2 günlük pirinç lapası diyeti deneyimlerimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben 2 çay baradğı pirinci 6 çay baradğı suda haşladım
sabah öğle akşam yedim yoğurtlayıp nane kırmızı biber birazda tuz
ilk gün 10 gibi elma yedim öğleden sonra ki aramda mandalina yedim
akşam küçük bir parça simit yedim 1 bardak çayla
ve 5 lt su içtim yani

2. gün öğlen lapa yiyemedim 3 küçük tavuk parçası yedim derisi ayrılmış ekmeksiz ve salata iile
akşam bi kaç kaşık pirinç pilavı ve bir kaç kaşık patates yemeği yedim
akşam biraz kraker bir tane halley ve küçük bir dilim sütlü irmik tatlısı yedim

yani 2. gün yapmış sayılmam ama 300 gr gittti
yinede

şöyle bir durum daha var ki bu sabah yani diyeti yaptıktan sonraki gün 200 gr artmıştım kızlar
tamam biraz kacırdım ama hemnde 200 gr aınmaz ki ya

Alınır canım senin o yediklerinle 1 kilo bile alınır aslında ilk gününde lapa diyeti olmamış kş simit yemişsin

ayy bende tavsiye ermiyorum
ne kilosu vermek üstüne bide şiştim davul gibi
tabi karar sizin

canimm bi gun yaptigin icindir keske iki gun yapsaydin bende 800 gram vermistim
bide 5 litre su icmissin bi gunde suyun fazlasida zarar biliosun bence 5 litre sudda kilo artisi gibi gorunur tartida ama sudur bence:)

canım yaa 2 gün yaptın ve 2 bucuk bardak pirinç yedim hergün yani çay bardagı kesinlikle yağ yok sude 2 bucuk litreden fazla içmemişimdir eminim
ama bende olmadı bu diyet be güzelim

kızlar biz önceben her hafta 1 gün yapıyoduk ve çok güzel veriyorduk yapılması zor pirinç çiğ sebze ve meyvadan başka dbişi yemiyon kaçırırsanda bozuluyo hakkıyla yapılırsa 1 kilo veriyo insan

bende 800 gram vermistim iki gunde herkeste farkli oluo istee canimm of

bu konuya girip de bu gidenler kilo değil su falan yazılmasına da anlam vermiş değilim.1güde ne 1,5kilo alınır ne de verilir sakin olun.

bu zaten "ödem attırıcı" bir diyet 1-2gün bişey yememekle hiç bi vitamininiz hiç bi gıdanız eksilmez arkadaşlar korkmayın bünye bu...

ben de her hafta belli gün tartılmaya özen gösteriyorum, tartının öncesi günü yapmaya karar verdim mesela bugün özel günlerimin son zamanı bugün deneyeceğim bunu.yarına da adetim biterse tartılacagım...
bu haftakini yazamam çünkü bu sabah tartılmadım ama öbür haftakinin tartı neticesini yazarım size, bugünkinide aşagı yukarı yazarım ama gerçeği tam yansıtmaz.

hadi bakalım bende bunu bugün ilk kez yapıyorum.kaydirigubbakcemile5

kızlar tavsiye etmiyorum kesinlikle
hafta sonu biraz kaçırdm tamam ama 600 grda alınmaz ki 2 günde ya
bence giden su şimdi ben 1.1 kilo verdim 2 günde ertesi gün 200 grmını geri aldım hafta sano du 600 gr daha aldım yani tam 1 kilo 100 gr faydası olmuş sadece :)
yani çok istiyosanız deneyin derim ama gerek yok bence
berde cuma günleri tartılıyorum zayıflama yarışması için bunun için belki perşembeleri yaparım sırf kilom az görünsün diye o kadar yani ama geri alınıyo

kızlar ben yarın sabah başlıyorum gelişmeleri siza yazacam
sabah salatayla yiyecem çünkü sabah biberli baharatlı ağır olur gibi
öğlen baharatlı yoğurtlu
akşam canım hangisini istersekaydirigubbakcemile2

kızlar.. tam da regl olmak üzreyim. bana tarifini verir misiniz nası yapılıyo pirinç lapası :ecrin_bebek:

bugün reglimin 3. günü kızlar. ilk kez pirinç diyetini uyguladım. bakalım şimdilik iyi gidiyor, bir de tuzu sevmesem. tuzsuz bir şeye benzemiyor o lapa-pilav-

sadece bir gün yapacağım, maksat ödemden kurtulmak. sabah tartıda durum ne olacak acep?

ben bugun yapacağım. ama şimdi mekik falan çekiyim önce bi.. tartı falan da yok ki burda yaa:S pff. eve gidince tartılırım artık. bayram dönüşü getirsem mi ne tartımı da

yaptım:S ama iğrenc bi tadı var söyliym size.. ben bile zorlandım yerken.. durun bakalım nolcak.. fena halde aç hissediorum o ayrı.. tok falan tutmuyo beni:S

arkadaşlar ben dün yaptım bugün misafirim olduğu için 1 gün yapabildim.
sabah 1 çay bar. haşladım yeşillikle yedim
ara: elma
öğlen 1 çay bar. bütün baharatlardan koydum
araortakal
akşam 1 çay bar. sarmısaklı yoğurt ve bol kuru nane koydum (en çok bu hoşuma gitti deneyin)
ara: 1 elma yedim bu sabah tartıldım 500gr vermişim
kolay gelsin

kızlar, pazar günü 57.5 kiloydum, p.tesi regl oldum. reglimin 3. günü yani dün, lapa diyetini uyguladım, üstelik yoğurtsuz, tuzsuz. ekstra yediğim tek şey meyve-kuru kayısı, 1 yeşil elma ve mandalina-, 2 adet de cevizdi. bunlar dışında bitki çayları ve kahve.

bu sabah tekrar 57.5 kiloydum. bu işten hiçbir şey anlamadım. sanırım regl iken yapılan diyetler bana işlemiyor.

iyi zayıflamalar hepinize.

canım normalde regl olurken şişkinliğimiz olur ve tartıda da bunu görürs.sanırım sen lapayı yediğin için bu şişkinlik gitmiş ve kendi kilonda kalmıssın fazla cıkmamışsın buna sevinmelisin bence:)

reglin bittikten snra tekrar dene derim ben:)

ben de yarın yapıyorum hanımlar :) yazarım gelişmeleri :)

bende de aynen böyle olmustu.

kaydirigubbakcemile2bende regl olmak üzereyim ve p.tesi bende başlıcam pirinç lapasına..bakalım somu. ne olucak...mutlaka yazıcam kızlarr..gitsin kilolar gelmesin bidaaaaa:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…