2 günlük pirinç lapası diyeti deneyimlerimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar bu pirinç lapası diyetini yaparken su içebiliyoruz di mi? ben yarın başlamayı düşünüyorum da yardımcı olursanız sevinirim..

Gercekten ise yariyormu ya
artik herseyi oku oku bir hal oldum.
vermem gereken cok kilo var bunu denemeye baslasammi acaba

ben dün sabh başladm lapa dıyetıne..lapamı bol yogurtla yıyorum..dun sabah 60.9 çıktım bakalım yarın sabah kaç çıkıcam..tek kacamagım 1 bardk neskafe oldu okadar..şuanda da lapamı yıyorum bolda su içmeye çalışıorm bakalım sonuc ne olucak..

ben kendi kendime 6 kilo 300 gr verdim bu 1700 gram kaldı hedefe ... bu günde lapaya başladım 2. öğünüm sadece lapa marul domates maydonoz ama şiştim ben yahu kendimi çok ağır hissediyorum sabah 61.7 çıktım yani yarın düşüş olursa çok şaşarım normal diyetimde ben kendimi hafifi hissediyorummm bakıcaz artık bakalım

Dün yaptım sabah 1 çay bardağı öğlen 1.5 çay bardağı ( akşama kadar zaman uzun ) akşam 1 çay bardağı üzerine sevdiğim baharatları attım her yediğimde yanında 5 yaprak marul , maydonoz 1 adet domates yedim sabah ve akşam öğünlerinde ilave olarak 2 kaşık lıght yoğurt yedim öğleden sonra 1 elma gün boyu şekersiz neskafe içtim ama iki tane 2 si bir arada ve 1 lt diyet kola içmekten kendimi alıkoyamadım tüm gün bu yediklerim zaten 700 kaloriyi geçmedi yanında 3 litre su 2 fincan yeşil çay içtim işyerinde yemeğe gitmedim çay ocağında pişirdim lapamı pek inanmıyordumda ve ertesi gün için hazırlık yapmadım ve bu sabah tartıya çıktığımda bir önceki gün 61.7 olan kilomun 60.7 olduğunu görünce şok oldum giden ödem tabiki ama bu bile çok hoş bir duygu zaten diyetteyim 6.5 kilo verdim şimdi tek merak ettiğim bu giden kilo yarın bana geri dönecekmi çok tok bir gün geçirdim pirincin lapası 100 gr mı 100 kalori burda labaratuvarda tarttık bir ç. bardağı birinç 86 gr şu an çok hafifim çok rahatım ve bu gün diyetime devam ederken hiç zorlanmıyorum harika kesinlikle her ay özellikle regl öncesi yapıcam ama bu kez iki gün tavsiye ediyorum :)

sonuç ne çok merak ediyorum ben hiç inanmadım ve kendimi dün çok şiş hissettim ama bu gün 1 kilo ödem uçup gitmiş :)

bende yarın baslıcam bakalım pekı sadece 2 gün mü yapabılıyoruz fazlası olmuo mu ?

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım yazın verdiğim kiloları geri almaya başladım bu da moralimi çok bozuyor. Pirinç lapası diyetini deniyeceğim. bundan sonra da sıkı bir diyetle hedeflediğim kiloya ulaşacağım inşallah.

Yağ degıl su kaybını saglıyormus ama :/

arkadaşlar minik bir kaçamak yapsamda tartıda 600gr eksilme gördüm bu da işe yaradığını gösterir ama devamlı yapmayı sağlık açısından doğru bulmuyorum ziya tek yönlü bir beslenme olur. bu diyetin ardından düşük kalorili bir diyetle kilolar hizaya girer sanırım ben öyle yapıcam

bendde 2 günlük diyet sonucu dün akşam biraz kaçamak yapmama rağmen 700gr gitmiş. 55.4kg dım. 54.7 geldim..
diğer yaptıklarımda 1 kg yakın giderdi(( şimdi az gitmiş. neyse bunada şükür:))

mrb arkadaşlar bende dün başladım bu diyete, başlangıç kilom 64,4 idi, bu sabah tartıya çıktım 62,8 geldim, bir günde 1,6 kilo mu artık ödem mi bilmiyorum :) gitti. Bugün 2. günüm bakalım yarın sabah kaç kilo ile güne başlıyacağım. Herkese kolay gelsin...

