2 günlük pirinç lapası diyeti deneyimlerimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir aydır düzenli kilo bu hafta kilo veriyordum ne güzel
bu hafta durdu sanki canım sıkıldı biraz

iki günlük pirinç lapası diyetini uygulayacağım bakalım işe yarayacak mı? :44:

işe yaradığından emin olsam yapacağım da, bu kadar fazla karbonhidratla nasıl kilo verilir bir türlü bağdaştıramadım
giden su da ondan . ama takıldıgında baskülde en azından moralman memnun eder .

bunyon tuzdur . bu 2. günlük detoksun amacıda 0 tuzdur . bunyonla bunu başaramasın ... dat vermek istiyorsan bunyon yerine pul biber nane domates salatalık dene lapanın içine . tuz kesinlikle yok

Son düzenleme:
iki gün üst üste yapamayacağım malesef, yarın yemeğe davetliyim
ama iki gün üst üste yapmanın da sağlıksız olduğunu düşünüyorum bir gün yeterli gibi sanki

iki gün üst üste yapamayacağım malesef, yarın yemeğe davetliyim
ama iki gün üst üste yapmanın da sağlıksız olduğunu düşünüyorum bir gün yeterli gibi sanki

bende 1 gün yapmıştım 1.300 grm vermiştim 1 günde yeterli oluyor ama dikkat etmezsen geri alıyorsun

bugün ikinci bardak pirincimi de yedim..
çok tok tutuyor o yüzden canım başka birşey istemedi. 3-4 bardak civarında tüketilebilir diyorlar ama bana iki bardak fazlasıyla yetti diyebilirim..
şimdiye kadar bir fincan kahve ve iki fincan bitki çayı içtim, bol bol da su..

yarın yapamayacağım sanırım ama sabah tartıdaki rakamı merak ediyorum

tadı çok kötü olduğu için çok fazla yiyemiyorum.löp diye mideme oturoyor bu sabah başladım ben de..dün akşam da hatta lapa yedim..çok fazla ödem atıyor evet..62.4 ile başladım bakalım yarın sabah tartıldğımda kaç olmuş olucam...

dün sadece 2 bardak pirinç lapası ve yoğurt yememe, hiç kaçamak yapmamama rağmen sadece 100 gr gitmiş

ya zaten diyette olduğum için vücutta ödem yok, ya da bu diyet bana pek yaramadı. kilo vermem durduğu için motivasyon olur demiştim ama olmadı :44:

şu 75 in altına bi düşemedim kaç gündür yaa of

sadece 1 gün yapabildim...
1.5 kg su gitmiş... 1 hafta aç dursam veremiyordum kilo bu bana moral oldu:)

lapa yanında yogut yemeyin . ondan olmuş olabilir .. sadece lapa baharat ve yeşilik türü . protein katmayın

ben hiç protein katmadım yaparken evet yoğurtlu daha lezzetli ama yapmışken tam yapalım bari dedim:).sadece 2 öğün yedim akşamında canım bişey istemedi 1.5 litre kadar su içtim.kuşlukta bir elma yedim.yeşil çay içtim.1 günde 1.5 kg verdim.

bulgur lapası kulağa daha hoş geldi yarın bulgur lapası yapabilirim

bunyon katmayın lapanıza . sedece çig sebze yiyebilirsiniz .

kızlar banada biri anlatsın ne olur ? nasıl yapılıyor ?
küçük 1 çay br. pirinç.. onun 3.4. katı suyla pişirin . pişerken yada piştikden sonra pul biber nane vs baharat ekleyebilirsiniz . tabagınıza koyuncada salatalık domates tere vs tarzı yeşiliklerde ekleyebilirsiniz.
3 ögün yiyebilirsiniz . her ögün ayni miktarda tekrar pişrebilirsiniz .. yani gün boyu 3 küçük çy. br. pirinç tüketmiş oluyorsunuz yanında sebzeyle
bonyon yada yogurt katmayın . en az 2 ltde su içmeye çalışın .
yeni kilo aldıgınızda yada kilonuz durdugunda iyi bir çözüm .

bence 2. günde yapılmasına gerek yok zaten asıl giden ilk gün gidiyor . yani 1 gün yapmak yeterli ..
tekrar yapmak için en az 1 hafta geçmesi lazım .

Son düzenleme:
dün sabah 58.2 kiloydum.sabah ve akşam 1er çaybardağı pirinç,arada 3kuru kayısı,uyumadan önce 2kaşık yoğurt ve 1 salatalık yedim.2.5-3litrede su içmişimdir.57.2 şuan.yağdan gitmiyor tabii ama regl sonrası karın şişkinliğini de indiriyor.bugünde devam ediyorum

bügün bende deniyorum,adetimin 4. günündeyim ve şişkinlikvar.sabah 1 çay bardağı pirinci haşladım yarısını domates salatalık yeşil biber maydanoz nane ile yedim.diğer yarısınıda salata ile şimdi yedim ,arada elma yeşil çay içtim ,tabi bolca su içiyorum ,akşamada 1 çay bardağı haşlarım salata ile güzel oluyor.gerçekten doyurucu da oluyor.sabahki tartı sonucuma göre yarın yapıp yapmayacağıma da karar veririm artık.bu arada lapanın üzerine nane,kimyon pul biber ekledim ve bağırsaklarıda çalıştırıyor.ben pirinç olunca kabızlıktan korkuyordum aslında ama şimdilik böyle bir durum olacağa benzemiyor.benim beklentim en azından 500 gram,çünkü ben uzun zamandır beslenmeme dikkat ediyorum ,bu günlerde olan şişkinliğimi alsa yeter,sonucu yarın duyururum

hadi bakalım tartının sonucunu yaz bende 1 hafta sonra yine yapcam şu anda lahana diyeti yapıyorum.1 çay bardağıpirinç koca tabakoluyor kilo almaktan korktum vallaha ne derdinizbirde beyaz pirinçyerine kepekli kullanılsa daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…