2 günlük pirinç lapası diyeti deneyimlerimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ewet sonuç güzel 600 gr gitmiş,ama öğleden sonra küçük bir kase makarna ve 6-7 tane fındık badem yedim ,8 km de yürüdüm ,ben bu kadar beklyordum zaten çünkü fazla çıkmıştşm dün bunu da adet olmama bağlıyordum ,olmam gereken kiloya döndüm

arkadaşlar ben bugün yaptım bakalım yarın tartıda kaç çıkıcam zorlanmadım açıkcası çok doyurucu gerçekten 3 tabak yedim toplamda ilk öğünden sora çabuk acıktım domates salatalık maydanoz bol baharat eklemiştim 2.sini yoğurt ve pulbiberli yedim akşamkine lor peyniri ve domates rendesi kattım :s bu yüzden yaradımı yaramadımı şüpeliyim ama yararsa haftada bir gün uygularım bu arada şimdiye kadar 2 litre su içtim 1 litre daha gider yatana kadar

bişey daha sorcam arkadaşlar sizde de mide bulantısı gibi bişe oldu mu? yani bulantı desem değil tuhaf bişi yiyesim var lapamdanda kaldı ama iştahım mı yok gibi midem bi tuhaf :s

bende yapmak istiyorum birisi bana adım adım yazabilrmi ne yapacagımı ve yapmayacagımı.mesela ben normalde 1 bardak su bile içmem bazen .şimdi suya yüklenirsem kötümü olur üyümü??

kızlar bnde yarın baslıyım dıyorum 2 gun yapıcam
sbah ogle aksam 1 er cay bardagı beyaz bırıncı haslıyorz yıyorz az tuz baharat kouyo

merak ettgım normalde dıyette prınc yemıorz karbonhıdrat dıye acaba yag falan yaparmı

bende bu diyeti yaptım ve iki günde 1 kilo verdim çok kolay bi diyet ben cok sevıyorum pırınc ve yogurt yemeyı....aralarda elma yedim ama 2. gün biraz halsiz olabilirsiniz tuz olmadıgı için:/

bende bugün ilk defa deniyorum yarın kaç çıkıcam tartıda bakalım.sabah yedim domatesle karıştırıp ama şuan baya acıktım sanki ama sabah erken yemiştim etkisi olabilir.şimdi işyerime getirdim bakalım birazdan yicem yoğurtlu olarak yarın ne kdr gittiğini yazarım herkese kolay gelsin :)

istatikçi gibisiniz, öyle misiniz yoksa, çok işime yaradı bu benim, çok sağolun, bu sabahtan başlıyorum pirinç lapası diyetine, en güzel tarafı iki gün sürmesi, yaşasın

kızlar bende bugün başlıcam 2 gün sonra sonuçları yazıcam burdan umarım başarılı olurum

iki günlük lapa diyetim dün bitti, bu sabah tartıldım başlarken 65 idim. şu an 63,9.

iki kilo oynamadı maalesef bende.

üstelik lapanın yanında sadece domates ve salatalık yedim iki gün boyunca, kahvaltılarda sadece domates ve salatalık öğle ve akşam ek olarak lapa yanına,

belki günde 1 porsiyon karpuz yemiştim, o etki etmiş olabilir, bir porsiyon yani yaklaşık iki adet dikdörtgen boyunda...

yalnız şu bir gerçek sindirim sistemim inanılmaz rahatladı. hiç öyle aktivya maktivya aramam artık, lapamı yerim :))

bir de iki gün boyunca protein almadığım için halsizdim özellikle ikinci gün akşama doğru, başıma ağrı girdi hatta, az önce peynir falan yedim de kendime geldim, meğer proteinsiz yaşanmıyormuş

kızlar ben 1 gün yaptım bu diyeti ve 700 gr gitti

akşama doğru halsizlik oldu ama hatta bi ara gözlerim kapanıyordu ama sütlü nescafe içtim ve toparladım:)

ben her öğün 1 çay bardağı yapmadım çünkü çok geldi sabah yaptığımı hem kahvaltıda hem öğlen yedim akşam yenisini yaptım bol yoğurt ve baharat koydum yanında domates ve acı biberle yedim

bol su ve yeşilçay içtim :)

yapmak isteyenler için zor olmadığını söyleyebilirim en azından 2 gün olmasa bile 1 gün denenebilir

ben 3 kere farklı tarihlerde denedim lapayı
ne zaman yapsam başım ağrıdı
ve 600-700 gr arasında gitti.
kahvaltı olmazsa olmazım ondan bile feragat ettim ama sürekli deneyebileceğim bir detoks değil açıkçası
benim tek verim aldığım detoks ayranlı çorba detoksu
tavsiye ederim ısrarla
ve üstelik kahvaltı da yapabiliyorsunuz
duram metabolizmayı hızlandırıyor tecrübeyle sabittir

Selam hanimlar yardiminiza ihtiyacim war.ben suanda iswec diyeti yapiorum,bitince dukan a gecmeyi dusunuyodum.lapa diyetini suan ogrendim.diormki iswec bitince 2 gun lapa dieti yapip ole grcsem dkana olur mu? İswec de dukan da protein dietleri o yuzden bu pirinc arada bi newi soklama dieti olur die dusundum ama bi yandan da iswecten snra pirinc yiyip metabolizmami sasirtayim derken kilo alir miyim acaba die kaygilaniorum.ne dersiniz sizce ne yapmaliyom? Tesekkurler simdiden deneyimlerinizi paylasacaginiz icin

bende bu sabah 61.7 ile başladım bakalım 2 günün sonunda kaç kilo gidecek.Bugün lapa salata ve meyve yedimm.umarım veririmm bu diyeti yapmak isteyen var mı??

kızlar merhaba ben bu diyete dün başladımbaşlamadan önceki gün nişanlımla bulustugumuz ıcın dıyet mıyet kalmadı dondurmalar sımıtler kokoreçler derken ipin ucu kactı :26: ıkı gunluk haftasonu ıcın bı dıyetı yapmaya karar verdim ikinci günümün sabahındayım başlama kilom 65.8 bu sabahki kilom 64.2 :)
bilmek isteneler olursa gün boyu yedıklerımı yazıyım
oncelıkle 3 lıtre su iki kupa biberıye yemeklerden yarım saat önce sabah gec kaltıgım ıcın oglen yemeğim oldu bır cay bardagı pırınc tarıftekı gıbı ama bana fazla geldiği için kalanını 5 te yedim on tane üzüm bir adet nektari iki adet grissini bu kadar :) hiç de aclık cekmedim :)
hepinize zayıf günler :)

kızlar bıraz gec oldu ama bugunku kılom da 63.6 cıktı cok sukur fayda gordum ben bugun bıraktım ve kendımı cıkolata ıle odullendırdım sadece 3 kare hepınıze zayıf gunler :)

yarın başlıyorum bu detoksa 5 kilo fazlam var 3 kilosunu bayrama kadar vermek niyetindeyim inşallah başarırıım eşimle iddiaya girdim hayırlısı olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…