2. gün sonu 62,2 ilk gün daha iyi idi. neyse bunada şükür:)

Bende gecen hafta ilk olarak yaptim bu diyeti bu ikinci haftam karar verdim bundan sonra her haftanin ilk iki gunu yapacam (pazartesi-sali) ondan once 5 gunde 5 kilo diyeti yaptim ve pek memnun kalmadim bunun sonuclari az olmasina ragmen daha iyi gidiyor gecen hafta 70.5 ile basladim ilk gun 69.9 indim ikinci gun 69.7 oldu bir hafta boyunca dikkat etmeye calistim ama herseyimide yedim iskenderinden kunefesine kadar ilk hafta 800 gr verdim dun yine basladim 400 gr geri almisim dun 70.1 basladim bugun ikinci gunumu yapacam ve demin tartildim 69.4 cikti bir gunde 700 gr bu arada regl oldum dun buna ragmen sonuc cok iyi bugunde 200-300 gr dahi versem yeteli tabi hafta devam ederken yine bir kismi geri geliyor ama ben sonuctan cok memnunum her hafta yarim kilo bile versem bu ayda iki kilo eder buda bana yeter ve diger diyetlere gore cok daha saglikli zaten pirinc tok tutuyo yaninda salata yogurt meyve cerez ve diyet biskÜvi yiyebiliyorsun ve sadece 2 gun yapiyosun bakalim 4 haftanin sonucu ne olacak ama odemde olsa yagda olsa gobegimin indigini gormek cok guzel herkese tavsiye ederim

Bugun ikinci haftamin ikinci gunu bitti ve sabah tartildim sonuc 68.7 bu haftaya 70.1 ile baslamistim giden tam 1.4 tabiki bu hepsi yag degil ragl donemimde oldugum icin bu hafta biraz daha fazla oldu giden gecen haftada 800 gr idi 400 gitti 400 kaldi bu haftada 1400 1000 kilosunu bile geri alsam bu haftada 400 gr yeter bana kizlar ben her pazartesi sali yapacam ve her carsamba sonucu yazacam buraya bakalim pazartesiye kadar geri gelen ne olacak tartida sizde paylasirsaniz daha iyi motive oluruz bu ise

bende bugün öğle yemeği itibariyle lapa yedim domates,maydanoz, taze soğanla karıştırdım ama maalesef sabah 2 dilim pasta yemiştim reglime 1 gün kaldı umarım bende veririm...başlangıç kilom 65 boyum 172...

400gr vermişim ama regl oldum o da kilo verdiriyor bana, hangisinden bilemicem...

herkese merhaba bu sabah itibariyle bende pirinç lapasına başladım ama ben ne yazıkki sadece bugün yapcam yarın annemlere gideceğim çünkü hafta sonu düğün var

dün sabah tartıldığımda 64.7 düm akşam pirinç lapası yedim bu sabah tartıldım 64.3 geldim acaba bi faydası oldumukii sadece akşam yemiştim
sabah dan beri yediklerimi yazıyorum
1 çaybardağından az lapa 2 yk yoğurtla karıştırdım
1 dilim peynir ve 2 çatalkadar yumurta(oğlumun artanıydı ondan yedim)
1 tabak limonlu maydanoz

1 greyfurt

1 çaybardağından az lapa 2 yk sarımsaklı yoğurtla
1 tabak karışık salata

neyazıkki 1 galeta yedim(
1 sade nescafe

akşamada gene 1 bardakdan az lapa yanında salata ilerleyen saatlerdede soda içerim ve günü kapatırım

yarım saat bisiklet bindim sabah akşamada yarım saatdaha binerim
bolbol su içiyorum 2 bardakda yeşilçay içtim 3üncüyüde akşam yemeğinden sonra artık
ve acaip wc ye çıkıyorum

ben yazmayı unutmuşum 1 gün yaptım ve 800 grm verdim 63.5 vermiştim haln öyleyimmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…