2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

kızlar ben kürtaj dan sonra ilk reglim 26 haziranda oldum ikinci reglim 24 temmuz simdi benım adet tarıhım nezman yaa kafam artık hıc bıseyı algılamıyor durdu sankı ben 28 gunde bır bı adet oluyorum yoksa 30 gunde bırbı

CANIM YUM TARİHİNİ BİLMEDEN BİŞEY DİYEMEM AMA SU AN BAT YARIN GİBİ DURUYOR

29 gün gibi sanırım yarın olman lazım ki inşallah olmazsız

29 gün gibi sanırım yarın olman lazım ki inşallah olmazsız
bı turlu su regl heasplrını tuturamıyorum normaldede ya 1 ve 2 gun erken olurum yada gec oluru1 ve 2 gun o yuzden sordum kafamda oyle seyle hıc calısmıyor yaw gönül isterki adet olmuyayım ama olucam

bı turlu su regl heasplrını tuturamıyorum normaldede ya 1 ve 2 gun erken olurum yada gec oluru1 ve 2 gun o yuzden sordum kafamda oyle seyle hıc calısmıyor yaw gönül isterki adet olmuyayım ama olucam
Kız bir dur ya olucam olucam şartlama kendini...

ya bacım bende bu sans varken hıc sanmıyorum cok sansızım ben
kısmet işi canımın içi bilemezsin belki şansızlık olarak gördüklerin senin için iyi gelmeyecekti.. hayırlısını isteyelim inşallah çok ısrar etmiyorum hiç bir zaman hep hayırlısı diyorum bu hayatta ve inanıyorum olacak her şeyin bir zamanı var. rabbim istetiyorsa verecektir inşallah.. inşallah güzel güzel bebişlerimizi konuşacağız burada. kısmetsizlik diye bir şey yok kader diyelim.. olduğa kadar olmadığı kader derler ya hani...

cok guzel dedın cnm benım ben bebk ıcın sansızım demedım nezaman bıseye heveslensem olmaz yanı genel olarak tabı benım ıcın hayırlısı allah bılıyor nasıp hep ona ınandın nasıbımde varmıs dedım hayatta vajınısmus oldugumdada

artık hep umutla bak ne olur.. yavaş yavaş her şey iyiye gidecek diye düşün. hem vajinüsmüsü yendin Allahın izniyle evliliğini kurtardır. şimdi bebişin de olur inşallah bi bakmışsın peş peşe doğurmuşsun ama hep iyi düşün inşallah umutsuzluğa kapılmak yok..

CANIM BENİM ERENPAŞANINDA DEDİĞİ GİBİ ASLINDA BİZİM İÇİN HAYIRLI OLMADIĞI İÇİN OLMAZ BİŞEYLER VE BİZ BUNUN FARKINA SONRADAN VARIRIZ YA DA VARMAYIZ AMA BİZ GÖREMİYORUZ İŞTE ALLAHIN BİR BİLDİĞİ VAR ŞUNU HİÇ AKLINDAN CIKARMA HANI BİZ ÜZÜLÜYORUZ YA ALLAH BİZE DAHA COK UZULUYO BEN BÖYLE DÜŞÜNÜRÜM HEP AMA OLMAMASI GEREKİYO BI SEBEPTEN DOLAYI Bİ DE ALLAH SEVDİĞİ KULU İÇN DERMİŞKİ MELEKLERE O KULUMUN İSTEĞİNİ YERİNE GETİRİN AMA HEMEN OLMASIN BEN O KULUMUN BANA DUA EDERKEN Kİ SESİNİ BİRAZ DAHA DUYMAK İSTİYORUM.BELKİ DE ALLAH BİZİM DUALARIMIZI DUYMAK İSTİYODUR CANIM.

o yüzden dualara devam.....
kızlar dualarda bulaşmak dileğiyle bugünlük elveda .....

Kızlarr günaydınlar.. Hayırlı Cumalar...
var mı geleniniz gideniniz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…