2 günlük pirinç lapası diyeti deneyimlerimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar özellikle adet dönemimi bekledim ben bu sabah başladım hatta şu an yazarken 3. öğünümü yiyorum :)) haşlanmış pirince limon sıktım salatalık domates doğradım yiyorum ama 4 öğünde her öğüne birer çay bardağı çok fazla oluyo bana yarım yetti. :))) yeşil çay ve meyveli sodamı devam ettiriyorum atıştırma için abartmadan meyve yiyorum yarın akşam çıkıcam tartıya 59.1 idi kilom akşam tartılıp ilk gün yarın tartılıp 2. gün sonuçlarımı paylaşıcam =))

evet ilk gün sonucum 57.7 ve bugün sabahta lapamı yaptım yedimmmm artık diyetisyenimin diyetine dönüyorum :)))

evet ilk gün sonucum 57.7 ve bugün sabahta lapamı yaptım yedimmmm artık diyetisyenimin diyetine dönüyorum :)))

merhaba tam olarak nasıl uyguladınız neler yedınız bazıları yogurtla yemıs bıraz açıklarsanız sevınırım

merhaba tam olarak nasıl uyguladınız neler yedınız bazıları yogurtla yemıs bıraz açıklarsanız sevınırım

tabi kii :) öncelikle tariflerde 4 öğün her öğüne bir çay bardağı pirinç yazıyordu bu bana çok fazla geldi inanın yarım cay bardağı pirinç fazlası ile yetiyor. pirinç lapa kıvamına gelene kadar sıcak suda haşlıyorum ardından bi tabağa koyup üzerine salatalık domates küp küp doğrayıp limon sıkıyorum ve yiyorum. ilk günden sonra baya zorluyo ama sıkılıyor insan yemekten ve ayrıca süt ve süt ürünleri tüketmedim. ama meyve, soda tükettim ara öğünlerimde. regl döneminde süt ürünlerini pek önermiyolar biliyosunuz ama ben lapa diyetinden sonra yani bugünlerde 1 kase yoğurt yiyorum yoğurdumun içine 1 çay kaşığı zencefil zerdeçal ve tarçın atıyorum tadı harika oluyo ve metabolizmayı hızlandırıyor :))) sana tavsiyem her öğün yemeğinde tükettiğin yoğurda bunları ilave edip yemen :)))

pirincimi haşlıyorum hayırlısı olsun :26:
3 4 gündür kalori hesabı diyet yapıyorum ve yanında spor da yapıyorum ama kilom takıldı kaldı bunu değiştirmek için bu diyete baş vurdum,
inşallah 2 gün devam ettiririm

bu arada ben yoğurt ve baharatlar eşliğinde yiyeceğim yokse katlanamam

diyetimi bozmadım bundan sonra da bozulmaz yarın sabah kilomu yazarım bugün 69.1 idim benim fazla ümidim yok çünkü kilom çok fena inmiyo

bugün pirinç lapası yaptım bakalım kilom 68 iii görecek mi

1 gün yaptım sadece
toplam gün boyu 2 çay bardağı pirinç ve 500 gram yoğurt yedim 400 gr vermişim

bugün diyetimin ilk günü

sabah haşladım pirinçlerimi sıcak sıcak domates ve salatalık ekledim nar ekşisi ekledim ohh miss

ara olarak 10 fındık 1 avuç leblebi ve kuru üzüm yedim dayanamam yoksa

bakalım sonuc ne olacak?

bende bugün basladim.bakalim ne kadar verebilecegim

günaydın hanımlar,

Tüm gün yenmesi gereken pirinç miktari nedir? 3 öğün mü yiyoruz sadece?

hadi bi cevap verin şu diyet mağduruna

Fatal_Serenity

gün boyunca yenmesi gereken 4 öğün her öğüne bir çay bardağı diyor ama inan fazla geliyor ben her öğüne yarım çay bardağını ancak bitirebildim. ayrıca pirinç kalori olarak fazla bir gıda onun için ödem atıcam diye kalori yüklemesi yapmamak gerek =))

ya arkadaşlar bende yarın başlıycam fizik olarak ıyım ama onden sarkan bir kavun göbegim var tam 1 ay sonrada düğünüm var balayı malum bıkını gıycez sizce göbek gider mi hem bu dıyetı arada lahaana çorbası bide platesss:18::18::18::18::18:

kızlar sakın sürekli yapmayın bunu çünki ben sporcuyum boksörüm eskiden maçlardan 1 hafta önce kullanırdık kaslarımız şişerdi kilo veriridik ama kas yapar dıkkat edin derim

slm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bu diyet ilgimi çekti o kadar diyet yaptım karışık çaylar içtim her seferinde hastahanede buldum kendimi verdim 5 ayda anca 5 kg verebildim :2: 27 yaşındayım boy 154 kısa dolayısıyla aldığım 2 kg da verdiğim 1 kg da hemen gösteriyor kendini. 64 kg dan 59 a düştüm ama bu iki gün içinde 2 kg vermem lazım yani en azından şişkinlikten kurtulmak istiyorum ama korkuyorum doktorlar özlemiş olmasın yine :) göze alıcam yine de ben de yarın başlıyorum ama yorumlara baktığımda herkes verdiği veremediği kg dan bahsetmeş genelde. öğün araları kaç saat olacak her öğünde ne kadar pirinç lapası yenecek göremedim yardımcı olursanız sevinirim

bugün başladım bende 1 çay bardağı fazla geliyor hepsini yiyemedim ben, üzerine yoğurt dökerek yedim bakalım sonuç ne olacak.

bence bu detoksu kilo vermeniz durduğunda iki günlük olarak yapabilirsiniz,

başlangıç kilom:63,3

Kızlar bende bugun başladım ve tadına bayıldım :) Ki zaten ben et tavuk balık yemem sadece makarna yiyordum arada çok az meyve tuketırım okadar :) Hiç değilse makarnadan daha sağlıklı . Ben siyah pirinç ve kepekli pirinç kullanıyorum . Yanında sebze haşlıyorum güzel oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…