2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

ay herkes bıseyler yapıyo ben oturuyorum bos bos şirkette fılm felan ızlıyodum bıttı sımdı bir küçük eylül meselesi gusel ama duygusal dı bıraz pazar gunne gelınce esım calısıcak herzamn kı gıbı bende iş felan yapıcam aslında bır yerlere kacamak cok gusel olurdu ama koca yok..

kocan şuan kendi işini yapıyor değil mi? yeni açtık demiştin. olsun şuan çok çalışması ve seninde ona destek olman lazım.. ondan sonra inşallah daha çok vakit olur gezmeye.. kocaelindesin sen değil mi.. benimde darıca da kuzenim var. geliriz bazen hafta sonu.. sahilde güzel yerler var :)

izledim ben onu evet duygusal izle ya ne olursa kafan dağılsında ben geçen hafta sonu evde tektim 4 tane film izledim hiçbişey düşünmemek için.

biliyorum orayı evet güzel tam deniz kenarı ama hiç gitmek nasip olmadı.eşim oraya çok yakın çalışıyor.

Ohhh valla ne güzel hepinizin planları var bi ben bişi yapamadım bu sene Ramazan di bayramdı falan derken yazı bitirdik zaten nerdeyse.eşimde Eylül'de çıkacak izne artık o ayda ne yapılırsa

Ohhh valla ne güzel hepinizin planları var bi ben bişi yapamadım bu sene Ramazan di bayramdı falan derken yazı bitirdik zaten nerdeyse.eşimde Eylül'de çıkacak izne artık o ayda ne yapılırsa

tam ayı bence canım ya sıcaklarda azalmış olur ohh mis bende çıkamadım ki izne falan bayramda 3 gün çanakkale işte o kadardı bi de eskişehire gidip gezmek istiyoruz 2 günlüğüne kış tam gelmeden.

Canım aslında eylül en güzel tatil yapma dönemi.. hava bunaltmaz deniz sıcak.. güzel küçük bir tatil beldesinde ev kiralayabilirsiniz mesela.. ya da maddi imkana göre bir otelde 3-5 günlük tatil olabilir..

aslına imkanları değerlendirmek lazım.. her fırsatta gezilebilecek yerlere gitmek çok güzel..

ben bayramoglundayım cnm evt yenı actık esım dıyokı benden sana 1 sene hayır yok dıyo sınır oluyorum yaaa

en güzel köy ya.. mis gibi hava.. sıcak bunaltmıyor. sessiz sakin tertemiz hava.. çok isterdim şimdi köyde (rize-çayeli) olmayı.. Allah nasip ederse kurban bayramında düşünüyoruz gitmeyi.. kısmet artık

en güzel köy ya.. mis gibi hava.. sıcak bunaltmıyor. sessiz sakin tertemiz hava.. çok isterdim şimdi köyde (rize-çayeli) olmayı.. Allah nasip ederse kurban bayramında düşünüyoruz gitmeyi.. kısmet artık

benimde eşim rize pazarlı çok sıcakmış bu sene kayınvalidemler yeni geldi piştik diyo

benimde eşim rize pazarlı çok sıcakmış bu sene kayınvalidemler yeni geldi piştik diyo
evet bu sene iklim koşulları değişti gerçekten bizimkilerde öyle diyordu ramazanda çok aşırı sıcaktı.. bu aralar iyiler herhalde.. sizin köyde yakın bize.. bizden biraz daha sonra geliyor pazar.. aman karadenizin heryeri güsel

evet eşim çayeli doğumlu pazara yakın çayeli biliyorum bir kere gitmek nasip oldu gezdim heryeri boydan boya bende giresunluyum zaten ayder-uzungöl-sümela-batum-ordu(boztepe)-giresun kalesi ohh mis gibiydi

evet eşim çayeli doğumlu pazara yakın çayeli biliyorum bir kere gitmek nasip oldu gezdim heryeri boydan boya bende giresunluyum zaten ayder-uzungöl-sümela-batum-ordu(boztepe)-giresun kalesi ohh mis gibiydi
OHH OHH. bizde hepsine gittik.. ayder-uzungöl-sümela-batum-zilkale.. . giresunda zaten yakın.. zaten çevremde hep giresun-ordu.rize-gümüşhaneli var

ben bayramoglundayım cnm evt yenı actık esım dıyokı benden sana 1 sene hayır yok dıyo sınır oluyorum yaaa
aman asim ya tatillik moralmi var insanda işte..............
valla yok kalmadı heycan yok sımdı amcamın kızı aradı 1 ay kalmıs doguma sınır bozuldu yaaa kotu oldum

gün gelecek bizde diyeceğiz inşallah son ayım bu diye inşallahhhhhhhhhhhhhhhh eğer düşük yapmasaydım bende son ayıma girmiştim biliyo musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…