- Konu Sahibi EU1
-
arkadaşlar bu pirinç lapası diyetini yaparken su içebiliyoruz di mi? ben yarın başlamayı düşünüyorum da yardımcı olursanız sevinirim..
ben dün sabh başladm lapa dıyetıne..lapamı bol yogurtla yıyorum..dun sabah 60.9 çıktım bakalım yarın sabah kaç çıkıcam..tek kacamagım 1 bardk neskafe oldu okadar..şuanda da lapamı yıyorum bolda su içmeye çalışıorm bakalım sonuc ne olucak..
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım yazın verdiğim kiloları geri almaya başladım bu da moralimi çok bozuyor. Pirinç lapası diyetini deniyeceğim. bundan sonra da sıkı bir diyetle hedeflediğim kiloya ulaşacağım inşallah.
arkadaşlar minik bir kaçamak yapsamda tartıda 600gr eksilme gördüm bu da işe yaradığını gösterir ama devamlı yapmayı sağlık açısından doğru bulmuyorum ziya tek yönlü bir beslenme olur. bu diyetin ardından düşük kalorili bir diyetle kilolar hizaya girer sanırım ben öyle yapıcam
herkese merhaba bu sabah itibariyle bende pirinç lapasına başladım ama ben ne yazıkki sadece bugün yapcam yarın annemlere gideceğim çünkü hafta sonu düğün var
dün sabah tartıldığımda 64.7 düm akşam pirinç lapası yedim bu sabah tartıldım 64.3 geldim acaba bi faydası oldumukii sadece akşam yemiştim
sabah dan beri yediklerimi yazıyorum
1 çaybardağından az lapa 2 yk yoğurtla karıştırdım
1 dilim peynir ve 2 çatalkadar yumurta(oğlumun artanıydı ondan yedim)
1 tabak limonlu maydanoz
1 greyfurt
1 çaybardağından az lapa 2 yk sarımsaklı yoğurtla
1 tabak karışık salata
neyazıkki 1 galeta yedim(
1 sade nescafe
akşamada gene 1 bardakdan az lapa yanında salata ilerleyen saatlerdede soda içerim ve günü kapatırım
yarım saat bisiklet bindim sabah akşamada yarım saatdaha binerim
bolbol su içiyorum 2 bardakda yeşilçay içtim 3üncüyüde akşam yemeğinden sonra artık
ve acaip wc ye çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?