2 günlük pirinç lapası diyeti deneyimlerimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bişe sorcam
biri bana bu dietin tarifini verebilir mi.
ne kadar pirinçle nasıl yapılyor .. vs bana anlatabilirmisniz??:78:

evet ya biri anlatsın bizde yapalım kaç gün yapıyor günde ne kadar yenir???

konu gerilerde kalmış yok mu devam eden kızlar???

merhaba kızlar normalde dıyet yapıyoum ve 3 kılo verdım ama kılom durdugu ıcın degısıklık olsun dıye bu detoksu uygulamak ıstedım vucucdum ınatcıdır hıc umudum yoktu dun bu dıyetı uyguladım ilk gün 800 gr gıttı ınanamadım

sabak hasladım ve baharatlarla domatesle yadım sanırım domates daha cok gıttı mıdeme yanı pek yıyemedım

öğlen ve aksam ise domaatesı rendeledım sogan bıber acı ve baharatlarla pirincleri koyup pısırıp limonla yedım gercekten harıka oldu sabahkıne gore yanı 2.5 lt su ıctım meyve vs yemedım sadece salatalık yesıl cay ıctım

ama aksam arkadslara gıttık ve cayın yanına bısıler koydu yemek ıstemdım ama ısrarlar sonunda 1dlm yaş psta yedım- meyve koydu kayısı kıraz- 1 badem ve 1 avuc kabak cekırdegı yedım

eve geldım 3-4 tanede kuş lokumu dogalmış bimden almıstımondan yedım ümıdım ıyıce gıtmıstı yedıklerımden dolayı ama sabah baskul 800 gr eksık gösterdı

ben 2 gun daha yapıcam baska sıtelerde bu dıyete ek tavuk balık koymuslar aslında mantıklı denemenızı onerırım

bu detoksu bayanların özel günüde yaptıklarını biliyorum zaten vücutta ödemler oluyo ve adet dönemi öncesi 2 kilo fazladan yerleşiyo vücuda ama adet dönemi bitince o 2 klio kendi kendine gidiyo bu diyetle bence kendinize eziyet etmeyin boşuna..

yok bende öle bısı yoktu adet donemımde degıldı ve be 2 gun yaptım gayette ıy oldu toplamda 1.2 kg gıttı yane tekrar 2 haft sonra denıycem

bugun başladım çok iğrençtii yaaa
bitirene kadar öldüm bttim benki asla yemek ayırmayan önüne konsa yiyen bir insanım hayatımda ilk defa yemek yerken midem bulandı yaa

Ben yapmaya başlayıp, dayanamayıp bırakmıştım.
Tadı gerçekten çok kötüydü.

Bugün bende başladım tadını beğenmeyince 1 tatlı kaşığı kadar yoğurt koydum daha iyi oldu : ) 2 gün bitince sonucu söylerim

Bende dün yaptım.
akşama kadar 2,5 çay bardağı pirinç
salata (1 minik domates,yarım soğan ve 5 kaşık patlıcan közlemesiyle yaptım.)
1 armut , 3 fincan şekersiz süttozlu neskafe.saat 5 e kadar bunları yedim.

akşam saat 9 da film koptu.eşim ve oğlum yemek yerken dayanamadım ve:26:
2 çatal yumurta,2 lokmacık sade börek
1 dilim karpuz,dondurma yedim.

hiç veremem artık demiştim fakat 500 gr.cık gitmiş.
bugün normal yiyiyorum.yarın yine kaçamaksız lapa diyeti yapacağım inşallah :87:

bugün başladım yapmaya.3 çay bardağı pirinç haşladım gelip gidip yiycem:) şimdi öğle yemeği olarak içine domates salatalık ve yeşillik ekleyerek yedim ama tadı berbaaaat oldu maalesef. yanında nestea şeftali içmekten alıkoyamadım kendimi.sizin tecrübelerinize dayanarak tek gğn yapcam. bakalım nasıl etki etcek.doğumdan kalma 3 kilom var en azından moral olsun istedim

Kızlar sadece 500 gr gitmiş( sanırım regl öncesi yapmak daha etkili zorlayıcı değildi,yoğurt ve baharatla lezzetli oluyor deneyeceklere tavsiye ederim

arkadaslar ben de yaptim.bir bucuk kilo gitti.gercekten gidiyo .tavsiye ederim.

ayyy ilkdefa duydum bunu. Bu pirinç lapası dediğiniz yağsız tuzsuz beyaz pirinci haşlamak mı??
Eğer öleyse kesin benim ağzımın tadı bozuk, çünkü en sevdiğim yemekler arasında pirinç lapasını sayarım

bende bugün pirinc lapasi yapiyorum .iki gün bu sefer kac kilo gidecek .yapmak isteyen varsa beraber yapabiliz. acil kilo vermem lazimm..

Denedim sadece 400 gram gitti ve ertesi gün de 200 gr geri geldi.
Oysa arada hiç kaçamağım da yoktu ama işe yaramadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…