2 günde 5 kilo verdim!! Diyet arkadaşı arıyorum Yarın başlıyoruz!

Sedabuse

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
28
0
6
İstanbul
Hastalandığımda çok kilo veriyorum çünkü bir bardak su bile içmiyor 1 yudum ekmek bile yemiyorum.Yarın başlıyoruz diyet arkadaşı istiyorum60 kiloyum 10 kg vereceğim ideal kiloma ulaşacağım .Hadi arkadaşlar birlite başlayalım sizinde ideal kilonuzu hesaplayalım yaza zayıf zayıf girelim Ne DİYORSUNUZ ?

2 günde 5 kilo verilirmi yahu hiç:)

o verdiiğin sudur,su içinde tekrar aynı kilona dönersin

bi diyet uzmanı şoyle yazmıştı,haftada 3 kilo verebilmek için,günlük 20 km yol yürünmeli+sadece 500 kalori alınmalı+hergün 1 buçuk saat egzersize gidilmeli+metabolizmanın çok hızlı olması gerekir:)

Yarın başlıyoruz o zaman arkadaşım 60 kilodan 50 kiloya maratonumuz başlamıştır Allah yolumuzu açık etsin.Lütfen birbirimizden haberdar olalım.

Zaten hiçbirşey yememiştim hastalandığımda tekrar aldım verdiğim kiloyu fazlasıyla hemde sende bize katılıyormusun arkadaşım.

gel bizimle katıl spor yapıyoruzz,az yiyip çok su içiyoruz yaza zayıf giriyoruz bu forumdan ayrılmayalım.Haberleşelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…