gecen hafta yapmistim.bende gitmisti. bakalim tekrar deniyom.öglen yogurtla beraber karistirarak yiyorum .yanina da biraz salata yaptim.
o kadar
kızlaaaaaar bu bir mucize olmalııı.
Geçenlerde bu topiki okuduğumda hemen başlayayım demiştim sonra adet dönemlerinde daha iyi olduğunu okudum.
Ozamanı bekliyim dedim. 2.günümde yapmaya başladım.
Dün sabahtan itibaren;
3 tabak pirinç lapası(ilk tabağımı yarım yemek kaşığı yoğurtla yedim, sonra yoğurtla yenmemesi gerektiğini okuyup diğer öğünlerde yemedim)
yarım poğaca(diyette olduğumu unutup yedim sabah)
1fincan şekersiz yeşil çay(1aydır böle içiyorum zaten)
1.5 litreye yakın su (ben normalde hiç su içmem, 3-4günde bir bardak falan ama dün acaip susayıp susayıp içtim)
2.günün sabahındayım şu anda 2.5 kilo vermişim...2.5 kilo kaybını aynı tartıda gördüm heee. Şoktayıııım hiç beklemiyordum
kızlaaaaaar bu bir mucize olmalııı.
Geçenlerde bu topiki okuduğumda hemen başlayayım demiştim sonra adet dönemlerinde daha iyi olduğunu okudum.
Ozamanı bekliyim dedim. 2.günümde yapmaya başladım.
Dün sabahtan itibaren;
3 tabak pirinç lapası(ilk tabağımı yarım yemek kaşığı yoğurtla yedim, sonra yoğurtla yenmemesi gerektiğini okuyup diğer öğünlerde yemedim)
yarım poğaca(diyette olduğumu unutup yedim sabah)
1fincan şekersiz yeşil çay(1aydır böle içiyorum zaten)
1.5 litreye yakın su (ben normalde hiç su içmem, 3-4günde bir bardak falan ama dün acaip susayıp susayıp içtim)
2.günün sabahındayım şu anda 2.5 kilo vermişim...2.5 kilo kaybını aynı tartıda gördüm heee. Şoktayıııım hiç beklemiyordum
gecen hafta yapmistim.bende gitmisti. bakalim tekrar deniyom.öglen yogurtla beraber karistirarak yiyorum .yanina da biraz salata yaptim.
o kadar
kızlar pirinc lapasını akşamda yiyebiliyomuyuz bide yogurt yiyebilirmiyim
arkadaşlar ben perşembeleri lapa yapıyorum..1 gün sadece..yoğurt ve süt kullanmıyorum..salatayla güzel yeniyor..bi de hafif sulu pişirip içine biraz gülsuyu,biraz tarçın,3-4 üzüm ve tatlandırıcıyla zerdeye benzer bi tatlı oluyor ki ben bu haline bayılıyorum...belki denemek istersiniz...benim vücut çok su tutuyor...ama bu lapa bana 1-1.5 kilo verdiriyor:)))
veremeyenler üzülmeyin.demek ki bünyeniz su tutmuyor..ne güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?