2 günlük pirinç lapası diyeti deneyimlerimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Himm yazılanlara bakılırsa ise yarıyor. En kısa zamanda ben de denicem. Bünyeye göre değişiyor ya bende ise yararsa ayda bir yaparım artık

yoğurt almam lazım ondan sonra başlarım lapa yemeye

yoğurt almam lazım ondan sonra başlarım lapa yemeye

merhaba ..
neden yogurt kulanıyorsunuzki bu lapa diyeti.. önceleri öyle deyildi sonradan yapan arkadaşlar yogurt ekledi sanırsam ..
ben arada bir yaparım iyide sonuç alrım .ama yaptıgınız karbonhidrat pro katmayın derim .

nasıl yapılır lapa diyeti . 1 çy br pirinç bol suyla pişirilir .içine salatalık baharat(nane kırmızı biber bol dere otu) .resmen kısır gibi. yagı tuzu yok ama baya yenir oluyor . günde 3.4. ögün yiyebirisiniz bunu . tabi her seferinde 1 çay. br pirinç . daha az yeter diyorsanız daha az olabilir pirinç
ne yogurt nede et suyu katmayın .
birde 2 gün yapmam ben zaten giden ilk günde gidiyor 2. güne gerek yok . tuz olmadıgından fazla suyu atıyorsunuz vucudtan

Son düzenleme:

yazını okuyunca hemen yaptım lapa ve yiyorum hala tadı kötü olmadı
kısır gibi karışık şeyleri yemiyorum ben o yüzden üstüne sumak kooyup yedim sadece

yazını okuyunca hemen yaptım lapa ve yiyorum hala tadı kötü olmadı
kısır gibi karışık şeyleri yemiyorum ben o yüzden üstüne sumak kooyup yedim sadece

dahda güzeli var yazmayı unutmuşum pişerken yarım domates rendeleyin içine

Bende bugün pirinç lapası yedim yoğurtla tek yiyemiyorum.Aralarda 1 elma yedim.sabah bakalım ne kadar gitti.bu sabah 60.6 idim.artık 59 u görmek istiyorum:)

bu sabah sonunda 59.9 çıktım:))))benim 1günde 700gr gitti.yoğurtla yemiştim belkide ondan

1 gunde 600 gr vermisim ben de. aksam pirinc lapasi yerine muz yedim. pirinc lapasina dayanamicaktim cunku. olsun bu da yeter..

Lapanın tadını beğenmeyenlere önerim var. Ben bu şekilde yapıyorum ve severek yiyorum.

Pilav yapacakmış gibi pirinci suda bekletiyorum, nişastası iyice gidiyor. Sonra buharda hafif haşlıyorum, diriliklerini fazla kaybetmeden. Sonra da evde yeşillik falan ne varsa çok ince ince kıyıp karıştırıp yiyorum. Lapa değil de pirinç salatası gibi bir şey oluyor.

İlk seferinde haşlayarak yapmıştım ve sanırım biraz fazla haşlamıştım, bulamaç gibi olmuştu, yemek seçmeyen ben yiyememiştim o şekilde. Bu şekilde güzel oluyor.

arkadaşlar bu lapanın tansiyonu düşürdüğünü duydum.. benim zaten tansıyonum normalde çok düşük bu diyetle daha fazla düşmesnden korkuyorum.bi bilginiz var mıdır ? ona göre yapıcam
:26:

merhaba sevgili arkadaşlar :)
ben sitenizi geçen seneden beri takip ediyorum kısmet dün üye olmaktaymış :)
bir şey hakkında araştırma yaparken diyet olsun yada güzellikle ilgili öncelikle sizin sayfanızdan arayıp daha sonra internette arama yapıyordum fakat bazen cevap vermek istersinde yazamazsın ya tak etmişti dedim inşallah benide aralarına kabul ederler de bende kk nın bir parçası olurum hepinize selamlar ve sevgiler :))
bende bu gün bu lapa diyetine başladım boyum 1.58 ve kilom ne yazıkki 67.6 daha yılbaşına girmeden önce bir diyet yaptım isteyenlere anlatırım 17 18 gün gibi bir sürede 7 kilo verdim fakat annem ara vermem gerektiğini söyledi bende buna dayanarak yılbaşınıda bahane ederek deyimi yerindese saldım sıkıntıdan yemek yiyen biri olarak yemeği abarttım sanırım ve 4 buçuğunu dün itibariyle aldığımı gördüm fakat benim kollarım kalındır zayıflayınca aldığımdan beri içine giremediğim gömleğin içine girdi kolum ve hala da oluyor bilseniz çok mutluyum :)
uzun lafın kısası diyete bu gün başladım sabahtan yediğim bir kase baharatlı lapa ve 2 bardak su neticesini anlatıcam sevgilerimle :)

ben de bugün pirinç lapasına başladım dün akşam 4 çay bardağı pirinci kullanarak yaptım lapayı. saNırım 1 günde tüketmemiz gerekn bu kadarmış. 4 çay bardağı pirinçten baya çıkıyor. sabahları sütle brilikte yulaf ezmesi yiyiyordum ben onun tadına yakın. tabi, o daha güzel

bu sabha yerken, 1paket activia orman meyveli yoğurtla birlikte yedim, biraz tadı yerine geldi sanki. tuz vs. hiçbişey kullanmadım ben. ama çok doyurucu. acıkmıyorum. sonucu poaylaşıcam. çok merak ediorum

Aynen biri tarifini verirse sevinirim ve Uzun zamandir kimse yazmamis acaba Kilo veremedinizmi???

kızlar adı üstünde pirinç lapası...yani normalde pilavı yaparken ne kadar su koyuyorsanız bunda 1 yada 2 fazla koyun..o kadar işte alın size lapa:)

merhaba cnm acaba kilo verdin mi merak ettim bende yarın başlasam mı acaba karar veremedim de
cvp verirsen sevinirim cnm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…