- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 41
- Konu Sahibi EU1
-
kızlar bende regl sonrası bu diyeti yapmaya karar verdim yarın başlıyorum var mı benimle başlamak isteyenn
mrb arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza yarın pirinç lapasını deneyeceğim 14 kilo verdim 2.5 ayda ama durdu artık tık demiyo 2 gün bunu deneyim bakım sonucu 2 gün sonra yazarım tekrar
sanırım iki gün boyunca az yemeye dayalı lapa diyetinin bir yararı da midemin küçülmesi oldu.
sadece sabah kahvaltısı yaptım toplasam 200 kalori etmez ama kahvaltıdan sonra bu saat oldu hala acıkmadım. eskiden olsa çoktaaan öğle yemeği artı üç ara öğün yapmıştım şu saate kadar.
tamam uzun aralıklarla yersen 200 kalori bile yağ olur derler hep ama bu günde 6 öğün sık ve az yeme olayı çok abartı geliyor. bir kere her öğünde 200 kalori alamazsın. muhakkak birinden biri fazla kaçıyor, fazla kalori tüketimine sevk ediyor.
2.5 ayda nasıl 14 kg verdiniz?
2 gün sonunda 1.5 kilo eksik çıktımiyi geldi bu diyet
besin değerleri
100 gr. Pişirilmiş beyaz pirincin besin değerleri şunlardır: 109 kalori: 2,4 gr. Protein; 24,2 gr. Karbonhidrat; 0 kolesterol; 0,1 gr. Yağ; 0,1 gr. Lif; 28 mgr. Fosfor; 10 mgr. Kalsiyum; 0,2 mgr. Demir; 374 mgr. Sodyum; 28 mgr. Potasyum; 0,02 mgr. B1 vitamini; 0,01 mgr. B2 vitamini ve 0.4 mgr. B3 vitamini.
Esmer pirinç denilen türün besin değerleri, beyazınkinden daha yüksektir ve 100 gr. Pişirilmiş esmer pirincin besin değerleri şöyle sıralanabilir: 282 kalori; 3,6 gr. Protein; 26.7 gr. Karbonhidrat; 0 kolesterol; 3, l gr. Yağ; 1.6 gr. Lif; 94 mgr. Fosfor; 98 mgr. Kalsiyum; l mgr. Demir; 71 mgr. Sodyum; 177 mgr. Potasyum: 220 mgr. Magnezyum; 1.4 mgr. çinko; 110 ıu a vitamini; 0,3 mgr. B1 vitamini ve 0,04 mgr. B2 vitamini.
Bu değerlerin kıyaslanmasından sonra, tüketilmek üzere esmer pirincin seçilmesi çok doğal olacaktır.
Kızlar burda beyaz pirincin kalorisi daha düşük neden esmer pirinç seçilmesi doğal olacaktır diyokine anlamadımfisfisfis
Evettttt ben geldim hepinize merhaba 1 yıl aradan sonra yine buradayım ve maalesef yine aynı konudayım(((((((((( ben bu diyetle geçen sene 7 kilo verdim ve yememe sadece kilo verene kadar dikkat ettim sonra yine boşverdim gitti aradan 1 yıl geçti 5 kilosu geri geldi Pazartesi tekrar başlayacam(Pazartesi olmazsa olmaz adettendir :))))). ) varmı gelen benimle gerçi umarım yapabilirim geçen sene en son lapayı pişirdim ve yiyemedim midem kaldırmadı bende bıraktım umarım devam edebilirim
Ben varım seninle başlamaya eğer hala yapmadıysan. Yarın başlayacağım iki gün yapacağım, sonra iki gün ara verip beş günde beş kilo diyetini yapmayı planlıyorum. Şu an kilom 60.5tavsiyembakalım ne kadar gidecek??? Yalnız bir sorum var, ben iki üç güne kadar regl olacağım, nasıl bir durum olur, kilo verebilir miyim acaba, sen denemişsin bir fikrin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?