2 gün önce intihar girişiminde bulundum ?

Eskimesele

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
26
3
1
Ablalarım 2 gün önce büyük bir ergenlik yapıp 15 tane 30 mg antidepresan içerek intihar girişiminde bulundum. Yaklaşık 1.5 gün uyuma sonucu ağzımda iğrenç bir tatla uyandım. Sonrasında haliyle pişman oldum böyle birşey yaptığım için. İnternette okuduğum bilgilere göre fiziksel hasar bırakmasa bile organlarda kalıcı hasara yol açabiliyormuş bu gibi şeyler. hemen gidip midemi yıkatmadığım için endişelendim haliyle. Ne yapmam gerekiyor ? Şu an kendimi iyi hissediyorum gibi sadecd biraz gerginim ve nefes darlığı çekiyorum. Oda paikolojik sanırı.

Dikkat cekmek icin böyle sacma seyler yapmayin ya. Çok sürünürsünüz sonra. Doktora gitmekten baska çaren yok vucudunda ne olup bittiğini biz bilemeyiz.

Başka bir hastaneye git ve test yaptır bence. Durumunu anlat, bir hasar kalıp kalmadığını öğrenmeye çalış. Şakaya gelmez.

Oluyor arada öyle gençlik ve ergenlik ateşleri sonucu en ufak şeye kızıp dünyanın en içinden çıkılmaz meselesi sanıp boğuluyormuş gibi hissedip yaa aman ölücem oh olsun çekin ulAn acısını filan diye triplere girmek. Allah'a şükür ki bir şey olmamış. Hemen gidiyorsun. Devlet ya da özele check-up istiyorsun. Yapıyorlar. Her şeyi kontrol ediyorlar. Senin de için rahat ediyor.

Ben bonibonla initihar etmistim keske ole yapsaydin.
Daha minikkende tadi guzel diye 1 paket bebe aapirini yemisim.
Bol su ic ama cok fazla bol idrar ile at bobreklerden arindir.ve psikologa git

Bende zamanında yapmıştım öyle birşey kömür gibi birşey içirmişlerdi hiç bir test yapmamalarıda illginç bi tanıdığımızın kızı bu yüzden öldü bildikleri halde dr a götürmediler kızı bir kaç gün sonra kötüleşip vefat etti

15 tane antidepresan içsen ölürsün kız.
Gerçi birazda ne içtiğine bağlı ama ben inanmadım. öyle düşünceleri güzel kafamızdab siliyoruz hepimiz gençken aptalca şeylet yaptık ama kendimizide öldürmedik çok şükür. İlerde herşeyi düzeltebilirsinde sakat kalsan felç olsan ne olacak bir derdin varsa söyle beraber çözüme gidelim

Aynen bende şaşırdım baya. Sanırım mg düşük ondan dolayı büyük bir etkisi olmadı. Ya da zaman geçtikçe etkisini gösterecek bilemiyorum. Ya aslında öyle büyük bir sorun bile değiş şimdi düşününce. Kendimi yalnız hissettim ondan öyle oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…