giden su da ondan . ama takıldıgında baskülde en azından moralman memnun eder .işe yaradığından emin olsam yapacağım da, bu kadar fazla karbonhidratla nasıl kilo verilir bir türlü bağdaştıramadım
Arkadaşlar birşey soracağım lapanın tadı çok kötü pirincin içine knor bulyonda koyuyorum bir şey olurmu acaba,yani bulyon koymamalımıydımki bilemedim,en azından tadı biraz güzelleşiyor.sanki iç pilav gibi oluyor.Yağ,tuz yok ama bulyonu koyunca biraz kalorisi artmışmı oldu anlayamadım
iki gün üst üste yapamayacağım malesef, yarın yemeğe davetliyim
ama iki gün üst üste yapmanın da sağlıksız olduğunu düşünüyorum bir gün yeterli gibi sanki
bende 1 gün yapmıştım 1.300 grm vermiştim 1 günde yeterli oluyor ama dikkat etmezsen geri alıyorsun
dün sadece 2 bardak pirinç lapası ve yoğurt yememe, hiç kaçamak yapmamama rağmen sadece 100 gr gitmiş
ya zaten diyette olduğum için vücutta ödem yok, ya da bu diyet bana pek yaramadı. kilo vermem durduğu için motivasyon olur demiştim ama olmadı :44:
şu 75 in altına bi düşemedim kaç gündür yaa of
kızlar banada biri anlatsın ne olur ? nasıl yapılıyor
1 çay bardağı pirinci yıka teflonda biraz çevir 3 çay bardağı su koy kısık ateşte pişir çeyrek bulyon ekleyebilirsin pişmasine yakın 1 diş sarımsak ekle naene pulbiber serp.kapattıkdan sonra da 1 salatalığı küp küp doğra afiyetle ye vallaha çok güzel oluyor 1 çay bardağı 1 çorba kasesi kadar oldu ya çok değilmi kilo vercem diye almayayım bir de zorla bitirdim vallaha 1 bardak da şekersiz çay içtim sabah öğünüm buydu .9 da yedim şimdi biir ekşi elma yedim.ama tartılamıcam çünkü tartım yok bana diğital tartı tavsiye edermisiniz acaba.reğl dönemimdeyim bir de daha etlili oluyormuş
küçük 1 çay br. pirinç.. onun 3.4. katı suyla pişirin . pişerken yada piştikden sonra pul biber nane vs baharat ekleyebilirsiniz . tabagınıza koyuncada salatalık domates tere vs tarzı yeşiliklerde ekleyebilirsiniz.kızlar banada biri anlatsın ne olur ? nasıl yapılıyor ?
bügün bende deniyorum,adetimin 4. günündeyim ve şişkinlikvar.sabah 1 çay bardağı pirinci haşladım yarısını domates salatalık yeşil biber maydanoz nane ile yedim.diğer yarısınıda salata ile şimdi yedim ,arada elma yeşil çay içtim ,tabi bolca su içiyorum ,akşamada 1 çay bardağı haşlarım salata ile güzel oluyor.gerçekten doyurucu da oluyor.sabahki tartı sonucuma göre yarın yapıp yapmayacağıma da karar veririm artık.bu arada lapanın üzerine nane,kimyon pul biber ekledim ve bağırsaklarıda çalıştırıyor.ben pirinç olunca kabızlıktan korkuyordum aslında ama şimdilik böyle bir durum olacağa benzemiyor.benim beklentim en azından 500 gram,çünkü ben uzun zamandır beslenmeme dikkat ediyorum ,bu günlerde olan şişkinliğimi alsa yeter,sonucu yarın duyururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?