2 günlük pirinç lapası diyeti deneyimlerimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ben bayadır giremiyordum siteye hastalıklardan kurtulamadım bir turlü soğuklar ve grip ailem ve beni esir aldı resmen diyetede ara verdim baya ama hastalıklardan da en son 67.3 e dustum simdi bakiyorum yine almisim biraz daha pazartesi kaldığım yerden devam edecem bu diyet benim icin mucize oldu sanki ben ilk diyete baslarken 73 kiloydum ve bu diyeti sadece iki hafta yaptim oncesinde de 5 gunde 5 kilo diyeti yapmistim (sadece 1.5 kilo verdim ama) yani 3 hafta yaptim diyet ama buna ragmen simdi 67-68 arasindayim tabi griplerde de biraz kilo kaybettim ama sonuc 5 kilo civari buda benim icin gayet iyi bir sonuc diyete baslarken 13-15 kilo fazlam vardi simdi 7-8kilo ve ben bu diyetle verbilecegime inaniyorum yaza kadar pazartesi tekrar baslıyacam inşallah varsa baslayacak olan msj atsin beraber yapalım diyeti

pirinç lapasının tarifi nasıl. pirinç lapasını nasıl yapacağız. tarifii yazarmısınız

pirinç lapasının tarifi nasıl. pirinç lapasını nasıl yapacağız. tarifii yazarmısınız

Pişirme Metodu
1 çay bardağı pirinci, 3 çay bardağı suda haşlıyorum. Pirinçler dibe yapışmadan altını kapatıyorum. Azıcık su kalıyor yani..
Üzerine
- kırmızı pul biber
- nane
- sumak
- kara biber
koyuyorum bol bol.. Öyle ki pilavın rengi değişiyor iyice..
Üzerine 2 tepeleme dolu yoğurt (Danone)
Güzeeelce karıştırıp yiyorum. Yanında da cin biber/meksika biberi/sivri biber yiyorum. 3-4 adet

Toplam Ölçü:
Bir günde 3, eğer aç hissediyorsam maksimum 4 çay bardağı pirinç tüketiyorum.

Yan Gıdalar:
Mutlaka 2 öğün meyve yiyorum. Örneğin dün yaptığımda 2 kez bir kase dolusu üzüm yedim.
Bir ara öğünde de badem/ceviz türü şeyler yiyorum. Toplam ölçü avuç içindeki yuvarlak bölümü geçmeyecek şekilde. Toplam 6-7 adet maksimum

İçecekler:
Bir bardak sütlü nescafe (şekersiz)
Bir şişe Çamlıca light gazoz
Bir fincan doğadan portakallı form çayı (tatlandırıcı ile)
Bir fincan beyaz çay (içinde yeşil çay ve meyve kabukları olan bir karışım: Lipton)-tatlandırıcı ile
3-5 fincan siyah çay (şekersiz)
2-3 fincan türk kahvesi (yarım kesme şekerli)

Evet sadece iki gun iki gunden fazlasi onerilmiyor ben her hafta iki gun yapiyorum diger beş gunde de dikkat ediyorum yediklerime ozelliklede salatayla karistirip yiyorum yaninada biber tursusuyla gayet guzel oluyor bugun bu diyetin birinci gunundeyim yarinda yapicam ve birdahaki pazartesiye kadar yediklerime dikkat ederek gecirdikten sonra pazartesi sali tekrar yapacam

bende yarın sabah başlıcam 79 kiloyum 2 günün sonunda kilo farkını yazarımm bakalım ne olacak :) ?

merhaba .. bende bugün başladım.. 55.6 kg.la. 2 günün sonunda ne kadar verebileceğim. bakalım...ben ayda bir yapıyorum. sık yapmak doğru değilmiş.

sonucumu yazarım ...

iyi geceler... 2 gün sonucum....
maalesef sadece 200gr gitmiş.((( canım sıkıldı. her yaptığımda 1 -1.5kg giderdi. acaba ben hipertiroid( guatr) hastasyım ondan mı veremedim ki(((

papatya sen bu şekilde ne kadar verdin?ben de en kısa zamanda yapıcam çünkü bakliyatlı ayranlı çorbaya başladım bugün .

bende bugün başladım tadı berbat üzerine acı biber attım yanıyımki tadını almıyım diye bakalım bugün sabah tartıda 68,9 çıktım yarınki gelişmeyide bildiririm

koskocaman 1 gün sadece 1 çay bardağı pirinç lapası ve 1 portakal sonuç 100 gr. vücudum su tutmadığı için sevinmelimiyim 1 gün aç kaldığım için üzülmelimiyim bilemiyorum ama zaten 11 gündür diet yapıyorum belkide vücudumdaki ödemi ilk günler atmışımdır.

kzlar pirinç lapası diyetinde sabah kahvaltıs yapıyormuyuz
bilen varsa yazsın lütfen sayfalarda baktım bulamadım:44:

kzlar pirinç lapası diyetinde sabah kahvaltıs yapıyormuyuz
bilen varsa yazsın lütfen sayfalarda baktım bulamadım:44:

bende yapıyorum bu diyeti..kahvaltı yok ....bu diyeti yaptığımda 500-700 gr anca gidiyor(((

ben bu sabah yemeye calıştım ama olmadı başlamamla bırakmam bir olacak sanırım :)

işe yaradığından emin olsam yapacağım da, bu kadar fazla karbonhidratla nasıl kilo verilir bir türlü bağdaştıramadım

Arkadaşlar birşey soracağım lapanın tadı çok kötü pirincin içine knor bulyonda koyuyorum bir şey olurmu acaba,yani bulyon koymamalımıydımki bilemedim,en azından tadı biraz güzelleşiyor.sanki iç pilav gibi oluyor.Yağ,tuz yok ama bulyonu koyunca biraz kalorisi artmışmı oldu anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…