2 günlük pirinç lapası diyeti deneyimlerimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gecen hafta yapmistim.bende gitmisti. bakalim tekrar deniyom.öglen yogurtla beraber karistirarak yiyorum .yanina da biraz salata yaptim.
o kadar

gecen hafta yapmistim.bende gitmisti. bakalim tekrar deniyom.öglen yogurtla beraber karistirarak yiyorum .yanina da biraz salata yaptim.
o kadar

Ne kadar vermiştin geçen hafta ?
protein ve karbonhidratı karıştırmak pek doğru değil.
Vücut depolayabiliyor.
O yüzden protein tüketmesen daha iyi olur diye düşünüyorum.
Tartı da daha düşük durabilir.
Vücuttan su atılıyor sonuçta.
Ama ödemlerini atarken yağ depolamak hoş olmaz sanki.
Haftaya bir kez daha deneyebilirim ben de.

cok bilgim yok bu konularda ama 1.5 kilo gimisti.daha da almadim. simdi yarim kilo bile gitse kar benim icin.zaten yediklerime ictiklerime dikkat ediyom son zamanlarda

kızlaaaaaar bu bir mucize olmalııı.
Geçenlerde bu topiki okuduğumda hemen başlayayım demiştim sonra adet dönemlerinde daha iyi olduğunu okudum.
Ozamanı bekliyim dedim. 2.günümde yapmaya başladım.
Dün sabahtan itibaren;
3 tabak pirinç lapası(ilk tabağımı yarım yemek kaşığı yoğurtla yedim, sonra yoğurtla yenmemesi gerektiğini okuyup diğer öğünlerde yemedim)
yarım poğaca(diyette olduğumu unutup yedim sabah)
1fincan şekersiz yeşil çay(1aydır böle içiyorum zaten)
1.5 litreye yakın su (ben normalde hiç su içmem, 3-4günde bir bardak falan ama dün acaip susayıp susayıp içtim)

2.günün sabahındayım şu anda 2.5 kilo vermişim...2.5 kilo kaybını aynı tartıda gördüm heee. Şoktayıııım hiç beklemiyordum

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar bugun bende bu diyete 65.2 ile basladim insallah benden de bi kac kilo gider. hedefim dogum oncesi kilom 55 e dusmek.

hadi yaaa 2.5 kilo inanılmazzzzzzz.... tebrik ederim...

haydı bısmıllah ben basladım bugun yalnız regl dönemınde degılım daha cok var bekleyemem regl yı .....kılom durdu o yuzden buna basladım yalnız ben bunun tadına bayıldım ya normalde pirinç pılavım bu kadar guzel olmazdı 1 çay bardagına yaklasık 2 çay bardagı su koydum...pişti hafıf sulu....2 yk lapanın ustune baharat ekledım yedım ustune de su ıctım.......

gerçektenrakam inanılmaz,tebrik ederim ben bunu regl dönemindeki çok fazla ödeme bağlıyorum.çok ödemin olunca giden kiloda fazla olmuş sanırım

geçen perşembe yaptım tek gün olarak,900 gr. verdim.bugün yine yaptım.çok tutmuşum,tartım öyle dedi.bakalım yarın sonuç ne olacak :44:

dün tek günlük olarak uyguladım.dün sabahtan bu sabaha sonuç 1.4 kg oldu tartım çok su tutmuş olduğpumu gösterince,pirinç diyetini yaptım ve sonuç çok güzel oldu

bende dün regl oldum ve bugün itibariyle pirinç lapasına başlamış bulunmaktayım arkadaşlar.. ben zaten pilava bayılırım ama tuzsuz zor oldu benim için..içine baharat ve 1 kaşık yoğurt karıştırdım ancak yenilebilir oldu sabah tartıldım bakalım ne kadar vericem yarın sabah sonucumu yazarım hepinize sevgiler

ewet canım bütün gün pirinç lapası yeniyor her öğnde 1 çay bardağı pirinç

tuz olmayınca felaket oluyor yaaa zorlanıyorum..içine sakatalık havuç marul doğradım birazda sirke ve baharatlar hala çok fena ama yiyorum bakalım inş değer

Ya ben yapamadım gece 23:00 suları fena oldum
çok acıkmıştım midem ağzıma gelmişti tir tir titriyordum
20 yaşımdaym bukdrmı iradesizim yaa
gece gece saldırdım yemeğe dahada yapmadım...
Yarın gene denim

kızlar pirinc lapasını akşamda yiyebiliyomuyuz bide yogurt yiyebilirmiyim

kızlar pirinc lapasını akşamda yiyebiliyomuyuz bide yogurt yiyebilirmiyim

Akşam da yiyebiliyorsun lapayı.
Yoğurtla yiyen çok kişi var ama yoğurt yerine salata tercih et bence üstüne.
Sonuçta karbonhidrat ve proteini beraber almak doğru değil.

arkadaşlar ben perşembeleri lapa yapıyorum..1 gün sadece..yoğurt ve süt kullanmıyorum..salatayla güzel yeniyor..bi de hafif sulu pişirip içine biraz gülsuyu,biraz tarçın,3-4 üzüm ve tatlandırıcıyla zerdeye benzer bi tatlı oluyor ki ben bu haline bayılıyorum...belki denemek istersiniz...benim vücut çok su tutuyor...ama bu lapa bana 1-1.5 kilo verdiriyor:)))
veremeyenler üzülmeyin.demek ki bünyeniz su tutmuyor..ne güzel..

ben de aynı şekilde 3 haftadır perşembeleri tek gün olarak uyguluyorum.ilk 2 sinde,800 gr ve 1.3 kg verdirtti.bu hafta regl dönemim olmasına ve çokkk fazla su tutmama rağmen 200 gr. gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…