey düşünmüyorum mesela gelecek ile ilgili artık zamana bıraktım hayırlısı olsun diyorum sadece.kızlar benımde bata 10 gun kaldı umudum yok aslında bu aydan adet olucam dıye dusunuyorum pek sık calısma yapamadık yaptıgımız zamanlarda sadece ertesı sabah banyo yaptım hemen banyo yapmadım
en iyisi öyle ama unuttum dıyorum ama hep aklımın biryerinde duruyor sadece insanlar gizliyorumcanım bence umutsuz olma da çok kafayı takma da zamana bırak ve nötr düşün olumsuzlukları sil kafandan.. ben şuanda hiç bir şey düşünmüyorum mesela gelecek ile ilgili artık zamana bıraktım hayırlısı olsun diyorum sadece.
ya ilk hamileliğimde dış ticaret firmasında çalışıyordum sağlık ürünleri ithal ediyorduk. bunların arasında gebelik testide vardı.. bol bol gebelik testi yapardım o testlerde öğrenmiştim o zaman. arkadaşlara da bol bol dağıtırdım.. ne günlerdi pehh... canım senin başka belirtilerin olur muydu. göğüs uçlarında koyulaşma büyüme falan.
ya ilk hamileliğimde dış ticaret firmasında çalışıyordum sağlık ürünleri ithal ediyorduk. bunların arasında gebelik testide vardı.. bol bol gebelik testi yapardım o testlerde öğrenmiştim o zaman. arkadaşlara da bol bol dağıtırdım.. ne günlerdi pehh... canım senin başka belirtilerin olur muydu. göğüs uçlarında koyulaşma büyüme falan.
kızlar benımde bata 10 gun kaldı umudum yok aslında bu aydan adet olucam dıye dusunuyorum pek sık calısma yapamadık yaptıgımız zamanlarda sadece ertesı sabah banyo yaptım hemen banyo yapmadım
ilk gebeliğimde öyleydi... zaten ah o ilk gebeliğim.. hersey çok güzeldi...testle öğrenmişsin işte çıkmadı demiştin
bu aralar zaten bir üşengeçlik var üstümde.. içimden hiç birşey yapmak gelmiyor. evde işlerim var aman diyorum sonra yaparım. yemekleri bile fazla önemsemez oldum. iş konusu zaten malum sallıyorum bir an önce çıkma derdindeyim.. acaba pskilojim mi bozuldu da haberim mi yok
başka işlerle uğraşmak iyi gelir meşgale bul kendine bir hobi edin.. netten komik videolar izle..en iyisi öyle ama unuttum dıyorum ama hep aklımın biryerinde duruyor sadece insanlar gizliyorum
evet sevdiklerinle vakit geçirmekte en güzeli... bende hafta sonu beylerbeyi sarayında kahvaltı yapacağım inşallah..... aslında çok lüks bir yer değil mütevazi bir kahvaltı tabağı sadece (sosyal tesis ya o yüzden ) değil ama manzara süper tavsiye ederim.benim de yemek yapasım gelmiyo oysaki geçen ay deli gibi yemek yaptım misafir ağırladımyarışmaya bile katıldım ) neyse yarın akşama misafirim var pazar günü de kahvaltıya arkadaşlarım geliyo böylece zaman hemencecik geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?