2 günlük pirinç lapası diyeti deneyimlerimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Altı üstü 2 günlük detoks diyeti.
Herkes bugün, yarın başlıyor ama kimse sonuç bildirmiyor

Altı üstü 2 günlük detoks diyeti.
Herkes bugün, yarın başlıyor ama kimse sonuç bildirmiyor
Canim benim iyiki sen diyon alti ustu iki gun yazdim burdan basliyom varmi katilan diye daha oncede yaptim yazdim verdigim kiloyu ben basladim bugun yarin sabah tartilinca söz yazicam sonucu size gerci benim baskul biraz kafayi yemis durumda umarim bi sikinti cikarmaz su andada kendimi o kadar tok hissediyorumki sanki giden degilde gelen var gibi bu senede gecen seneki gibi sonuc alirsam degmeyin keyfime

Sonuc bildiriyorum kizlar sonra yok yazmadiniz ben gormedim demeyin ona gore:2: 71.5 le baslamistim simdi 71 bu arada benimle beraber baslayacak kizlar nerde

Sonuc bildiriyorum kizlar sonra yok yazmadiniz ben gormedim demeyin ona gore:2: 71.5 le baslamistim simdi 71 bu arada benimle beraber baslayacak kizlar nerde

Bende başladım bugün ,3 çay bardağı yaptım şimdilik yiyorum.
Günde 4 çay bardağı pirinç başka bişey yok değil mi?
Sıcak yiyince zorlanmadım ben rahat yedim.
Bi tencere çıkıyor ,açıkmaz insan gün boyu.
O kadar pirinç yiyip bide üstüne kilo almayalım.Pirinç kilo yapar ya ondan aklıma takıld.

Bana kalirsa taze taze pisir oyle ye daha rahat olur ben uc ogun yemiyorum yiyememede zaten tiksinti gelir bana sadece lapa degil bunun yaninda iki porsiyon meyva bir avuc cerez yogurt ve salatada yiyebilirsin lapayi yogurtla karistir veya salatayla dwha rahat yersin kendini kasma o kadarda ben dun sadece 1 ogun yedim lapa sabah 1 twbak erik yanina ceviz yedim bir avuc canim istemedi baska bisey aksamada 1 cay bardagi lapa yaninada bolsalata yaptim yedim sonrada iki dilim elma portakal yedim sonra cay yaptim sekersiz cayimin yaninada iki tane eti form cikolatali buskuvi yedim birde su icmeye calis her firsatt kendimi kasmadim ama tartidaki sonuc iyiydi yag olmasada giden motive edici en azindan ama bir sure sonra giden sadece su olmuyor yaglarda gidiyor beraber benim gecen sene oyle olmustu umarim bu senede ayni sonucu alirim bu sqbahta lapa yemedim bir tabak coban salata yaptim iki tane girisini yaninada dayanamadim biraz peynir yedim aksama yiyecem lapayi

Karnım tok ama gözüm aç olduğundan demin bir tabak daha yedim.Soğuk kötü gelince biraz suyla ısıtıp,nane baharat falan ekleyip öyle yedim.Yarın devam edersem taze pişiririm daha iyi olur sanırm.
Ben sadece lapa yeniyor zannediyordum.Ayrıca bol su ve ,bitki çayları falan da tüketiyorum ben.Bu durumda benim kilomda fark olmayabilir zaten minimum 3 lt su içiyorum hergün.

Îki gunluk diyet sonucum ilk gun 500 ikinci gun 300 gitti toplamda 800 gr iki gunde ama onemli olan aslinda haftaya kac kiloyla baslayacagim bu 800 un ne kadarinin kaldigi haftaya baslayinca yazarim artik ara ara bakarim buraya su benimle baslayan kizlar ne yaptilar diye tabi yaptilarsa biseyler kizlarrrr alooooooo sise soyluyorum nerdesiniz sonuclar dedidiniz kimse yazmiyor dediniz beraber baslayalim dediniz dedinizde dediniz peki neredesiniz yok oldunuz

Dün yaptım akşama doğru midem çok bulandı hiçbişey yiyemedim,baş ağrısıda yaptı.
Uzun bir süre pilav görmek isteyeceğimi sanmıyorum bu yüzden bugün yapamadım.
Ben diyete tamamen uyarak yaptım ve 800 gr civarı eksildim.Kalıcı olur mu bilemiyicem ,hali hazırdağ diyetlere harfiyen uymadan kontrollü yiyerek zayıflayanlar topiğinde olduğumdan net olarak anlarmıyım bilemem.

55 kiloyla basladım hala 55 kiloyum hiç ne kilo aldım ne kilo verdim hala aynı ama sanırım sorun bende bu diyeti yapıyorum sonra tam uyucam saat 12 gibi erkek kardesım baak dondurma aldım diyo gıcık bende dayanamıyorum görünce o saatte dondurma yıyıp yatınca sanırım bu yüzden olmadı.

:131::131::131:

Selam kizlar daha oncede deneyip cok yararini gordugum bu diyeti yillar sonra tekrar yapmak istedim ve dun ve bugun olmak uzere 2 gun yaptim...
Diyete 64.6 ile basladim yarin sonucu paylasirim...

Evet kizlar iki gun tam anlamiyla uyarak hiç bozmadan lapa diyeti yaptim ve 3. gunun sabahi 64.6 dan 63.1 e indigimi gordum....
yani 2 gunde lapa diyetiyle 1.5 kilo verdim :))

Son düzenleme:
ben de yarın başlıcam kızlar kısmetseee ama 5 gün falan yapmayı planlıyorum.. sonuçları yazıcam 5 gün sonra

Ay bi baslayamadim ( ama bugun basladimm sonunda.. ya hic 5 gun ve ustu yapan yok mu?? Biraz okudum yorumlari bi arkadas 3 gunde 5 kilo vermis amaa? Lutfennn cevappp

Bende bugün başladım
tavuk suyuna 1 çay bardağı pirinç kattım
Üstüne kararbiber afiyetle yeşilçayımla yedim
tavuk suyu ile yapmak sakıncalımıdır sizce?

Bi heves ben de denemeye niyet ettim inşallah ben de yarın başlayarak azimle sonlandirir - ile baslarim pazarteSiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…